Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 03, 18:30)

Ir cia ne amziaus taisykle, o ar grazus jaunatviski, nusuvarge plaukai, ar tinka prie veido... Tas pats ir sortai, jei kojos kaip gazeles kuriu kai kurios 20metes gali pavydeti,

jūs visiškai teisi, kad ne amžiiuje esmė. tik sutikim, kad su amžium plaukai praranda savo grožį, išvis, jie patys gražiausi tik paauglystėj, po to, deja, reikia labai juos prižiūrėt,kad išgaut sveiką vaizdą, arba puikius genus turėt. o jei kam gražu ilgi, nušiurę, be blizgesio, pasipūtę ir dar kokie tik nori - kodėl gi ne, jei tik žmogui gerai. O ir man ilgi plaukai, net jei ir būtų patys gražiausi prie raukšlėto veido, nu sorry, vaizdelis kaip raganos. Baikštytė - maloni išimtis.

Margareta, niekas jum nesako, kirpkit, ar nekirpkit, turit savo stiliaus, grožio suvokimą, ir gerai. Paprašėt nuomonių, kai kas pasakė, o jum į tas nuomones nusišvilpt, irgi gerai. turit ir savo taisyklių dėl šortų ir amžiaus, irgi puiku.
Bet šioje temoje Didenybė, ar Pumpica, ar Patranka, sau tikrai gali leisti šortus (kitų nemačiau).
Gražuolės jūs čia visos.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 03, 15:25)
Nu va radau marškinukus viespalvius pilkus, ką galvotat? rodau:
user posted image

orchdėja, pirmoje foto vienareikšmiškai susikišti palaidinę į vidų, nes taip pabrėžia jūsų liemenį ir juosmenį, nes ant viršaus užvilkta jus storina g.gif ax.gif
su pilkais baltinukais tinkamas variantas , tik tada reikia pilkų pėdkelnių arba batelių, kad susišauktų spalvytės, nes iš foto tik iki blauzdų verysad.gif nebeaišku ką ten toliau dėvite kokia avalynę smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
165 ūgis, ilgis toks, kad ant zemų basučių nepriminčiau padų.Tik ant žemų nešioju. gal, kad rankas pakėlus, taip atrodo..

Pear, mano plaukai yra normalūs, jie ploni , bet jų daug, kol kas visiškai nepasikeitė nuo jaunystės. Be abejo, jei išplonės, niekas jų neaugins, bet pas mano mamą tai tokie patys, kokie buvo ir liko, nors jau 72m. Tik , aišku, jau trumpi dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 03 gegužės 2014 - 18:14
QUOTE(TaGre @ 2014 05 03, 13:49)
Mano atostoginis variantas
http://i64.photobuck...zpsd511f3ad.jpg

taip pat gražu, kur vanduo, ten ir šortai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 18:55)
165 ūgis, ilgis toks, kad ant zemų basučių nepriminčiau padų.Tik ant žemų nešioju. gal, kad rankas pakėlus, taip atrodo..

ačiū, foto iš labai toli dedate moterys virš 35 m. bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pear @ 2014 05 03, 17:53)
jūs visiškai teisi, kad ne amžiiuje esmė. tik sutikim, kad su amžium plaukai praranda savo grožį, išvis, jie patys gražiausi tik paauglystėj, po to, deja, reikia labai juos prižiūrėt,kad išgaut sveiką vaizdą, arba puikius genus turėt. o jei kam gražu ilgi, nušiurę, be blizgesio, pasipūtę ir dar kokie tik nori - kodėl gi ne, jei tik žmogui gerai. O ir man ilgi plaukai, net jei ir būtų patys gražiausi prie raukšlėto veido, nu sorry, vaizdelis kaip raganos.

Na taip 100% drinks_cheers.gif
O labai labai ilgi, zemiau liemens tinka tik labai jaunutems, paaugliukems...o iki keliu niekam netinka...nebent raganoms biggrin.gif Kalbedama apie ilgus plaukus turiu omeny iki puses nugaros mazdaug, nesiekiancius liemens...jei tokie yra sveiki, zvilgantys ir nenutriuse tinka bet kokio amziaus moteriai.
Mano pacios dabar auginami is "bob" stiliaus, vos vos pecius tesiekia...noreciau kiek ilgesniu, bet letokai auga... todel su pavydu nuziuriu grazius sveikus ilgus plaukus.

p.s. TaGre pamaciau foto, labai tinka jums sortai 4u.gif
Atsakyti
http://www.part.lt/i...ddc55d3d293.jpg

