Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

taip, ir pasidazyt ir susiklostyt plaukuosena, nu nes neduokDie kas pamatys, celiulito, venos ar nedazyto veido lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 03, 17:39)
Grįžtu iš kaimo pvz. Reikia pieno į maximą. Tai ką, man lėkt namo persirengt?  lotuliukas.gif

Pieno reikia iš kaimo parsivežti lotuliukas.gif

Svarbiausia, kad žmogus jaustųsi gerai ir laisvai. Jei man patinka ir aš gerai jaučiuosi, tai man ****** ką kiti apie mane galvoja
Yra išimčių
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 03, 15:59)
Tai ko čia šiepiesi?! biggrin.gif

Taigi,as bendrai kalbejau,o ne apie tavo sortus tongue.gif biggrin.gif .

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 03, 16:10)

Man gražu kada plaukai iki pečių, arba truputį žemiau, kodėl sulaukus tam tikro amžiau reikia nusirėžti trumpai, vyriškai, apie pensijinį amžių nekalbu. Taip pat nekalbu apie kasas iki užpakalio.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Cia toms,kurios kliedi,kad ilgi plaukai negrazu vyresnems moterims biggrin.gif
https://www.google.l...k...280&bih=666
Atsakyti
plauku ,aisku, nereikia butinai nusirezti, bet... yra labai slidi plona riba, kad tie ilgi , dar jei belenkokie plaukai zmogu susendins. Galim ir trumpais nesamone pasidaryt .
Atsakyti
Kur su trumpesniais ji,is karto ne tas vaizdas ir senesne atrodo,o su ilgesniais tiesiog svyti wub.gif .
Atsakyti
Aš Baikštytės net neįsivaizduoju trumpais..man jinai išvis gražiausia iš visų buvusių ir esamų Lietuvos aktorių.

Eisiu kitos sav. gale kirpyklon, tik niekas ten labai nepasikeis, palygins galus, pakarpys kiek ir tiek. man patinka tokai nesulaižyta šukuosena, plaukas šen, plaukas ten, nesvarbu..
Su lūpdažiais aš irgi niekaip teisybės neatrandu...ryškūs sendina, blankūs blankina...vieni tik tokie yra, kur man tinka..šalta svelniai rožinė. Blizgius aš perku, ne lūpdažius.
Papildyta:
Ale Didenybe, dabar žiūriu, kad ir tavo plaukuosena nėjokia...ne to pakarpyti, ne to ataugę..nuo šaknų lygūs, apačioj garbanoti.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2014 05 03, 10:31)
Aš tai sakyčiau - laisvalaikio rūbas. Tad nieko blogo nematau, net ir į prekybcentrį nubėgt su šortais vasaros metu (pritaikytus figūrai, žinoma, ir ne su aukštakulniais prie jų smile.gif) Net ir į miestą, jei važiuoji dviračiu ir prisėdi kokioj lauko kavinukėj išgerti sulčių.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 03, 13:30)
Šortai tinka daug kur,apart darbo ax.gif
user posted image

drinks_cheers.gif
Patranka, man labai patinka dauguma jusu derinuku 4u.gif

QUOTE(mama-gita @ 2014 05 03, 16:29)
Mums dar daug kompleksu reikia isvyt is saves, neaukot patogumo del kazko .  Einu as su tais sortais kai karsta ne tik gamton, einu prekybcentrin negalvodama - o ka zmones pasakys, apskritai daznai nebijau but apspoksota  biggrin.gif  ar nesuprasta.

