Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 06, 12:19)
Dėkui...net labai jau aš jų "pasėdau",man patogūs jie labai ax.gif

labai gražu ir žadu thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2014 05 06, 11:17)
jei kam idomu paspauskit nuorodas, cia siandienos derinukas su dviem skirtingais paltukais  biggrin.gif

1foto - čia kas suknelė ar tunika? ant ko čia uždėta ant timpų ar kokių leginsų? man per didelės tos gėlės ir per marga
2. galimas derinukas, paltuko modeliukas grazus
3 foto- is vis nepatiko, nei paltukas, nei derinukas, per trumpas paltukas, islindusios tos kvietkos smile.gif smile.gif
Atsakyti
Liusii, man tas zalias, ar melynas paltukas labai labai. wub.gif O tas kitas irgi nieko, tik nepatinka, kad palaidine islindus.
Patranka, nu kas čia daba, toks derinys provincialus, kaip angelinka sako, kam derini batus su rankine?? gali nusaut kas is kampo... unsure.gif Ir bateliai vidutinio aukščio unsure.gif

Jei rimtai, tai man patiko labiausiai švarkiukas, bet visas derinys ant taves labai dailiai, tik man norisi paplėšymų minimalių, o ne drastiškų biggrin.gif
Atsakyti
Patranka man labai patiko ir kadangi svarkelis margas ir dzinsai padraskyti man grazu kad batai su rankine derinasi nes butu jau per daug visko jei nesiderintu. Grazu 4u.gif

Pumpica suknele grazi kokia wub.gif kur pirkai jei nepaslaptis? Papuosalas man graziau ziuretusis koks Nors prie kaklo gal net nedideli perliniai karoliai. Arba isvis nieko jei laikrodukas yra.

Grazios figuros pas visas! Neginkite dievo i medi lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėkui už komentarus....
Margareta,jei pastebėjus,tai aš ta kuri nederina spalvų,batų,rankinių pirštinių.....paprasčiausiai taip gavosi ir tiek...o batai begalo patogüs ir mieli,nematau reikalo siautis 11/12 cm,jei ruošiesi prasieti nemažai pėstute,o laivelių nesinori....
Provincija? g.gif ...na gal,niekada nepagalvojau,kad tokia esu 4u.gif
Įdomiai nuskambėjo...
Atsakyti
QUOTE(Geeky @ 2014 05 06, 12:33)

Pumpica suknele grazi kokia  wub.gif kur pirkai jei nepaslaptis?

lietuviška Pakaitos, paprasta visai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 06, 12:41)
labai gražu ir žadu thumbup.gif  wub.gif
Papildyta:
1foto - čia kas suknelė ar tunika? ant ko čia uždėta ant timpų ar kokių leginsų? man per didelės tos gėlės ir per marga
3 foto- is vis nepatiko, nei paltukas, nei derinukas, per trumpas paltukas, islindusios tos kvietkos smile.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi tos geles nepatiko, del 3 foto taip pat pritariu.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 06, 13:40)
Dėkui už komentarus....
Margareta,jei pastebėjus,tai aš ta kuri nederina spalvų,batų,rankinių pirštinių.....paprasčiausiai taip gavosi ir tiek...o batai begalo patogüs ir mieli,nematau reikalo siautis 11/12 cm,jei ruošiesi prasieti nemažai pėstute,o laivelių nesinori....
Provincija? g.gif ...na gal,niekada nepagalvojau,kad tokia esu 4u.gif
Įdomiai nuskambėjo...

Patranka, nesupratai? Aš čia ironizuoju gi... biggrin.gif cia stiliaus zinoves kabinejasi ir prie kulnu aukscio ir prie provincialiu derinimų, as tai mirksiukas.gif ką, susirengiu, ta turiu ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 06, 11:51)
Patranka, nesupratai? Aš čia ironizuoju gi... biggrin.gif cia stiliaus zinoves kabinejasi ir prie kulnu aukscio ir prie provincialiu derinimų, as tai  mirksiukas.gif ką, susirengiu, ta turiu ir tiek biggrin.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif ...aš jau galvojau,kad ir čia kalba bus apie vintažius,burnerius ir balansus biggrin.gif
Atsakyti
Margarettos vakarykstis sijonas nelabai, nepatinka apskritai tokie..

Patranka, grazus svarkelis, rankine, bateliai. Bendras vaizdas grazus, tik skyle dzinsuose didoka.. man kitoks plesymas patinka..

Mama Gita, megztukas kaip megztukas, fainas laikrodis, rankine, dzinsai.

Cia turbut daugumos variantas kasdienai, ka darbas neipareigoja labai.
Nieko neturiu ryzo, neblogai ziurisi, jauciu, laikas savo atsibodusius laikrodzius juodais dirzeliais keisti i ryzai rudus.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 06, 11:02)
Laba diena visoms 4u.gif
user posted image

Man ,kaip visada,labai grazu wub.gif ,o dzinsai is vis thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2014 05 06, 12:26)
Liusii, man su tamsiu graziau atrodo, idomus toks paltukas.

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 06, 12:29)
drinks_cheers.gif  ir man, raudonas nesižiūri čia.

QUOTE(besteller @ 2014 05 06, 12:53)
Liusii, antras paltukas labai grazus smile.gif Labai megstu tokias rankoves!

QUOTE(LinaGustė @ 2014 05 06, 13:05)
Liusii, man su tamsiu paltuku graziau atrodo

Dekui 4u.gif istikruju ir ejau su juo, geriau ziurejosi nei su tuo plytu spalvos, ten ta tunika islindo doh.gif
QUOTE(inga_ @ 2014 05 06, 13:41)
3 foto- is vis nepatiko, nei paltukas, nei derinukas, per trumpas paltukas, islindusios tos kvietkos smile.gif  smile.gif

Ten tunika ir dzinsai mirksiukas.gif o trecios foto paltukas man labai patinka tik cia netiko doh.gif realiai geles ant tunikos man patinka, nors daugiausia turiu vienspalviu rubu bet kartais atsibosta.

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 06, 13:42)
Liusii, man tas zalias, ar melynas paltukas labai labai. wub.gif O  tas kitas irgi nieko, tik nepatinka, kad palaidine islindus

drinks_cheers.gif todel ir nesidejau jo

Patrankos patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 06 gegužės 2014 - 14:16
Patranka, gražu mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Na modistės, nusipirkau šiandien SH lininį sijoną vasarai. O paskui suabejojau, ar tokie dar nešiotini...(nes paskaičius šią temą, kartais supranti, kad tikrai gali užstrigt laike, o nesinori unsure.gif biggrin.gif ), rodau sijoną ir variantus kaip aš įsivaizduoju nešiot, pvz.

1. toks maždaug variantas, batai lygiapadės basankės per pirštą arba wedges tipo. Nuobodu? g.gif
user posted image
2. o jei su sportbačiais? maikė gali būt ir kokia nors kita, bet neaptempta
user posted image

balsuojam, kuris biggrin.gif
Papildyta:
Liusii, kadangi žinau kokia esi kūda, tai ta tunika truputį tave stambina mirksiukas.gif bet tokiai kūdenai nebaisu ir pasistambint kartais biggrin.gif arba čia tik foto taip atrodo g.gif
Atsakyti