Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(Gafsa @ 2014 05 06, 08:47)
Tiesiog, kai prasidėjo pirmosios temos (nedaug jų buvo) prieš pora metų gal-  apie derinius kažkaip nebuvo kalbos, labiau, kaip Didenybė rašė, aptart kas dera/nedera pagal amžių ir papliurpt apie mados tendencijas-ką prisitaikyt, kas jau gal nelabai tiktų. Rūbai, batai , šukuosenos, aksesuarai ir panašiai.

4u.gif

kažkiek gi visai nieko ir tų gyvų derinių, kad tik nebūtų - čia aš ryte, čia vakare,čia prie jūros,čia ant kalno...
apie kažką gyvai pablevyzgot gi visai nieko , retkarčiukais
Atsakyti
nu kokia nesąmonė- papuošalai blogis, kaip jie gali būti blogis, nu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 06, 07:55)
Tai sakot papuošalai blogis g.gif aš tai megstu ant kaklo ką nors užsivarvolint biggrin.gif va turiu tokį ilgą mėgstamą, man jis kažkaip daug kur limpa...čia foto, tik čia aš svėriau tais 15 kg daugiau, ir kokybė foto baisiai nekokia (į kojas ir kojines nežiūrim  lotuliukas.gif )..
Foto

Senobiškos grandinėlės yra blogis, papuošalai yra gėris biggrin.gif Tik slidi riba tarp to pasipuošusi ir apsikarsčiusi
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 06, 07:58)
nu kokia nesąmonė- papuošalai blogis, kaip jie gali būti blogis, nu doh.gif

nu man irgi kažkaip atrodo negalėtų būti blogis, gal čia greičiau jau grynai skonio reikalas g.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Gafsa, o kas yra senobiškos grandinėlės biggrin.gif
Atsakyti
Senobiškos grandinėlės yra klasika, neatrodysi su jom bais stilingai, bet savotiškai subtiliai.
Bet sutinku, kad nekažką.
Ok, derinių nededam, plepam apie bile ką. Tik tema ilgai netemps, užsilenks, kaip ir senosios...Nes deriniai ir yra traukos centras. As sutikciau jūsų matyti ir trissyk per dieną, kuo daugiau, tuo smagiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 06 gegužės 2014 - 08:08
QUOTE(pumpica @ 2014 05 06, 08:05)
nu man irgi kažkaip atrodo negalėtų būti blogis, gal čia greičiau jau grynai skonio reikalas g.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
Gafsa, o kas yra senobiškos grandinėlės  biggrin.gif

Kokia nors panaši nesąmonė
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 06, 08:05)
Senobiškos grandinėlės yra klasika, neatrodysi su jom bais stilingai, bet savotiškai subtiliai.  
Bet sutinku, kad nekažką.
Ok, derinių nededam, plepam apie bile ką.  Tik tema  ilgai netemps, užsilenks, kaip ir senosios...Nes deriniai ir yra traukos centras. As sutikciau jūsų matyti ir trissyk per dieną, kuo daugiau, tuo smagiau.

Geriausia, kai nėr ribojimų biggrin.gif tiesiog, kas kam įdomu-atsirenka. Kam nereiks derinių-tiesiog nekomentuos ir tiek smile.gif O kam reikia- turės vietą pasitart be užgauliojimų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 06 gegužės 2014 - 08:25
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 06, 09:58)
4u.gif

kažkiek gi visai nieko ir tų gyvų derinių, kad tik nebūtų - čia aš ryte, čia vakare,čia prie jūros,čia ant kalno...
apie kažką gyvai pablevyzgot gi visai nieko , retkarčiukais

ok, kaip supratau cia ir man taikoma biggrin.gif tik man idomu apie ka kalbeti jei nei viena nieko neides g.gif nu bet jei kazkam kliuna ir erzina tai be abejo nedekim drinks_cheers.gif plepekim apie ora bigsmile.gif
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 06, 10:05)

Ok, derinių nededam, plepam apie bile ką.  Tik tema  ilgai netemps, užsilenks, kaip ir senosios...Nes deriniai ir yra traukos centras. As sutikciau jūsų matyti ir trissyk per dieną, kuo daugiau, tuo smagiau.

drinks_cheers.gif , tema seniau ir vadinos Stilinga ir jaunatviska 35 - 40 apranga , o dabar jau nebeaisku smile.gif

einu trinti foto kad neerzinti kitu drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu pabandžiau ryškiau, su detalėm , nors pas save lyg ir mačiau, gal todėl kad žianu kas ir kaip . Megztukas ryškaus rašalo mėlynumo
user posted image

Gafsa, soriukas, lotuliukas

p.s. apsimetam kad užtrauktuko nematom lotuliukas.gif

PUMPICA, gal i nieko man ta grandinėlė būtų, bet gal per ilga konkrečiai prie šitos suknelės. Kam jūs tuos svorius mėtot g.gif
Papildyta:
neeeeee, jei kamnors ką nors taikau, stengiuos parašyt su vardu 4u.gif ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 06 gegužės 2014 - 08:29
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 06, 08:28)
nu pabandžiau ryškiau, su detalėm , nors pas save lyg ir mačiau, gal todėl kad žianu kas ir kaip . Megztukas ryškaus rašalo mėlynumo

p.s. apsimetam kad užtrauktuko nematom lotuliukas.gif

PUMPICA, gal i nieko man ta grandinėlė būtų, bet gal per ilga konkrečiai prie šitos suknelės. Kam jūs tuos svorius mėtot g.gif

man gražu, laikrodis prie rankinės tinka smile.gif kokia kūda bigsmile.gif
o svorį mėtom, nes didelis buvo biggrin.gif ir dabar dar gana nemažas unsure.gif bet bent jau padorus biggrin.gif
Atsakyti
Mama Gita, nu dzinsai- gėris, kur pirkai?

Apie orą galima bendraminčiuose kalbėti, čia stiliaus skyrius.
Papildyta:
Pympicos grandinėlė man labai ten tinka, tik galėtų kiek trumpesnė būti, kad ne ant bambos kabėtų biggrin.gif

Man šitos suknelės labai gražios buvo, kol nepaleido jų seriją tie pigūs visi uogos.lt, pigu.lt ir t.t. Ten jos iš tokių baisių medžiagų pasiūtos, gryna sintetika. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 05 05, 22:08)
mano kasdieninis darbinis apsirengimas. megstu sukneles, minimalizma ir nepermatomas pedkelnes  smile.gif

Puiki apranga darbui - paprasta, bet ne prasta mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 06, 08:38)

Man šitos suknelės labai gražios buvo, kol nepaleido jų seriją tie pigūs visi uogos.lt, pigu.lt ir t.t. Ten jos iš tokių baisių medžiagų pasiūtos, gryna sintetika. doh.gif

čia apie maniškę, ar Bestseller? maniškė tai lietuviška čia smile.gif
Atsakyti