Irgi pernai rugpjūtis..
Suvelti vėjo plaukai , visą dieną vaikščiota po Štutgartą ir nesišukuota, prisėdom alaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 03 gegužės 2014 - 18:20
QUOTE(inga_ @ 2014 05 03, 18:54)
orchdėja, pirmoje foto vienareikšmiškai susikišti palaidinę į vidų, nes taip pabrėžia  jūsų liemenį ir juosmenį, nes ant viršaus užvilkta jus storina g.gif  ax.gif
su pilkais baltinukais tinkamas variantas , tik tada reikia pilkų pėdkelnių arba batelių, kad susišauktų spalvytės, nes iš foto  tik iki blauzdų  verysad.gif  nebeaišku ką ten toliau dėvite kokia avalynę smile.gif  bigsmile.gif

Pėdkelnės tamsiai pilkos, o avalynės nėra, nes tik demonstracinis derinys buvo biggrin.gif , norėjau sužinot nuomonę apie baltinukus prie šio sijono.
Atsakyti
O kam tų pilkų pėdkelnių? Išvis kokias violetines apimaučiau, nes derinys toks kuklių spalvų, įmesčiau biškį spalvos... biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš taip padaryčiau, neraštuotų spalvotų neturiu, turiu violetines raštuotas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 03 gegužės 2014 - 18:56
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 14:46)
Tai man jau nebetinka ilgi?Vistiek nekirpsiu biggrin.gif O kam atrodyti ispudingai?Tokio amziaus ispudingai atrodyti reikia daaaug investiciju, man uztenka atrodyti patraukliai.

Kirpkis, kirpkis. Man va vakar pasakė panos, kad reikia, šiandien nubėgau ir nusikirpau bigsmile.gif

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 03, 15:49)
Kai 50 metės plaukai iki užpakalio, atrodo kažkaip demoniškai  unsure.gif

O, kaip čia man išgauti tokį efektą bigsmile.gif Kažin, per 10 metų spėtų užaugti iki užpakalio? g.gif

Na, jeigu atostoginius šortų variantus rodyt, tai visokių spalvų jie pas mane blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 19:19)
O kam tų pilkų pėdkelnių? Išvis kokias violetines apimaučiau, nes derinys toks kuklių spalvų, įmesčiau biškį spalvos... biggrin.gif

taip gali įvairesnis atspalvis drinks_cheers.gif nebūtinai pilka, tai neaišku kokia avalynė, g.gif ax.gif tegu įkelia orchidėja visu ūgiu foto, tada bus spręsti lengviau, nes vaizdas iki pusės nieko neapsprendžia smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 03, 17:55)

Cia toms,kurios kliedi,kad ilgi plaukai negrazu vyresnems moterims  biggrin.gif
https://www.google.l...k...280&bih=666

Oi, Bakštytė tikrai yra viena gražiausių Lietuvos aktorių. Gal net gražiausia biggrin.gif Bet atkreipkit dėmesį į jos plaukus: stiprūs, stori, spalva sodri, gula plaukas į plauką - geras kirpimas + formavimo priemonių naudojimas. O ilgi jie nėra tongue.gif Keli cm žemiau pečių nėra ilgi biggrin.gif

Pvz. Čia moteriai tinkami plaukai numeta 20 metų.

http://www.dailymail...ixth-grade.html

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 18:15)
Aš Baikštytės net neįsivaizduoju trumpais..man jinai išvis gražiausia iš visų buvusių ir esamų Lietuvos aktorių.

Eisiu kitos sav. gale kirpyklon, tik niekas ten labai nepasikeis, palygins galus, pakarpys kiek ir tiek. man patinka tokai nesulaižyta šukuosena, plaukas šen, plaukas ten, nesvarbu..
Su lūpdažiais aš irgi niekaip teisybės neatrandu...ryškūs sendina, blankūs blankina...vieni tik tokie yra, kur man tinka..šalta svelniai rožinė. Blizgius aš perku, ne lūpdažius.
Papildyta:
Ale Didenybe, dabar žiūriu, kad ir tavo plaukuosena nėjokia...ne to pakarpyti, ne to ataugę..nuo šaknų lygūs, apačioj garbanoti.. biggrin.gif

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 03, 19:14)
Pėdkelnės tamsiai pilkos, o avalynės nėra, nes tik demonstracinis derinys buvo  biggrin.gif , norėjau sužinot nuomonę apie baltinukus prie šio sijono.

Niekaip nesuprantu... Kokios spalvos tas sijonas? Koks materiolas? Vilna? Viskozė?
Sijonas gražus. Su anais marškiniais man kontrastuoja marškinių sagutės g.gif
Atsakyti