Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 03, 10:07)
Su šortais po miestą ar į darbą man atrodo nepriimtina jokiai amžiaus grupei (taip pat ir į mokyklą, beje). Kad ir kaip karšta būtų. Tada juk suknelę galima vilktis. Šortai man grynai poilsio, atostogų ir namų rūbas.

Aš tai sakyčiau - laisvalaikio rūbas. Tad nieko blogo nematau, net ir į prekybcentrį nubėgt su šortais vasaros metu (pritaikytus figūrai, žinoma, ir ne su aukštakulniais prie jų smile.gif) Net ir į miestą, jei važiuoji dviračiu ir prisėdi kokioj lauko kavinukėj išgerti sulčių.
Labas 4u.gif Įdomi tema, seku jau kurį laiką, semiuosi idėjų smile.gif Pačiai dar tik ta ribine amžiaus riba prieš keletą mėn. stuktelėjo (35). Tačiau atrodau aš labai jaunai, tad mano tikslas - išvaizda ir apranga priartėti prie 30, bet atrodyti stilingai, jaunatviškai smile.gif
Atsakyti
Iš vyresnių moterų man Marozienė Nr. 1 ant Lietuvos. Puikiai atrodanti, puikiai derinanti drabužius(na gal ten stilistai, bet vis tiek), nebijanti spalvų, brandi, bet jaunatviška. Vienžo, norėčiau taip atrodyti jos amžiaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 03, 12:28)
Šita?  biggrin.gif Bet jai tik 33 metai...

Gal apie Joaną Bartaškienę kalbėjo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 03, 10:28)
Šita?  biggrin.gif Bet jai tik 33 metai...

user posted image

Tu ka lotuliukas.gif ,tikrai ne sita biggrin.gif ,ji veda dar per lnk bobuciu laida kazkokia biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 03, 10:32)
Iš vyresnių moterų man Marozienė Nr. 1 ant Lietuvos. Puikiai atrodanti, puikiai derinanti drabužius(na gal ten stilistai, bet vis tiek), nebijanti spalvų, brandi, bet jaunatviška. Vienžo, norėčiau taip atrodyti jos amžiaus  biggrin.gif

Grazi moteris,net labai,as irgi noreciau taip atrodyti sulaukus jos amziaus biggrin.gif ,bet tam reiktu nemazai pinigu,nes jos rubai tikrai prabangus,o ir i save daug investuoja rolleyes.gif .
Atsakyti
sitas jaunatviskiausias  smile.gif
kalbant apie sukuosenas - "a la blinkeviciute" sendina net dvidesimtmetes, o kuodukai, tiesiai nukirpti pusilgiai ar ilgi plaukai atrodo jaunatviskai

tobula

bobiska

As siu sukuosenu apibudinimus keisciau i:
madinga (siuo metu):
user posted image
user posted image

nemadinga (siuo metu):
user posted image
user posted image

Pries desimt metu viskas butu atvirksciai, tokios neiskarpytos sukuosenos butu laikomos pernelyg rimtomis, grieztomis ir sendinanciomis, su apibudinimu a la tamsta mokytoja ar mokslo ziurke, o iskarpytos sukuosenos butu asocijuojamos su lengvumu, valiukiskumu, nerupestingumu, jaunyste... prisiminkim juk tikrai taip buvo biggrin.gif taip kad... eilini karta isitikinu kad mados apsisuka ir vel sugryzta, mes isliekam, o zmoniu suvokimas apie tai kas grazu ir jaunatviska formuojasi veikiamas madu jiems patiems to nejuntant. mirksiukas.gif

Taipogi reiketu atsizvelgti ir i veido forma. Pavyzdziui kvadrato formos veidui toks kirpimas netinka, nes dar labiau apsunkina apatini zandikauli:
user posted image

O toks tinka, nes koncentruojamasi i virsugalvi jame sukuriant pagrindine plauku mase ir tuo paciu vizualiai prapleciant virsutine veido sriti:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 03 gegužės 2014 - 11:03
Laukinė orchidėja, patiko jusu sijonukas, man i vidu graziau, tik megztukas 'susiglamzes' per liemeni, rankovese.. noretusi graziau prigludusio, kad nebutu vaizdo, lyg nakti su tais rubais miegojot.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 03, 10:37)
Rodausi į ledynmečio temą  biggrin.gif , vakarykštis, paprastutis, vidinis, į lauką tas pats paltukas buvo, kur praeitam derinį. Reikia nuomonių, antroj foto matosi, kad sijono modelis su sagutėm priekyje, kokia bliuzelė prie jo tiktų, kad į vidų sukišti ar slėpti po megztuku tas sagas?  g.gif  sijonas nesusiglamžęs, tokia medžiaga.

