Mrs Patranka super atrodai, batukai labai grazus, na ir rankine, ja jau anksciau gyriau
QUOTE(pumpica @ 2014 05 06, 16:15)
Na modistės, nusipirkau šiandien SH lininį sijoną vasarai. O paskui suabejojau, ar tokie dar nešiotini...(nes paskaičius šią temą, kartais supranti, kad tikrai gali užstrigt laike, o nesinori ), rodau sijoną ir variantus kaip aš įsivaizduoju nešiot, pvz.
Papildyta:
Liusii, kadangi žinau kokia esi kūda, tai ta tunika truputį tave stambina bet tokiai kūdenai nebaisu ir pasistambint kartais arba čia tik foto taip atrodo
Man fainas sijonas ir abu variantus nesiociau
Nu ne kuda o normali zinok jo biski storina ir as pastebejau
Mrs. Patranka - super
Pumpica - abu deriniai vienodai geri, tik vienas i darba, kitas - kasdienai.
Pumpica - abu deriniai vienodai geri, tik vienas i darba, kitas - kasdienai.
Puppica,pirmas!
QUOTE(pumpica @ 2014 05 06, 14:15)
Patranka, gražu
Na modistės, nusipirkau šiandien SH lininį sijoną vasarai. O paskui suabejojau, ar tokie dar nešiotini...(nes paskaičius šią temą, kartais supranti, kad tikrai gali užstrigt laike, o nesinori ), rodau sijoną ir variantus kaip aš įsivaizduoju nešiot, pvz.
1. toks maždaug variantas, batai lygiapadės basankės per pirštą arba wedges tipo. Nuobodu?
1. toks maždaug variantas, batai lygiapadės basankės per pirštą arba wedges tipo. Nuobodu?
Pirmas variantas su ryžos odos sandalais
arba
antram variantui su baltu sijonu gal gražu būtų tokio stiliaus batai
arba
arba
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 06, 15:12)
Kokie baisus ,tiktu ir basutes ant platformytes.
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 06, 15:07)
pirmą tai su tokiais ir turėjau omeny o va antram tu tokių kaip įkelta neturiu, turiu tik sportbačius na ir balerinkės dar visokios...
Bet dėkui už nuomones visom
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 06, 15:18)
Kokie baisus ,tiktu ir basutes ant platformytes.
tai kad klasika tos visokios usiusiu platformytės kartais būna taip ne vietoj...
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 06, 15:20)
tai kad klasika tos visokios usiusiu platformytės kartais būna taip ne vietoj...
Prie pirmo varianto tikrai tiktu,nes bliuske marksinukai,prie antro gal nelabai,sporbaciai geriau ziuretusi .