QUOTE(besteller @ 2014 05 05, 22:08)
mano kasdieninis darbinis apsirengimas. megstu sukneles, minimalizma ir nepermatomas pedkelnes
Grazi suknele.
Turiu labai panasia tamsiai violetine, bet per ziema apsirijau, nebegraziai tos klostes guli, atiduosiu plonesnei..
Nu, merginos, dėkit kokį derinį į lovą, nes jau aistros verda. Gal kas naktinukus ar pižamytę?
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 22:09)
Bestseller suknele grazi, bet man truksta kokios detales, ar papuosalo, ar ko...
Bestseler suknele gera ir nereikia jikio papuosalo,o ypac pakabuko.Nekenciu pakabuku .Margaretta,keiskit pedkelnes i matines,bjauroja kojas tos plonos kapronines.
QUOTE(niedulis @ 2014 05 05, 22:24)
Nu, merginos, dėkit kokį derinį į lovą, nes jau aistros verda. Gal kas naktinukus ar pižamytę?
Miegu nuoga, tai gal nedėsiu
QUOTE(besteller @ 2014 05 05, 21:08)
mano kasdieninis darbinis apsirengimas. megstu sukneles, minimalizma ir nepermatomas pedkelnes
labai gražu, gražiai sukirpta suknelė, tinka figūrai, nei per daug, nei per mažai, delikatus minimalizmas pamačius gatvėj, tikrai pagalvočiau, kad moteris moka rengtis
Mimoza, mano kojų nesubjaurosi, gražias blauzdas turiu visą gyvenimą, komplimentus dėl jų gaunu iki pat šiol.
Kad taip dėl liaškų
Papildyta:
Bestseller tiktu kokie masyvus auskarai, ar apyrankės, nu jei visai be nieko, tai man, asmeniškai, negražu. Trumpalaikė mados užgaida.
Papildyta:
As tai pagalvočiau, kad papuošalų užsidėti nespėjo iš ryto
Kad taip dėl liaškų
Papildyta:
Bestseller tiktu kokie masyvus auskarai, ar apyrankės, nu jei visai be nieko, tai man, asmeniškai, negražu. Trumpalaikė mados užgaida.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 05, 22:27)
) pamačius gatvėj, tikrai pagalvočiau, kad moteris moka rengtis
As tai pagalvočiau, kad papuošalų užsidėti nespėjo iš ryto
QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 05, 21:25)
Bestseler suknele gera ir nereikia jikio papuosalo,o ypac pakabuko.
per akis būtų kokie mažučiai brylikai-vinukai ausyse
QUOTE(niedulis @ 2014 05 05, 23:24)
nu neturiu su naktiniais bet va plezinis
http://public.fotki....w/dsc-0209.html
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 21:32)
Nepamenu konteksto, ir kas tų žodžių autorius, bet kažkur skaičiau, kad sustojus prie veidrodžio geriau pagalvot ne apie tai, ką dar ant savęs užsikabint, o ką nusiimt Pritariu tam visom keturiom. Geriau vienas aksesuaras, bet toks...vau ir vertės , ir vaizdo prasme.