Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(besteller @ 2014 05 02, 22:41)
galima pasirinkti sukuosena su kirpciais, bet be tu tipisku bobisku blinkeviciutes stiliaus iskarpymu per visa ilgi 4u.gif

va keletas 40meciu su nebobiskom sukuosenom smile.gif

Antra ir trecia grazuuuu ax.gif

QUOTE(Hiver @ 2014 05 03, 10:59)
As siu sukuosenu apibudinimus keisciau i:
madinga (siuo metu):

nemadinga (siuo metu):

Pries desimt metu viskas butu atvirksciai, tokios neiskarpytos sukuosenos butu laikomos pernelyg rimtomis, grieztomis ir sendinanciomis, su apibudinimu a la tamsta mokytoja ar mokslo ziurke, o iskarpytos sukuosenos butu asocijuojamos su lengvumu, valiukiskumu, nerupestingumu, jaunyste... prisiminkim juk tikrai taip buvo  biggrin.gif taip kad... eilini karta isitikinu kad mados apsisuka ir vel sugryzta, mes isliekam, o zmoniu suvokimas apie tai kas grazu ir jaunatviska formuojasi veikiamas madu jiems patiems to nejuntant. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Pasirasau po kiekvienu zodziu 4u.gif
Trumpam ikeliu savo sukuosena:
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gomerta: 03 gegužės 2014 - 15:59
Gomerta, palikit jūs tą lūpdažį dukrai jau... Ir apatinį akių pravedimą švelninkit.. 4u.gif O šiaip gražu smile.gif

Margaretta, sakėt, kad po algos į kirpyklą eisit. Tai vat ir laukiam biggrin.gif Nes dabar jūsų šukuosena jokia. Arba gailit plaukuosenos priemones naudot biggrin.gif Kad ir vyresnės moterys, plaukai iki pečių ar vos ilgesni tikrai gražu. Kai 50 metės plaukai iki užpakalio, atrodo kažkaip demoniškai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūsų Didenybė: 03 gegužės 2014 - 15:50
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 15:46)
Tai man jau nebetinka ilgi?Vistiek nekirpsiu biggrin.gif O kam atrodyti ispudingai?Tokio amziaus ispudingai atrodyti reikia daaaug investiciju, man uztenka atrodyti patraukliai.
Man gražu vyresnės moterys ilgais plaukais, aišku, ne iki užpakalio jau, bet gražu. Ir nieko jos neatrodo blogai. Paklauskit vyresnių vyrų, kaip jiems atrodo. Maniškis tai šoka ant ragų, kai tik užsimenu apie plaukų trumpinimą.

O man patinka languoti salikai ir skaros. Sitas,s.Oliverio,labai jaukus, nesipucia, malonus prie kaklo..

Tinka, tinka, nekirpk, aš irgi nežadu kirpti trumpai, gal kai babūnė jau būsiu nusirėšiu, o gal ir ne, suksiu į kuoduką tada. biggrin.gif

Tai liuks, svarbu tau patinka ir tinka drinks_cheers.gif

Gomerta, plaukuosena liuks thumbup.gif , dėl lūpdažio pritariu, spalva schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 03, 14:35)
Oi ne,tikrai ne per trumpi biggrin.gif .
Papildyta:

Nekirpk,neklausyk tu moteru,kurios sako,kad ilgi plaukai negrazu,grazuir vyresnes moteris kaip tik jaunina cool.gif .

Tai ko čia šiepiesi?! biggrin.gif
Atsakyti
Laukinė orchidėja su marškinukais tikrai gerai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Orchideja, graziai ir su baltinukais ir su megztuku, bet 1-raudona su rudu man asmeniskai neatrodo stebuklingai 2 - irgi galetu kitos spalvos baltinukai but, arba kazka kabint ant kaklo stambaus.

labai retai kada senom babom lotuliukas.gif grazu ilgi plaukai, ir plaukai turi buti super duper priziureti ir teisingai kirpti/dazyti.
Atsakyti
Megztukas bordo spalvos, ne raudonas.

Man gražu kada plaukai iki pečių, arba truputį žemiau, kodėl sulaukus tam tikro amžiau reikia nusirėžti trumpai, vyriškai, apie pensijinį amžių nekalbu. Taip pat nekalbu apie kasas iki užpakalio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 03 gegužės 2014 - 16:13
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 03, 15:49)
Gomerta, palikit jūs tą lūpdažį dukrai jau... Ir apatinį akių pravedimą švelninkit..  4u.gif O šiaip gražu  smile.gif

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 03, 15:56)

Gomerta, plaukuosena liuks  thumbup.gif , dėl lūpdažio pritariu, spalva schmoll.gif .

Ačiū 4u.gif Šiuo metu kaip tik eksperimentuoju su lūpdažiais- pavasarį norisi spalvų, bet nesinori persistengti hihihi.gif Vertinu kiekvieną nuomonę ir būčiau dėkinga už patarimus 4u.gif
Atsakyti
man gražu ilgi plaukai, ilgis ilgiui nelygu, bet nesutinku, kad 50-metei netinka ilgiplaukai (jei jie gerai prižiūrėti ir stilingas kirpimas)
Orchidėja, man su raudonu megstuku gražiau smile.gif
Atsakyti
Dar į šortukų temą lotuliukas.gif Baltom kojom šiemet prieš kelis mėn. biggrin.gif

user posted image

O čia kaip pavyzdys iš Barselonos. Fotkinta vidury miesto. Nei jom šilta, nei šalta, o čia mes turgavojamės apei šortukų ilgį biggrin.gif Moteriškė gal mano metų, nes dar kitose fotkėse makluojasi, bet čia bendras vaizdas matyt biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūsų Didenybė: 03 gegužės 2014 - 16:16

Mums dar daug kompleksu reikia isvyt is saves, neaukot patogumo del kazko . Einu as su tais sortais kai karsta ne tik gamton, einu prekybcentrin negalvodama - o ka zmones pasakys, apskritai daznai nebijau but apspoksota biggrin.gif ar nesuprasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 03 gegužės 2014 - 16:44
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 03, 17:29)

Mums dar daug kompleksu reikia isvyt is saves, neaukot patogumo del kazko .  Einu as su tais sortais kai karsta ne tik gamton, einu prekybcentrin negalvodama - o ka zmones pasakys, apskritai daznai nebijau but apspoksota  biggrin.gif  ar nesuprasta.

Grįžtu iš kaimo pvz. Reikia pieno į maximą. Tai ką, man lėkt namo persirengt? lotuliukas.gif
Atsakyti