Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

Didenybe- nėra teisybės, nes kiekvieno teisybė- tai tik JO teisybė. Net diplomuoto rūbų dizainerio,ką jau kalbėti apie eilinius.
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 05 05, 22:08)
mano kasdieninis darbinis apsirengimas. megstu sukneles, minimalizma ir nepermatomas pedkelnes  smile.gif
user posted image

Grazi suknele. smile.gif

Turiu labai panasia tamsiai violetine, bet per ziema apsirijau, nebegraziai tos klostes guli, atiduosiu plonesnei..
Atsakyti
Nu, merginos, dėkit kokį derinį į lovą, nes jau aistros verda. Gal kas naktinukus ar pižamytę? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 22:09)
Bestseller suknele grazi, bet man truksta kokios detales, ar papuosalo, ar ko...

Bestseler suknele gera ir nereikia jikio papuosalo,o ypac pakabuko.Nekenciu pakabuku cool.gif .Margaretta,keiskit pedkelnes i matines,bjauroja kojas tos plonos kapronines.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 05, 22:24)
Nu, merginos, dėkit kokį derinį į lovą, nes jau aistros verda. Gal kas naktinukus ar pižamytę? biggrin.gif

Miegu nuoga, tai gal nedėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 05 05, 21:08)
mano kasdieninis darbinis apsirengimas. megstu sukneles, minimalizma ir nepermatomas pedkelnes  smile.gif
user posted image

labai gražu, gražiai sukirpta suknelė, tinka figūrai, nei per daug, nei per mažai, delikatus minimalizmas smile.gif pamačius gatvėj, tikrai pagalvočiau, kad moteris moka rengtis cool.gif
Atsakyti
Mimoza, mano kojų nesubjaurosi, gražias blauzdas turiu visą gyvenimą, komplimentus dėl jų gaunu iki pat šiol.
Kad taip dėl liaškų lotuliukas.gif
Papildyta:
Bestseller tiktu kokie masyvus auskarai, ar apyrankės, nu jei visai be nieko, tai man, asmeniškai, negražu. Trumpalaikė mados užgaida.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 05, 22:27)
)  pamačius gatvėj, tikrai pagalvočiau, kad moteris moka rengtis cool.gif

As tai pagalvočiau, kad papuošalų užsidėti nespėjo iš ryto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 05, 21:25)
Bestseler suknele gera ir nereikia jikio papuosalo,o ypac pakabuko.

drinks_cheers.gif
per akis būtų kokie mažučiai brylikai-vinukai ausyse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 05, 23:24)

lotuliukas.gif nu neturiu su naktiniais bet va plezinis

http://public.fotki....w/dsc-0209.html
Atsakyti
patinka tokios margos suknytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 21:32)

As tai pagalvočiau, kad papuošalų užsidėti nespėjo iš ryto biggrin.gif

biggrin.gif
Nepamenu konteksto, ir kas tų žodžių autorius, bet kažkur skaičiau, kad sustojus prie veidrodžio geriau pagalvot ne apie tai, ką dar ant savęs užsikabint, o ką nusiimt biggrin.gif Pritariu tam visom keturiom. Geriau vienas aksesuaras, bet toks...vau bigsmile.gif ir vertės , ir vaizdo prasme.
Atsakyti
as irgi uz tai, kad vienas, bet vau..bet kai nė vieno, ir nė vau? bigsmile.gif Niūru.
Atsakyti