Erszebeth, ko toks kakliukas baltas? Man trūksta apačioj spalvų. Pvz kojinių mėlynų ar baklažaninių gal. Nes dabar melsvas švarkiukas kaip pro šalį netyčiom einantis...
Man Margarettos paltukas patiko Ir kojos gražios atrodo. Geriau nei su kelnėm
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 02, 21:28)
Erszebeth, ko toks kakliukas baltas? Man trūksta apačioj spalvų. Pvz kojinių mėlynų ar baklažaninių gal. Nes dabar melsvas švarkiukas kaip pro šalį netyčiom einantis...
Baltakaklė Nežinau šiaip, saulė ir soliariumai priešas nr 1, tai gal todėl.
QUOTE(Gomerta @ 2014 05 02, 17:14)
Iš pademonstruotų šukuosenų tarp "tobulos" ir "bobiškos" as tai rinkčiausi pastarąją . Mano galva, tegu geriau būna "bobiška" šukuosena su uždengta kakta, negu "tobuloji", kuri atidengia visas kaktą vagojančias raukšles (Tai taikau tik sau, nes turiu būtent šią problemą)
galima pasirinkti sukuosena su kirpciais, bet be tu tipisku bobisku blinkeviciutes stiliaus iskarpymu per visa ilgi
va keletas 40meciu su nebobiskom sukuosenom
ir sita sukuosena OK:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 02, 09:48)
Bandau. Čia trumpiausi šortyčiai, kuriuos nešioju Bet nesijaučiu labai gerai su jais. Reikia jau gerbti savo amžių Bandysiu ką nors dar rast
http://www.part.lt/i...e56f50d9996.png
http://www.part.lt/i...e56f50d9996.png
Su tokiom kojom tik jaustis nuostabiai ir negalvot koks amzius... Gerbt amziu? Juk jums ne 60, as kazkodel nesijauciu garbingo amziaus budama virs 35 ..Juk kojos dailios, lygios, be celiulito.
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 02, 11:10)
Toliau. Tokiomis nuogomis liaškomis nešiočiau tik pajūryje, ar kitam kurorte, ir tik esant idealioms kojoms- jokių kraujagyslių, jokių venų, celiulito. Ir iki kokių 35.
Pasidėk tuos šortus.
Pasidėk tuos šortus.
Visiskai nesutinku.... Ka jau stuktelejo 35 ir viskas, traukiam ilgus sijonus is spintu ir pakavojam dailias kojas? Jeigu kojos tokios kaip didenybes jokiu problemu nematau kad su tokiais trumpais sortais laisvadieniais vaiksto. Juk ne i ofisa toks apsirengimas..i ofisa nei 20-metem netiktu trumpi sortai. Ir kodel riba 35 kalbant apie trumpus sortus? Daug 35-meciu atrodo kaip 27... kas nuspres gatveje kad va jai 35 ir nedera eit trumpais sortais... As skaitau jei jau celiulitas subjaurojo, ar oda padribo nuo amziaus tada jo, nebegrazu, bet kol tokios gazeliskos kojos kaip didenybes, tik rodyt ir rodyt
p.s. pasiziurejau i jusu didenybes kojas ir varau pritupimu iki uzdusimo padaryti
Jetus, atsakau dar dėl tų kojų Dievaži, nieko ten nustabaus. Tikrai tikrai... Kelių mano draugių kojos daug gražesnės ir plonesnės, tik užrakintos po sijonų padurkais arba išstatytos taip, kad pirma matai storą liemenį, o vat gražių kojų ir nepastebi... Nutrauka ten tokia tiesiog
Ir dar. Laiką jaučiu alsuojant man į nugarą Net jau šiemet priekabiai save apsižiūrėjau ir matau pasekmes Sportuoti tingiu/gaila laiko/nėra pinigų. Kažkada važinėjau dviračiu, bet tai gan maža fizinė apkrova, ypač , kai bėgiai yra Todėl pradėjau vaikščiot Žinau, kad esu visiška stiliaus klaida, bet ką daryti Einu pesčiom į darbą (7 km) ir atgal. Savo kelyje dar turiu dvejus didelius laiptus. Tenka ir nulipt, ir užlipt. Pradžioj laiptų viduryje sustodavau išgerti vandens, nes tiesiog per sunku buvo, o dabar liuosiai O stiliaus klaida ta, kad tai gana didelis fizinis krūvis - einu dideliu tempu. Net sarmata kartais - aš su maikonu, kedukais, šortukais ir kuprine, o moteriškės prie stotelių su striukėm ar paltukais
Tai vat tokia figūra - praėjusio pavasario darbas. Šiemet matau, kad tokio rezultato nepasieksiu Pvz vakar buo didelė riebi spurga, ledai su bokšteliu Viva, keli saldainiai ir čipsų pakas galiausiai Taip norisi kartais, nu kas galėtų susivaldyt, kai prieš nosį guli
Ir dar. Laiką jaučiu alsuojant man į nugarą Net jau šiemet priekabiai save apsižiūrėjau ir matau pasekmes Sportuoti tingiu/gaila laiko/nėra pinigų. Kažkada važinėjau dviračiu, bet tai gan maža fizinė apkrova, ypač , kai bėgiai yra Todėl pradėjau vaikščiot Žinau, kad esu visiška stiliaus klaida, bet ką daryti Einu pesčiom į darbą (7 km) ir atgal. Savo kelyje dar turiu dvejus didelius laiptus. Tenka ir nulipt, ir užlipt. Pradžioj laiptų viduryje sustodavau išgerti vandens, nes tiesiog per sunku buvo, o dabar liuosiai O stiliaus klaida ta, kad tai gana didelis fizinis krūvis - einu dideliu tempu. Net sarmata kartais - aš su maikonu, kedukais, šortukais ir kuprine, o moteriškės prie stotelių su striukėm ar paltukais
Tai vat tokia figūra - praėjusio pavasario darbas. Šiemet matau, kad tokio rezultato nepasieksiu Pvz vakar buo didelė riebi spurga, ledai su bokšteliu Viva, keli saldainiai ir čipsų pakas galiausiai Taip norisi kartais, nu kas galėtų susivaldyt, kai prieš nosį guli
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 09:06)
Tai buvo tik mano nuomone, tokio trumpumo sortai man mieste atrodo neskoningai ir tinka tik paauglems.
