Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 05, 23:42)
Labai pritariu, 100% drinks_cheers.gif

4u.gif

sutinku su Mimoza,berods biggrin.gif , gali kūdena būt patižus,o gali ir putnutė moteris būt tvirta
Atsakyti
Mam gita, as tai nieko nematau, tik juoda kliosini triko biggrin.gif ir gera figura...
Ai, dar batukus matau. Kas ten per rubas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 23:43)
Vienom ir be investiciju kunas stangrus, kitom ir sporto klubas mazai tepadeda...genai.

Nea schmoll.gif Buvau taip save apleidus pora metu,kad atrodziau kaip moliuskas,bet po to susiemiau ir..viskas yra imanoma-ir i moliuska pavirst,ir i stangria. Aisku,nelengva,o apsileist dar lengviau.
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 05, 23:41)

Prašom, ne skinny, ne iš už kilometro, net snukis su plaukuosena matos  user posted image

Paprasta ir dailu,svarbiausia ,kad jau labai jaunatviska ta mama-gita,plaukuosena taip pat.
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 23:48)
Mam gita, as tai nieko nematau, tik juoda kliosini triko biggrin.gif  ir gera figura...
Ai, dar batukus matau. Kas ten per rubas? g.gif

Vat ka reiskia stangrus kunas,nieko daugiau ir nereik ... biggrin.gif
Atsakyti
aik tu sau Margareta, matos man , mėlynas megztukas, kliošavi džinsai g.gif , špešl vargau,fotkijau
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 05, 21:09)
Drėbti galima teisybę, purvais bandau nesidrabstyt. Ne, ne avinas.

Margaret - jūs ant tiek neturit ką veikt kad knisat kelių metų senumo mano postus ??? blink.gif  Ar aš tokia įdomi asaba cool.gif
Beje - ar viskas ką paleidžiam čia ar kitur yra tiesa? Beje, niekad niekur nesakiau ,kad moku sugebu ir t.t. rengtis. Mano kasdiena yra durnai patogi  lotuliukas.gif

Šiaip ,panos, nereik vieno sakinuko iš konteksto ištempus, ieškot rakščių ten,kur jų nėra. Tie pavidoliai ne mano išradimas, pavydėt pati kaip ir neturiu ko .

Stefanelijaus grazus trikotažas 4u.gif

drinks_cheers.gif
Na va,o sako aš konfliktiška,nesipykim,lai tos kirmelės ten draskosi,o mes moterys METUOSE,su proti biggrin.gif mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
tipo su proti niais dantim biggrin.gif , pyktis nebūtina, o va pasikandžiot švelniai kartais net sveika 4u.gif
Atsakyti

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimozza 35: 05 gegužės 2014 - 23:12
QUOTE(besteller @ 2014 05 05, 22:08)
mano kasdieninis darbinis apsirengimas. megstu sukneles, minimalizma ir nepermatomas pedkelnes  smile.gif

labai dailus minimalizmas, nieko netrūksta mirksiukas.gif

QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 05, 23:40)
Su kaklo pakabukais vyresniam amziui reiketu isvis atsargiai elgtis.Vat  apyrankes  tai tinka  visada ir visoms, o su auskarais ir pakabukais(fui tie pakaukai tongue.gif )reiketu elgtis labai  atsakingai.

visiškai pritariu, pakabukai tikrai nedaug kam tinka, o užsikabint, vien tam, kad užsikabint kažką ant kaklo, nepatartina smile.gif

juodos matinės pėdkelnės, jei nepataiso padėties, tai bent tikrai nepablogina, o va peršviečiamos gali padaryti meškos paslaugą, turi būti idealios kojos, jei jau su tokiom einama.
Atsakyti
Besteller man labai grazu 4u.gif ir tikrai jokiu pigiu pakabuku ar nesamoningu skareliu cia nereikia schmoll.gif grazu man minimalizmas, ipatingaj ant moteru virs 35.

Patranka kada pasirodysi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 05, 23:54)
Nea schmoll.gif Buvau taip save apleidus pora metu,kad atrodziau kaip moliuskas,bet po to susiemiau ir..viskas yra imanoma-ir i moliuska pavirst,ir i  stangria. Aisku,nelengva,o apsileist dar lengviau.
Papildyta:

Vat ka reiskia stangrus kunas,nieko daugiau ir nereik ... biggrin.gif

Labas rytas,
Netikiu, merginos, netikiu, kad nespotuojant galima išlaikyti stangrų kūną ir gražią laikyseną. Mūsų metuose tongue.gif . Neapgaudinėkit savęs. Mano draugė, kūdenų kūdena, sveria 47 kg. Na stangri ji, kaulai nebūna minkšti, dar ne tas amžius. Bet laikysena - trūksta tiesumo, petukai į priekį atsikišę. Sėdimas darbas, nusilpę nugaros raumenys, štai ir prasta laikysena. O jei dar krūtinę nemažą turi (kam pasisekė arba ne)... Vietoj to, kad čia per dieną prikalbat po 10 lapų, marš pabėgioti, nes vistiek tuo metu nedirbat. 4u.gif
Atsakyti
Nematau, mama Gita, nei megztuko, nei dzinsu, tik silutetą, gaila...
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 23:32)
Taip, cia mano darbinis variantas, dirbu ne banke, kas negerai?Uniformos pas mus nera, tik su skyletais dzinsais negalima. biggrin.gif Zmones ne vien ofisuose dirba.
Ar as jus astriai komentavau? Tik pukinuke sakiau, kad nepatinka.
Mama gita, as ne tave sekiau, nesusireiksmink, ejau senu temu paskaityt, nes tais laikais ten neskaitydavau,net nezinojau, kad  tu ten rasydavai, tiesiog radau tavo mintis.
Papildyta:

Tai dedam derinius tam, kad komentuotu, ar, kad nekomentuotu? Manau, nemandagu isvis nekomentuoti, jei zmogus fotografuojasi deda foto, vargsta...

ne viskas man patinka komentarai aš tik jei pastebėjote per jumorą prizmę įjungiu, tai tik akmenuką į tavo daržą įmečiau, tipo tau nepatiko pūkinukė biggrin.gif
o taip teisingas požiūris, ačiū , kad pakomentavote good.gif
Atsakyti