Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

Gal ne apie sportus čia pamokslaukim, yra per akis temų ir dietininkėms, ir sportininkėms, dedam ir komentuojam derinius ant figūrų tokių, kokios jos yra. Kitoms dzin tas stangrumas, ne visos žudosi dėl to kieto kūno. biggrin.gif
Inga, viskas ok, reikia sakyt, kas nepatinka, va, Realybė pasakė, kas nepatinka normaliai.
Dėl papuošalų. Stilistai kaip tik pataria su metais naudoti kuo daugiau ir įspūdingesnių papuošlaų,jeigu ką.
Plius yra žmonių stiliai, kodėl gi visos turi būti dabar klonai- minimalistai? Aš pati nesu didelė papuošalų gerbėja, mažai jų turiu, bet nors vienas man turi būti, ar tai auskarai, ar tai žiedas, ar apyrankė..
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 05, 23:54)
aik tu sau Margareta, matos man , mėlynas megztukas, kliošavi džinsai  g.gif , špešl vargau,fotkijau

prasta fotografė smile.gif nieko neįžiūriu schmoll.gif pirma foto sekmadienį tensu tom timpom žiauriai smulki atrodėte, o dabar tos kelnės jus storina, man čia iš ne jūs atrodote, kaip keista g.gif ax.gif kelk foto iš arčiau, bigsmile.gif
Atsakyti
Tai laisvi visada stambina..nors noriu aš tokių džinsų.
Atsakyti
Nu jau del Bestseller suknelės tai nukritau iš pavydo ir voliojuosi....kaip man tokios patinka...tobula -ir su kisenem...ir dar pilka...omg, iš kur?? biggrin.gif bigsmile.gif

Mama-Gita nieko neįžiūriu, bet ką įžiūriu, tas patinka smile.gif

Dėl komentarų - aš čia jokių nuotraukų nespėju pamatyt, labai greit išimat. Inga, jūsų nemačiau nei vienos schmoll.gif
Atsakyti
ar tikrai reikia čia daryt derinių temą?
Gal, kas nori komentarų-rodosi, kam to nereikia- kada ne kada teoriškai iškilusius klausimus pasiaiškinam?
Atsakyti
ai, Niedulio šmutkės labai patiko, ypač batai rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
As tai supratau, kad cia deriniai ir pokalbiai apie rūbus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 05 05, 22:27)
Mano vieninteliai aksesuarai - minimalus auskarai ir vestuvinis ziedas. Skareliu, salikeliu, karoliu nemegstu  smile.gif Batai ir rankine - juodi, be logotipu, be papuosimu. Man taip graziausia, taip as suprantu ofisine apranga  smile.gif

Labai labai gražu 4u.gif Aš irgi nemėgstu aksesuarų ant savęs. Nešioju tik masyvų žiedą

QUOTE(mama-gita @ 2014 05 05, 22:41)

Prašom, ne skinny, ne iš už kilometro, net snukis su plaukuosena matos  user posted image

Kiek įžiūriu - gražu

Margaretta, man sijonas nepatinka - nei ilgis nei modelis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 06, 07:34)
Tai laisvi visada stambina..nors noriu aš tokių džinsų.

Oj, ne visada. Paprastai stambina per maži biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 05, 21:26)
Miegu nuoga, tai gal nedėsiu  lotuliukas.gif

aš irgi biggrin.gif

Tokią suknę panašią kaip Bestseller aš turiu mėlyną gana ryškią, tik kad va numetus 15 kg man ji tapo laisva, vis neprisiruošiu nunešt siaurint..
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 06, 07:37)
As tai supratau, kad cia deriniai ir pokalbiai apie rūbus. smile.gif

Tiesiog, kai prasidėjo pirmosios temos (nedaug jų buvo) prieš pora metų gal- apie derinius kažkaip nebuvo kalbos, labiau, kaip Didenybė rašė, aptart kas dera/nedera pagal amžių ir papliurpt apie mados tendencijas-ką prisitaikyt, kas jau gal nelabai tiktų. Rūbai, batai , šukuosenos, aksesuarai ir panašiai.
Atsakyti
Tai sakot papuošalai blogis g.gif aš tai megstu ant kaklo ką nors užsivarvolint biggrin.gif va turiu tokį ilgą mėgstamą, man jis kažkaip daug kur limpa...čia foto, tik čia aš svėriau tais 15 kg daugiau, ir kokybė foto baisiai nekokia (į kojas ir kojines nežiūrim lotuliukas.gif )..
Foto
Atsakyti