Įkraunama...
Įkraunama...

Converse

O gal kas turit tokius pardavimui? Ieškau 39 išmeros.

user posted image
Atsakyti
Conversiukai, bukle tikrai gera
Juodi
Vidpadis 18,5

Kaina 12€
Foto taliu atsiusti i pasta, cia man neiseina ikelt

Mano pastas zyddre@yahoo.co.uk
Atsakyti
Noriu iki vasaros pradžios parduoti, paskutinius converse, kuriuos išaugom nespėjom užsidėti, deriuosi, rašykite jei kam tinka šitie conversiukai mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Parduodu naujus originalius CONVERSE inkariukus dyd. usa 12,5 eur 30 vitpadis 18,5cm. Tiks pėdai 18 - 19,5 cm. Nebespėjom užsidėti. smile.gif ax.gif Kaina 15 14 13 eur.

user posted image
user posted image

siunčiu 4u.gif
Atsakyti
36 dydžio (UK 4) faktiškai nauji Converse All-Star Chuck Taylor Low, ką tik įsigyti iš parduotuvės Sportguru. Mano vaikinas kiek per vėlai susizgribo, kad šiek tiek spaudžia (plati pėdutė). Kainavo 55 eur., parduodu už 39 eur. Iš esmės atrodo taip, kaip nuotraukose. Esant pageidavimui, realias foto atsiųsiu el. paštu.

user posted image

user posted image

user posted image

867014358
Vilnius
Atsakyti
[Parduodu vieno berniuko nesiotus Conversus , jie neraisomi, imaunami, nes liezuvis prisiutas gumomis. US -12, viduje apie 19.2 cm. Kaina 12 eur.

user posted image user posted imageuser posted image

Siunciu, bendraukime per AZ.
Atsakyti
Conversai vieno vaiko nesioti -34 d.- 7 Eur
user posted imageHosted on Fotki user posted imageHosted on Fotki
user posted imageHosted on Fotki user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
Nauji Conversai 29 dydis, 40 eur

user posted image

user posted image

user posted image

Nauji conversai 29 dydis, 32 eur.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
DIESEL conversai, 29 dydis, 19 cm, 5 Eur

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anzelikas7 @ 2016 04 14, 13:38)
Conversai vieno vaiko nesioti -34 d.- 7 Eur
user posted imageHosted on Fotki  user posted imageHosted on Fotki
user posted imageHosted on Fotki  user posted imageHosted on Fotki

4u.gif
Atsakyti
36-36,6 dydžio (UK 4) faktiškai nauji originalūs Converse All-Star Chuck Taylor Low, ką tik įsigyti iš parduotuvės Sportguru. Mano vaikinas kiek per vėlai susizgribo, kad šiek tiek spaudžia (plati pėdutė). Tinka apie 23 cm. pėdutei, vidpadis 23,8 cm. Iš esmės atrodo taip, kaip nuotraukose. Kainavo 55 eur., parduodu už 39 eur. 29 eur.

user posted image

user posted image

user posted image

867014358
Vilnius
Atsakyti
Parduodu originalius kelis sykius uždėtus idealios būklės originalius CONVERSE sneikerius dyd. usa13 eur. 31 vitpadis 19 cm. Tiks pėdai 18,5-20 cm. Spalvytės labai gražios, vasariškos. wub.gif Labai gražiai žiūrisi ant kojos, tokiom gražiom spalvom wub.gif . Foto atsiųsiu kitą dieną arba asmeniškai įkelsiu kas domėsis. KAINA 25 eur.

converse
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

atostogų metu kelis sykius uždėti
user posted image
user posted image

siunčiu 4u.gif
Atsakyti
Nauji,originalūs Conversai 41,5 dydžio,spalva tokia kaip rašalas,kaina kiek ir mokėjom,40eu 4u.gif

user posted image
Atsakyti