taip, ir pasidazyt ir susiklostyt plaukuosena, nu nes neduokDie kas pamatys, celiulito, venos ar nedazyto veido .
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 03, 17:39)
Grįžtu iš kaimo pvz. Reikia pieno į maximą. Tai ką, man lėkt namo persirengt?
Pieno reikia iš kaimo parsivežti
Svarbiausia, kad žmogus jaustųsi gerai ir laisvai. Jei man patinka ir aš gerai jaučiuosi, tai man ****** ką kiti apie mane galvoja
Yra išimčių
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 03, 15:59)
Tai ko čia šiepiesi?!
Taigi,as bendrai kalbejau,o ne apie tavo sortus .
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 03, 16:10)
Man gražu kada plaukai iki pečių, arba truputį žemiau, kodėl sulaukus tam tikro amžiau reikia nusirėžti trumpai, vyriškai, apie pensijinį amžių nekalbu. Taip pat nekalbu apie kasas iki užpakalio.
Papildyta:
Cia toms,kurios kliedi,kad ilgi plaukai negrazu vyresnems moterims
https://www.google.l...k...280&bih=666
plauku ,aisku, nereikia butinai nusirezti, bet... yra labai slidi plona riba, kad tie ilgi , dar jei belenkokie plaukai zmogu susendins. Galim ir trumpais nesamone pasidaryt .
Aš Baikštytės net neįsivaizduoju trumpais..man jinai išvis gražiausia iš visų buvusių ir esamų Lietuvos aktorių.
Eisiu kitos sav. gale kirpyklon, tik niekas ten labai nepasikeis, palygins galus, pakarpys kiek ir tiek. man patinka tokai nesulaižyta šukuosena, plaukas šen, plaukas ten, nesvarbu..
Su lūpdažiais aš irgi niekaip teisybės neatrandu...ryškūs sendina, blankūs blankina...vieni tik tokie yra, kur man tinka..šalta svelniai rožinė. Blizgius aš perku, ne lūpdažius.
Papildyta:
Ale Didenybe, dabar žiūriu, kad ir tavo plaukuosena nėjokia...ne to pakarpyti, ne to ataugę..nuo šaknų lygūs, apačioj garbanoti..
Eisiu kitos sav. gale kirpyklon, tik niekas ten labai nepasikeis, palygins galus, pakarpys kiek ir tiek. man patinka tokai nesulaižyta šukuosena, plaukas šen, plaukas ten, nesvarbu..
Su lūpdažiais aš irgi niekaip teisybės neatrandu...ryškūs sendina, blankūs blankina...vieni tik tokie yra, kur man tinka..šalta svelniai rožinė. Blizgius aš perku, ne lūpdažius.
Papildyta:
Ale Didenybe, dabar žiūriu, kad ir tavo plaukuosena nėjokia...ne to pakarpyti, ne to ataugę..nuo šaknų lygūs, apačioj garbanoti..
QUOTE(LinaGustė @ 2014 05 03, 10:31)
Aš tai sakyčiau - laisvalaikio rūbas. Tad nieko blogo nematau, net ir į prekybcentrį nubėgt su šortais vasaros metu (pritaikytus figūrai, žinoma, ir ne su aukštakulniais prie jų ) Net ir į miestą, jei važiuoji dviračiu ir prisėdi kokioj lauko kavinukėj išgerti sulčių.
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 03, 13:30)
Patranka, man labai patinka dauguma jusu derinuku
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 03, 16:29)
Mums dar daug kompleksu reikia isvyt is saves, neaukot patogumo del kazko . Einu as su tais sortais kai karsta ne tik gamton, einu prekybcentrin negalvodama - o ka zmones pasakys, apskritai daznai nebijau but apspoksota ar nesuprasta.
Butent
Ir jei tinka kurorte, ir i prekybos centra, tai kodel negalima i miesta isbegti... Niekas nesako kad i darba, bet jei laisva diena, atostogos ir karsta tikrai desiuos sortus ir negalvosiu kokio "garbingo" amziaus esu Ir kiek keista skaityti kazka tokio kaip kad "reikia gerbti" save... As labai gerbiu save, bet uzsidedu sortus...trumpus Beje matau daug 20-meciu kurioms sortai tikrai netinka
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 03, 16:12)
Dar į šortukų temą Baltom kojom šiemet prieš kelis mėn.