Butent drinks_cheers.gif

Ir jei tinka kurorte, ir i prekybos centra, tai kodel negalima i miesta isbegti... g.gif Niekas nesako kad i darba, bet jei laisva diena, atostogos ir karsta tikrai desiuos sortus ir negalvosiu kokio "garbingo" amziaus esu biggrin.gif Ir kiek keista skaityti kazka tokio kaip kad "reikia gerbti" save... g.gif g.gif As labai gerbiu save, bet uzsidedu sortus...trumpus cool.gif mirksiukas.gif Beje matau daug 20-meciu kurioms sortai tikrai netinka tongue.gif
Atsakyti
Tikrai taip,daug yra jaunu merginu,kurioms is vis reiktu sortus pamirsti biggrin.gif ,tasi kodel negalima vyresnems,jeigu figura tinkama rolleyes.gif .
Atsakyti
Dabar skaitau skaitau ir man tokie prieštaravimai gaunasi...su amžium plaukus kirpt reikia, bet šortus nešiot iki paskutinės...
Ai, galvoju , gal man temą sukurt, kam virš 45 g.gif Biškį gal požiūris būtų vienodesnis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 03, 16:12)
Dar į šortukų temą  lotuliukas.gif Baltom kojom šiemet prieš kelis mėn.  biggrin.gif

Cia jus prie fontano labai prisiderinot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 17:20)
Dabar skaitau skaitau ir man tokie prieštaravimai gaunasi...su amžium plaukus kirpt reikia, bet šortus nešiot iki paskutinės...
Ai, galvoju , gal man temą sukurt, kam virš 45 g.gif Biškį gal požiūris būtų vienodesnis...  biggrin.gif

Margarreta, as isvis nesutinku su jokiomis taisyklemis... O kodel plaukus reikia kirpti jau kai tau virs 35? Kas, senatve? Labai daug graziu moteru yra 45+ su ilgais plaukais. Ir cia ne amziaus taisykle, o ar grazus jaunatviski, nusuvarge plaukai, ar tinka prie veido... Tas pats ir sortai, jei kojos kaip gazeles kuriu kai kurios 20metes gali pavydeti, tai kodel dabar jas slepti nes esi tariamai garbingo amziaus. Zinoma, kad nebereikia rubu pirkti is paaugliu skyriaus (nors ir ten kai noriu randu ka tongue.gif ), tiesiog skoningai rengtis, pagal savo figura, o ne kazkoki apibrezta amziu...35 apskritai jauna moteris, as daznai neskiriu 25 ar 35 tongue.gif jei gerai atrodo kodel ne ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 03 gegužės 2014 - 17:36
mano praeitos vasaros

http://www.part.lt/i...fd66834d951.jpg

http://www.part.lt/i...44be4b78782.jpg

Na, nežinau, atsimenu, turėjau tokius trumpus baltus šortukus, nešiodavau vasarą, paskui , kai kažkur 35-36 stuktelėjo, pradėjo man jie kažkaip nebesižiūrėti, nors nei svoris, nei niekas nepasikeitė.bet jie trumpi buvo, šortai iki pusės šlaunų- visai kitas reikalas, tai, kaip suknutė, bet, kai didenybė rašė, kad bliuzė už šortus ilgesnė, tai ką žinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 03 gegužės 2014 - 17:49
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 03, 17:12)
Dar į šortukų temą  lotuliukas.gif Baltom kojom šiemet prieš kelis mėn.  biggrin.gif

labai gerai gerai atrodote didenybe, iš foto kur pateikta šortukai idealiai tinka, matosi, kad laisvalaikius turiningai leidžiate ir patogiai. thumbup.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 18:31)
mano praeitos vasaros

Na, nežinau, atsimenu, turėjau tokius trumpus baltus šortukus, nešiodavau vasarą, paskui  , kai kažkur 35-36 stuktelėjo, pradėjo man jie kažkaip nebesižiūrėti, nors nei svoris, nei niekas nepasikeitė.bet jie trumpi buvo, šortai iki pusės blauzdų- visai kitas reikalas, tai, kaip suknutė, bet, kai didenybė rašė, kad bliuzė už šortus ilgesnė, tai ką žinau biggrin.gif

margaretta, koks jūsų ūgis cm? man asmeniškai ilgis toks nepatinka suknutės schmoll.gif schmoll.gif bet pati suknytės spalva jėgiška, vasariška wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 03, 14:30)
Šortai tinka daug kur,apart darbo ax.gif

iš toli foto, nieko nesimato nei kojų groži0, nei šortų ilgio, tk labai gražus vaizdelis wub.gif
Atsakyti