Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

Margaretta, kur pastatyti? Dar turi pasakyti kaip iš pozos rakom tiesiai pastatei. biggrin.gif
Salt, nu ne 16 man. Jau senokai boba. biggrin.gif anūkų laukiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 05 05, 21:08)
mano kasdieninis darbinis apsirengimas. megstu sukneles, minimalizma ir

labai grazi suknele.Tokios ir as noreciau thumbup.gif
as papuosalu mazai nesioju,bet kartais kazkokio norisi.
Jusu atveju grazu ir be nieko.
Patiko Patrankos,kaip visada thumbup.gif
Niedulis,suknele labai daili,kaip apacia graziai krenta wub.gif
permatomos pedkelnes man vis tiek negrazu,net tobuloms blauzdoms. ax.gif
Matines nebutinai storos turi but rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 06, 20:42)
Salt, nu ne 16 man. Jau senokai boba.  biggrin.gif anūkų laukiu. lotuliukas.gif

Nesutinku schmoll.gif .Iki bobos jums dar toli,tiek is veido,tiek is figuros,bet tas pirmas variantas netinka jums.
Atsakyti
Aš irgi nemėgstu žemu kulnu batų, turiu gal dvejas ar trejas poras, tik prie kelnių man jie tinka, o dar kai ūgis nedidelis, tai geriausiai jaučiuosi ant kulnų.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 06, 20:24)
Hm, jauciu ir kojos per ilgos, ir aulas per trumpas.. bet kokiu atveju situos batus jau esu ismetus.
Reikes traukt ir permatomas pedkelnes, kazko uzsiciklinau ant nepermatomu, apie kitas visai pamirsau..

dzeuse, kaip tik žadėjau rašyti, komentarą, kad mesk tuos batus lauk, nes prie tokio ilgio sijonuko netinka pusilgiai iki blauzdos, man asmeniškai schmoll.gif schmoll.gif
kaip gerai kad juos išmetei thumbup.gif biggrin.gif
tamsios tinka čia pedkelnės tik neaišku kokie bateliai bus reikia pilno vaizdo blink.gif eik ruosk fotosesija iš naujo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 06, 20:39)
Aš tai su zemais batais nesusidraugauju doh.gif Nešiojau, kaip kelnės plačios buvo, kitiems man gražu, o pati sau, kai dramblys atrodau, koja mano plati ir didelė pagal ugi(39-40).

tai normali ta peda tavo irnesakyk.gif
mano 40 ir nesioju zemus dazniausiai. Labai retai aukstakulnius nesioju,gal tiesiog nera kur. Mano darbas man neleidzia juos devet,o kazkur iseinu retokai rolleyes.gif
bet as save laikau gan auksta,mano ugis apie 1,75 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 06 gegužės 2014 - 20:55
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 06, 21:48)
Aš irgi nemėgstu žemu kulnu batų, turiu gal dvejas ar trejas poras, tik prie kelnių man jie tinka, o dar kai ūgis nedidelis, tai geriausiai jaučiuosi ant kulnų.

bet reikia gražią pėdą turėti aukštakulniams ir keltį, norint aukštakulnius nešioti, siauras gražias pėdutes wub.gif
Atsakyti
Eik jau Inga, kaip tik, zemiems batams reikai dailios pedos, nes ji, kaip ant delno, o kulnai bet kokią pėdą padaro 10 kart grakštesnę. Ir sumažeja ta koja vos ne perpus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2014 05 06, 15:11)

Ten tunika ir dzinsai  mirksiukas.gif o trecios foto paltukas man labai patinka tik cia netiko  doh.gif realiai geles ant tunikos man patinka, nors daugiausia turiu vienspalviu rubu bet kartais atsibosta.

kaip gerai kad džinsiukai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jaunystej 38 buvo, dabar, pastambejau, liko 39, bet kartais buna pamazinti, tai jau ir 40 traukia doh.gif
Atsakyti
man tai kablai labai patinka blush2.gif . ne6u namo ir rikiuoju į lentyną lotuliukas.gif , kasdien tik lygus padas, šventėm dažniausiai irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar noriu platejanciu dzinsu, kuriose pardese jų yra?
Atsakyti