Gal ne apie sportus čia pamokslaukim, yra per akis temų ir dietininkėms, ir sportininkėms, dedam ir komentuojam derinius ant figūrų tokių, kokios jos yra. Kitoms dzin tas stangrumas, ne visos žudosi dėl to kieto kūno.
Inga, viskas ok, reikia sakyt, kas nepatinka, va, Realybė pasakė, kas nepatinka normaliai.
Dėl papuošalų. Stilistai kaip tik pataria su metais naudoti kuo daugiau ir įspūdingesnių papuošlaų,jeigu ką.
Plius yra žmonių stiliai, kodėl gi visos turi būti dabar klonai- minimalistai? Aš pati nesu didelė papuošalų gerbėja, mažai jų turiu, bet nors vienas man turi būti, ar tai auskarai, ar tai žiedas, ar apyrankė..
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 05, 23:54)
aik tu sau Margareta, matos man , mėlynas megztukas, kliošavi džinsai , špešl vargau,fotkijau
prasta fotografė nieko neįžiūriu pirma foto sekmadienį tensu tom timpom žiauriai smulki atrodėte, o dabar tos kelnės jus storina, man čia iš ne jūs atrodote, kaip keista kelk foto iš arčiau,
Nu jau del Bestseller suknelės tai nukritau iš pavydo ir voliojuosi....kaip man tokios patinka...tobula -ir su kisenem...ir dar pilka...omg, iš kur??
Mama-Gita nieko neįžiūriu, bet ką įžiūriu, tas patinka
Dėl komentarų - aš čia jokių nuotraukų nespėju pamatyt, labai greit išimat. Inga, jūsų nemačiau nei vienos
Mama-Gita nieko neįžiūriu, bet ką įžiūriu, tas patinka
Dėl komentarų - aš čia jokių nuotraukų nespėju pamatyt, labai greit išimat. Inga, jūsų nemačiau nei vienos
ar tikrai reikia čia daryt derinių temą?
Gal, kas nori komentarų-rodosi, kam to nereikia- kada ne kada teoriškai iškilusius klausimus pasiaiškinam?
Gal, kas nori komentarų-rodosi, kam to nereikia- kada ne kada teoriškai iškilusius klausimus pasiaiškinam?
ai, Niedulio šmutkės labai patiko, ypač batai
QUOTE(besteller @ 2014 05 05, 22:27)
Mano vieninteliai aksesuarai - minimalus auskarai ir vestuvinis ziedas. Skareliu, salikeliu, karoliu nemegstu Batai ir rankine - juodi, be logotipu, be papuosimu. Man taip graziausia, taip as suprantu ofisine apranga
Labai labai gražu Aš irgi nemėgstu aksesuarų ant savęs. Nešioju tik masyvų žiedą
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 05, 22:41)
Kiek įžiūriu - gražu
Margaretta, man sijonas nepatinka - nei ilgis nei modelis
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 06, 07:34)
Tai laisvi visada stambina..nors noriu aš tokių džinsų.
Oj, ne visada. Paprastai stambina per maži
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 05, 21:26)
Miegu nuoga, tai gal nedėsiu
aš irgi
Tokią suknę panašią kaip Bestseller aš turiu mėlyną gana ryškią, tik kad va numetus 15 kg man ji tapo laisva, vis neprisiruošiu nunešt siaurint..
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 06, 07:37)
As tai supratau, kad cia deriniai ir pokalbiai apie rūbus.
Tiesiog, kai prasidėjo pirmosios temos (nedaug jų buvo) prieš pora metų gal- apie derinius kažkaip nebuvo kalbos, labiau, kaip Didenybė rašė, aptart kas dera/nedera pagal amžių ir papliurpt apie mados tendencijas-ką prisitaikyt, kas jau gal nelabai tiktų. Rūbai, batai , šukuosenos, aksesuarai ir panašiai.