Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(Gafsa @ 2014 05 05, 23:46)
: Geriau vienas aksesuaras, bet toks...vau bigsmile.gif ir vertės , ir vaizdo prasme.

drinks_cheers.gif , nors as dazniausiai iseinu be nieko doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 13:38)
Aš nepykstu, bet kiek galima tą bobiškumo temą gvildenti?
Gerai, bobiškai atrodau, bobiška mąstau, gal jau gana?
  Norėtųsi konstruktyvios kritikos, o ne abstrakčių sapalionių apie aukštąją madą, bloginių nuotraukų kėlimo(kompus visos turim) ir pozityvaus pavyzdzio rodymo, o ne is kilometro tolumo ir su eiliniais skiniais, ar sortais.  Kur tie aukstosios mados deriniai?
Visada lengviau kritikuot, nei demonstruoti.

aš dėjau foto vakar 4 visos iš labai arti, tongue.gif margaretta, komentaras vienas buvo, margarettos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 21:49)
as irgi uz tai, kad vienas, bet vau..bet kai nė vieno, ir nė vau? bigsmile.gif  Niūru.

na, mes nematėm ausų, batų, rankinės biggrin.gif nors šiuo atveju man labiau prie širdies būtų, kad ir anie būtų ne ''ryškūs'', ne ''žaismingi'', ne ''jaunatviški'' ar kaip dar vadina tuos visus nesusipratimus, kuriais dažna motera apsikarsto reikia nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Drėbti galima teisybę, purvais bandau nesidrabstyt. Ne, ne avinas.

Margaret - jūs ant tiek neturit ką veikt kad knisat kelių metų senumo mano postus ??? blink.gif Ar aš tokia įdomi asaba cool.gif
Beje - ar viskas ką paleidžiam čia ar kitur yra tiesa? Beje, niekad niekur nesakiau ,kad moku sugebu ir t.t. rengtis. Mano kasdiena yra durnai patogi lotuliukas.gif

Šiaip ,panos, nereik vieno sakinuko iš konteksto ištempus, ieškot rakščių ten,kur jų nėra. Tie pavidoliai ne mano išradimas, pavydėt pati kaip ir neturiu ko .

Stefanelijaus grazus trikotažas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 18:55)
Prašom visas prisijungti. 4u.gif
Išsilyginau rytdienai:
http://www.part.lt/i...59bb2d42977.jpg

http://www.part.lt/i...1f665e82185.jpg
palaidinėj yra raudonos ,violetines  ir tokios, kaip pedkelnese spalvos.

pakritikuosiu jus, kaip jūs mano pūkinukę kuklią tongue.gif apranga rytojui - čia kur??
jei čia jūsų darbinis variantas?? įdomu kokiam sektoriui tinka tokia apranga? smile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2014 05 05, 22:33)
lotuliukas.gif nu neturiu su naktiniais bet va plezinis

kas man darosi biggrin.gif jūsų kojų grožis užgožia suknutę wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(besteller @ 2014 05 05, 22:08)
mano kasdieninis darbinis apsirengimas. megstu sukneles, minimalizma ir nepermatomas pedkelnes  smile.gif

mano skonio ir stiliaus suknutė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 05 05, 21:08)
mano kasdieninis darbinis apsirengimas. megstu sukneles, minimalizma ir nepermatomas pedkelnes  smile.gif

Labai grazu ka matau ir nieko netruksta ant kaklo mirksiukas.gif tik smalsu kokie bateliai buvo ax.gif
Atsakyti
Mano vieninteliai aksesuarai - minimalus auskarai ir vestuvinis ziedas. Skareliu, salikeliu, karoliu nemegstu smile.gif Batai ir rankine - juodi, be logotipu, be papuosimu. Man taip graziausia, taip as suprantu ofisine apranga smile.gif
Atsakyti
Taip, cia mano darbinis variantas, dirbu ne banke, kas negerai?Uniformos pas mus nera, tik su skyletais dzinsais negalima. biggrin.gif Zmones ne vien ofisuose dirba.
Ar as jus astriai komentavau? Tik pukinuke sakiau, kad nepatinka.
Mama gita, as ne tave sekiau, nesusireiksmink, ejau senu temu paskaityt, nes tais laikais ten neskaitydavau,net nezinojau, kad tu ten rasydavai, tiesiog radau tavo mintis.
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2014 05 05, 22:54)
aš dėjau foto vakar 4 visos iš labai arti,  tongue.gif  margaretta, komentaras vienas buvo, margarettos tongue.gif

Tai dedam derinius tam, kad komentuotu, ar, kad nekomentuotu? Manau, nemandagu isvis nekomentuoti, jei zmogus fotografuojasi deda foto, vargsta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 05 gegužės 2014 - 22:36
Liusii yra jaunatviska,ne laso bobiskumo.Dar vienas dalykas labai svarbus ir labai sunkus,deja ax.gif Butina palaikyti kuno stangruma,niekada neatrodys graziai moteris su isplerusiu kunu.O ispleres jis gali buti ir pas lieknas, labiausiai reiketu investuot jegu i formu stangruma, kaip ir i veido svytejima(ne i seselius ten visokius,ar toninius kremus).Laikysena taip pat.Tai ,aisku,yra labai nelengva,bet butina. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 05, 22:59)
na, mes nematėm ausų, batų, rankinės biggrin.gif nors šiuo atveju man labiau prie širdies būtų, kad ir anie būtų ne ''ryškūs'', ne ''žaismingi'', ne ''jaunatviški'' ar kaip dar vadina tuos visus nesusipratimus, kuriais dažna motera apsikarsto reikia nereikia biggrin.gif

Tai jo, suknute fainute,minimalistine kuriai uztenka geros rankines ir batu.Visada manau,kad geriau visai be jokiu aksesuaru, jeigu nors maziausia dvejojama pazvelgus i veidrodi.Su kaklo pakabukais vyresniam amziui reiketu isvis atsargiai elgtis.Vat apyrankes tai tinka visada ir visoms, o su auskarais ir pakabukais(fui tie pakaukai tongue.gif )reiketu elgtis labai atsakingai.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 23:32)
Mama gita, as ne tave sekiau, nesusireiksmink,

Tai dedam derinius tam, kad komentuotu, ar, kad nekomentuotu? Manau, nemandagu isvis nekomentuoti, jei zmogus fotografuojasi deda foto, vargsta...

Ar turėčiau lotuliukas.gif , tik pasitikslinau .

Tai kad į komentarus neadekvačiai dažnai reaguojama, nea g.gif

Prašom, ne skinny, ne iš už kilometro, net snukis su plaukuosena matos user posted image
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 05 05, 22:27)
Mano vieninteliai aksesuarai - minimalus auskarai ir vestuvinis ziedas. Skareliu, salikeliu, karoliu nemegstu  smile.gif Batai ir rankine - juodi, be logotipu, be papuosimu. Man taip graziausia, taip as suprantu ofisine apranga  smile.gif

Labai pritariu, 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vienom ir be investiciju kunas stangrus, kitom ir sporto klubas mazai tepadeda...genai.
Atsakyti