Ziurint,kur tie sortai devimi,jei kurorte kazkur,tai tikrai tinka,jei mieste,kavinese,tai nelabai.Man irgi jau ne 20m.,bet ir nesijauciu sena,figura kol kas kas man leidzia rengtis,kaip didenybe pasake,kaip pacankei ,bet rengiuosi ir moteriskai,zodziu,kol kas rengiuosi,kaip ir rengiausi visada,aisku,isskyrus paauglystes laikus .Nenurasykite saves anksciau laiko .
Tai apie tai ir kalbejau, sortai fain dalykas kurorte, gamtoj, kaime, bet i prekybcentrį apsipirkti, ar po miestą vaikščioti su trumpučiais sortais - ne fasonas, kokios tos kojos dailios bebūtų.
Papildyta:
Aš esu atsisakiusi tik trumpučių sijonų, suknyčių, šortų, daugiau irgi nieko, nes daugmaž viskas tinka, nenurašom savęs, tiesiog reikia save pateikti subtiliau, nes su amžumi tampi didesne vertybe, kaip asmenybė, daugiau pasiekusi, daugiau patyrusi, taigi pigiai arodyti nereikia.
Papildyta:
Aš esu atsisakiusi tik trumpučių sijonų, suknyčių, šortų, daugiau irgi nieko, nes daugmaž viskas tinka, nenurašom savęs, tiesiog reikia save pateikti subtiliau, nes su amžumi tampi didesne vertybe, kaip asmenybė, daugiau pasiekusi, daugiau patyrusi, taigi pigiai arodyti nereikia.
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 09:53)
Tai apie tai ir kalbejau, sortai fain dalykas kurorte, gamtoj, kaime, bet i prekybcentrį apsipirkti, ar po miestą vaikščioti su trumpučiais sortais - ne fasonas, kokios tos kojos dailios bebūtų.
Papildyta:
Papildyta:
Na taip,su situo sutinku.
Pasakysiu puiku pvz.,kaip moteris jau amziuje,bet nesiojanti ir trumpas aptemptas sukneles,trumpus sijonas,nepamenu jos vardo,bet ji soko su Deivydu Meskausku,ir berods,laimejo.Ryski moteris,ir megsta pasidazyti,ir rubai jaunatviski,bet man ji neatrodo nei pigi,nei dar kokia,stilinga moteris .
Su šortais po miestą ar į darbą man atrodo nepriimtina jokiai amžiaus grupei (taip pat ir į mokyklą, beje). Kad ir kaip karšta būtų. Tada juk suknelę galima vilktis. Šortai man grynai poilsio, atostogų ir namų rūbas.
QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 03, 11:07)
Su šortais po miestą ar į darbą man atrodo nepriimtina jokiai amžiaus grupei (taip pat ir į mokyklą, beje). Kad ir kaip karšta būtų. Tada juk suknelę galima vilktis. Šortai man grynai poilsio, atostogų ir namų rūbas.
Aš darbe persirengiu
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 03, 11:01)
Na taip,su situo sutinku.
Pasakysiu puiku pvz.,kaip moteris jau amziuje,bet nesiojanti ir trumpas aptemptas sukneles,trumpus sijonas,nepamenu jos vardo,bet ji soko su Deivydu Meskausku,ir berods,laimejo.Ryski moteris,ir megsta pasidazyti,ir rubai jaunatviski,bet man ji neatrodo nei pigi,nei dar kokia,stilinga moteris .
Šita? Bet jai tik 33 metai...