Gal marskinukai kokie tiktu?
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 03, 12:40)
Laukinė orchidėja, patiko jusu sijonukas, man i vidu graziau, tik megztukas 'susiglamzes' per liemeni, rankovese.. noretusi graziau prigludusio, kad nebutu vaizdo, lyg nakti su tais rubais miegojot.. smile.gif

Sukišau megztinį tik parodyti sijono modelį, buvau taip kaip pirmoj foto, megztukas nėra aptemtas, o ir nenoriu kad toks būtų, rankovės taip gavosi, nes pasmauktos šiek tiek į viršų
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 03, 12:42)
Gal marskinukai kokie tiktu?

Galvoju irgi apie marškinukus, bet turbūt viespalviai tiktų g.gif , bandau perkratyt mintyse, ką turiu pati g.gif
Atsakyti
Tik vienspalviai prie tokio sijono smile.gif.
Atsakyti
Tik vienspalvius isivazduoju, nes sijonas languotas, 'glamzytas' jei dar virsus margas, man atrodo, jau bus neskoningai.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 03, 11:07)
Su šortais po miestą ar į darbą man atrodo nepriimtina jokiai amžiaus grupei (taip pat ir į mokyklą, beje). Kad ir kaip karšta būtų. Tada juk suknelę galima vilktis. Šortai man grynai poilsio, atostogų ir namų rūbas.

Labai pritariu, Nešioju šortus per atostogas, namie savo kieme, nueinu į parduotuvę.
Jūsų Didenybė gražiai atrodo su šortukais thumbup.gif
Mano atostoginis variantas
http://i64.photobuck...zpsd511f3ad.jpg

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 03, 11:32)
Iš vyresnių moterų man Marozienė Nr. 1 ant Lietuvos. Puikiai atrodanti, puikiai derinanti drabužius(na gal ten stilistai, bet vis tiek), nebijanti spalvų, brandi, bet jaunatviška. Vienžo, norėčiau taip atrodyti jos amžiaus  biggrin.gif

Viena iš baisiausių moterų, kurios viešai demonstruoja save. Dar Paksaitė (nors ne ta amžiaus grupė). Brrr
Išskirčiau Pietaukaitę ir Bunikienę, jos abi dizainerės, labai stilingos

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 03, 11:37)
Rodausi į ledynmečio temą  biggrin.gif , vakarykštis, paprastutis, vidinis, į lauką tas pats paltukas buvo, kur praeitam derinį. Reikia nuomonių, antroj foto matosi, kad sijono modelis su sagutėm priekyje, kokia bliuzelė prie jo tiktų, kad į vidų sukišti ar slėpti po megztuku tas sagas?  g.gif  sijonas nesusiglamžęs, tokia medžiaga.

Gražiau kai į sijoną sukišta, nors aš panašų derinuką nešioju kaip pirmoje nuotraukoje, man netinka sukišti rūbai

i 
Įkeliamų nuotraukų dydis turi neviršyti 640x480 taškų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 03 gegužės 2014 - 14:17
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 03, 11:37)

Aš taikyčiau sukištus į vidų baltus, pilkus, bordo klasikinius marškinėlius (vienspalvius) ir vienspalvį megztukėlį su priekyje sagutėm irgi galbūt pilką, bordo ar baklažaninį. Nesimato gerai kokios sijonas spalvos. Megztuką kitos spalvos nei marškiniai. AIšku, reiktų žiūrėt kaip iš šono dar atrodo. Kartais tos sagutės labai pilvuką išneša į priekį smile.gif

QUOTE(TaGre @ 2014 05 03, 13:49)

Viena iš baisiausių moterų, kurios viešai demonstruoja save. Dar Paksaitė (nors ne ta amžiaus grupė). Brrr
Išskirčiau Pietaukaitę ir Bunikienę, jos abi dizainerės, labai stilingos
Gražiau kai į sijoną sukišta, nors aš panašų derinuką nešioju kaip pirmoje nuotraukoje, man netinka sukišti rūbai

Tą patį galėčiau sakyti apie Bunikienę biggrin.gif Teko bendraut gyvai. Labai fotogeniška, bet kaip žmogus baisi. Iš išvaizdos irgi biggrin.gif
Atsakyti