Cia jus prie fontano labai prisiderinot
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 17:20)
Dabar skaitau skaitau ir man tokie prieštaravimai gaunasi...su amžium plaukus kirpt reikia, bet šortus nešiot iki paskutinės...
Ai, galvoju , gal man temą sukurt, kam virš 45 Biškį gal požiūris būtų vienodesnis...
Ai, galvoju , gal man temą sukurt, kam virš 45 Biškį gal požiūris būtų vienodesnis...
Margarreta, as isvis nesutinku su jokiomis taisyklemis... O kodel plaukus reikia kirpti jau kai tau virs 35? Kas, senatve? Labai daug graziu moteru yra 45+ su ilgais plaukais. Ir cia ne amziaus taisykle, o ar grazus jaunatviski, nusuvarge plaukai, ar tinka prie veido... Tas pats ir sortai, jei kojos kaip gazeles kuriu kai kurios 20metes gali pavydeti, tai kodel dabar jas slepti nes esi tariamai garbingo amziaus. Zinoma, kad nebereikia rubu pirkti is paaugliu skyriaus (nors ir ten kai noriu randu ka ), tiesiog skoningai rengtis, pagal savo figura, o ne kazkoki apibrezta amziu...35 apskritai jauna moteris, as daznai neskiriu 25 ar 35 jei gerai atrodo kodel ne
mano praeitos vasaros
http://www.part.lt/i...fd66834d951.jpg
http://www.part.lt/i...44be4b78782.jpg
Na, nežinau, atsimenu, turėjau tokius trumpus baltus šortukus, nešiodavau vasarą, paskui , kai kažkur 35-36 stuktelėjo, pradėjo man jie kažkaip nebesižiūrėti, nors nei svoris, nei niekas nepasikeitė.bet jie trumpi buvo, šortai iki pusės šlaunų- visai kitas reikalas, tai, kaip suknutė, bet, kai didenybė rašė, kad bliuzė už šortus ilgesnė, tai ką žinau
http://www.part.lt/i...fd66834d951.jpg
http://www.part.lt/i...44be4b78782.jpg
Na, nežinau, atsimenu, turėjau tokius trumpus baltus šortukus, nešiodavau vasarą, paskui , kai kažkur 35-36 stuktelėjo, pradėjo man jie kažkaip nebesižiūrėti, nors nei svoris, nei niekas nepasikeitė.bet jie trumpi buvo, šortai iki pusės šlaunų- visai kitas reikalas, tai, kaip suknutė, bet, kai didenybė rašė, kad bliuzė už šortus ilgesnė, tai ką žinau
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 03, 17:12)
Dar į šortukų temą Baltom kojom šiemet prieš kelis mėn.
labai gerai gerai atrodote didenybe, iš foto kur pateikta šortukai idealiai tinka, matosi, kad laisvalaikius turiningai leidžiate ir patogiai.
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 18:31)
mano praeitos vasaros
Na, nežinau, atsimenu, turėjau tokius trumpus baltus šortukus, nešiodavau vasarą, paskui , kai kažkur 35-36 stuktelėjo, pradėjo man jie kažkaip nebesižiūrėti, nors nei svoris, nei niekas nepasikeitė.bet jie trumpi buvo, šortai iki pusės blauzdų- visai kitas reikalas, tai, kaip suknutė, bet, kai didenybė rašė, kad bliuzė už šortus ilgesnė, tai ką žinau
Na, nežinau, atsimenu, turėjau tokius trumpus baltus šortukus, nešiodavau vasarą, paskui , kai kažkur 35-36 stuktelėjo, pradėjo man jie kažkaip nebesižiūrėti, nors nei svoris, nei niekas nepasikeitė.bet jie trumpi buvo, šortai iki pusės blauzdų- visai kitas reikalas, tai, kaip suknutė, bet, kai didenybė rašė, kad bliuzė už šortus ilgesnė, tai ką žinau
margaretta, koks jūsų ūgis cm? man asmeniškai ilgis toks nepatinka suknutės bet pati suknytės spalva jėgiška, vasariška
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 03, 14:30)
Šortai tinka daug kur,apart darbo
iš toli foto, nieko nesimato nei kojų groži0, nei šortų ilgio, tk labai gražus vaizdelis