Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

Hm, jauciu ir kojos per ilgos, ir aulas per trumpas.. bet kokiu atveju situos batus jau esu ismetus.
Reikes traukt ir permatomas pedkelnes, kazko uzsiciklinau ant nepermatomu, apie kitas visai pamirsau..

Margaretta, siandienis tvarkingas, man grazus- bateliai, sijonas, svarkelis.. del bliuskos nezinau.. ziurint kaip ji is tolo bendram vaizde..
Atsakyti
Niedulis, kiek eina įžiūrėt pakreipus galva, tai gražu.

Pumpica, abu variantai man geri. Basutės platforminės taip pat liuks, mėgėja aš tokio tipo basučių.
Atsakyti
Margaretta, man bliuska g.gif, gal kad ne mano skonio
Atsakyti
Bliuska tokia su žabo priekyje , ji susikisa i sijoną, ir tik prieky tie zabo kabo, nebuvo kam nufotkint, uždengia krūtinę jie biggrin.gif
Papildyta:
Man tai tokio tipo platformos apskritai yra optimaliausias patogumo + kojos grakštumo derinys thumbup.gif ,labai jas pamėgo moterys, nes nei to aukščio nesijaučia, bet ir nešliaužioji ant lygaus kulno...išvis dievinu platformas bet kokiu pavidalu, per savo gyvenimą jau antru rozu jas nešioju, tik prieš 15 metų jos būdavo ant minkštų, spyruokliuojančių kulnų, dar buvo smagesnės, nors aukštesnės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 06, 20:24)
Niedulis, kiek eina įžiūrėt pakreipus galva, tai gražu.

Pumpica, abu variantai man geri. Basutės platforminės taip pat liuks, mėgėja aš tokio tipo basučių.

Matyt nemoku elgtis su tais nuotraukų dėjimais. O tai kokiu rakursu jos matosi?
Atsakyti
Na gulsčiai matosi, nufotkinus ir įkėlus į kompą, reikėtų ją apsukti, o paskui jau kelti per part. ar kažką kita.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 06, 20:54)
Matyt nemoku elgtis su tais nuotraukų dėjimais. O tai kokiu rakursu jos matosi?

vat rakom ir matosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Statai bonką, Nieduli biggrin.gif

http://www.part.lt/i...ec27b1d0345.jpg

http://www.part.lt/i...e46ede3b776.jpg
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 06, 20:04)

Pirma apranga pavadinciau bobiska blush2.gif .
Suknele grazi.
Atsakyti
Margareta, man gražu rolleyes.gif vat tokie kulnai ir man patinka, o šiaip įprastų aukštaklunių nelabai aš...nesusidraugauju unsure.gif

Niedulio suknelė faina smile.gif ir vieta, kurioj gyvenat biggrin.gif
Atsakyti
man tai rankinukas toks per maziukas pasirode, butu stilioviau didesnis, bet siaip, tai grazu man...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 06 gegužės 2014 - 20:37
Aš tai su zemais batais nesusidraugauju doh.gif Nešiojau, kaip kelnės plačios buvo, kitiems man gražu, o pati sau, kai dramblys atrodau, koja mano plati ir didelė pagal ugi(39-40).
Atsakyti