Margaretta, kur pastatyti? Dar turi pasakyti kaip iš pozos rakom tiesiai pastatei.
Salt, nu ne 16 man. Jau senokai boba. anūkų laukiu.
QUOTE(besteller @ 2014 05 05, 21:08)
mano kasdieninis darbinis apsirengimas. megstu sukneles, minimalizma ir
labai grazi suknele.Tokios ir as noreciau
as papuosalu mazai nesioju,bet kartais kazkokio norisi.
Jusu atveju grazu ir be nieko.
Patiko Patrankos,kaip visada
Niedulis,suknele labai daili,kaip apacia graziai krenta
permatomos pedkelnes man vis tiek negrazu,net tobuloms blauzdoms.
Matines nebutinai storos turi but
QUOTE(niedulis @ 2014 05 06, 20:42)
Salt, nu ne 16 man. Jau senokai boba. anūkų laukiu.
Nesutinku .Iki bobos jums dar toli,tiek is veido,tiek is figuros,bet tas pirmas variantas netinka jums.
Aš irgi nemėgstu žemu kulnu batų, turiu gal dvejas ar trejas poras, tik prie kelnių man jie tinka, o dar kai ūgis nedidelis, tai geriausiai jaučiuosi ant kulnų.
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 06, 20:24)
Hm, jauciu ir kojos per ilgos, ir aulas per trumpas.. bet kokiu atveju situos batus jau esu ismetus.
Reikes traukt ir permatomas pedkelnes, kazko uzsiciklinau ant nepermatomu, apie kitas visai pamirsau..
Reikes traukt ir permatomas pedkelnes, kazko uzsiciklinau ant nepermatomu, apie kitas visai pamirsau..
dzeuse, kaip tik žadėjau rašyti, komentarą, kad mesk tuos batus lauk, nes prie tokio ilgio sijonuko netinka pusilgiai iki blauzdos, man asmeniškai
kaip gerai kad juos išmetei
tamsios tinka čia pedkelnės tik neaišku kokie bateliai bus reikia pilno vaizdo eik ruosk fotosesija iš naujo
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 06, 20:39)
Aš tai su zemais batais nesusidraugauju Nešiojau, kaip kelnės plačios buvo, kitiems man gražu, o pati sau, kai dramblys atrodau, koja mano plati ir didelė pagal ugi(39-40).
tai normali ta peda tavo
mano 40 ir nesioju zemus dazniausiai. Labai retai aukstakulnius nesioju,gal tiesiog nera kur. Mano darbas man neleidzia juos devet,o kazkur iseinu retokai
bet as save laikau gan auksta,mano ugis apie 1,75
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 06, 21:48)
Aš irgi nemėgstu žemu kulnu batų, turiu gal dvejas ar trejas poras, tik prie kelnių man jie tinka, o dar kai ūgis nedidelis, tai geriausiai jaučiuosi ant kulnų.
bet reikia gražią pėdą turėti aukštakulniams ir keltį, norint aukštakulnius nešioti, siauras gražias pėdutes
QUOTE(Liusii @ 2014 05 06, 15:11)
Ten tunika ir dzinsai o trecios foto paltukas man labai patinka tik cia netiko realiai geles ant tunikos man patinka, nors daugiausia turiu vienspalviu rubu bet kartais atsibosta.
kaip gerai kad džinsiukai.
man tai kablai labai patinka . ne6u namo ir rikiuoju į lentyną , kasdien tik lygus padas, šventėm dažniausiai irgi