Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 05, 19:42)
Na, įsivaizduokit, kad einat Gedo gatve, o kažkokia boba, t.y. aš, peržvelgia sersa akia, pasikrapšto rankinuke ir nueina. Tai vat jos nuomonę išgirstumėt, kad pvz "strošni batai", "tas sijonas iš kuistuko turbūt", "gražus palčiuks, kaži iš kur"...

thumbup.gif

bjaurūs postai apie 'duskit pavidoliai ' ir dar kazkoki susilauke siandien demesio buvo mano, nes as megstu drebt i akis ir megstu kai man drebia, todel draugu turiu ne daug , bet tikrus 4u.gif

Beje, didžiausias man įvertinimas yra tai,kad mano 19-metė dažnu atveju džiaugias manim, ir beje pati ateina patarimo -ką su kuo ir kas geriau .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 05 gegužės 2014 - 20:28
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 05, 18:42)
Tai kad jau galvoju pabėgt  blush2.gif Tiesiog mūsų norai ir nuomonės nesutinka, tai ko čia grizint visas  biggrin.gif

Jei atvirai, tikėjausi čia būtent surasti ateities tendencijas moteriškėms 35+. Nes kartais apsirengi ir suabejoji ant bangos čia ar jau padėt prie konteinerio, nes moraliai pasenęs reikalas. Taip blogų, kolekcijų pilnas internetas, bet juk ten strapalioja paauglės, o mirkt internete laiko nėr. Dėl kai ir suabejoji pvz. Taip, aš ir turiu labai mėgiamų drabužių. Pvz vieną pieštukinį sijoną tąsau gerus 10 metų. Ir dar tąsysiu. Bet kartais galvą paskausta, o ką derint prie jo, kad atrodytų uch!  rolleyes.gif

O dėt kasdieninius ilgamečius derinius. Nu gal... Bet koks tikslas? Aš vaikštau gatvėm. Matau kaip žmonės rengiasi. Jei jau dedat savo fotkę, tai žinokit, kad taip ir rašysiu. Na, įsivaizduokit, kad einat Gedo gatve, o kažkokia boba, t.y. aš, peržvelgia sersa akia, pasikrapšto rankinuke ir nueina. Tai vat jos nuomonę išgirstumėt, kad pvz "strošni batai", "tas sijonas iš kuistuko turbūt", "gražus palčiuks, kaži iš kur"...

Ir dar. Šaibų aš irgi neturiu, kad taškyčiausi, todėl perku atsakingai, noriu žinot kas bus priekyje. Ir nevaikštau kasdiena "ledinė", bet jau kai einu, tai noriu nosį riesdama eit. Arba... arba... Persiprašau, bet man pasakymai mielas šalikėlis arba simpatiškas rankinukas, kad tik nieko bloga nepasakyt,  tai...  smoke.gif

Nepabėkit suvisam, yra ir daugiau norinčių, kad čia įvyktų ne vien ''derinukai nr2 arkažkątai'' biggrin.gif

pieštuko sijonai yra gėris, ypač pasibaigiantys ties keliais ar vos žemiau, man jie gražiausiai žiūrisi su palaido stiliaus plono mezgimo palaidinėm , tokiom, kaip Stefanel gamina, pvz
Smėlio laikrodžio formos figūrai gal kažkas tokio
http://www.yoox.com/...p...7EW&sizeId=
jei klubai nėra labai platūs , okojos iiilgos, tada galima ir ilgesnį
http://www.yoox.com/...p...6KU&sizeId=
žodžiu aš už paprastus siluetus, bet įdomius audinius, kirpimą, kokybę ir kad drabužiai mandrumu neužgožtų žmogaus cool.gif

QUOTE(mama-gita @ 2014 05 05, 20:20)
thumbup.gif

bjaurūs postai apie 'duskit pavidoliai ' ir dar kazkoki susilauke siandien demesio buvo mano, nes as megstu drebt i akis ir megstu kai man drebia, todel draugu turiu ne daug , bet tikrus  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 05 gegužės 2014 - 20:40
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 05, 21:20)
thumbup.gif

bjaurūs postai apie 'duskit pavidoliai ' ir dar kazkoki susilauke siandien demesio buvo mano, nes as megstu drebt i akis ir megstu kai man drebia, todel draugu turiu ne daug , bet tikrus  4u.gif
Beje, didžiausias man įvertinimas yra tai,kad mano 19-metė dažnu atveju džiaugias manim, ir beje pati ateina patarimo -ką su kuo ir kas geriau .

Kiba Avinas, kad drabstytis mėgstat?

O man tai dažnai sūnus pataria, kai reikia išsirinkti vieną iš dviejų.
Atsakyti
Niedulio drabuziai patiko, batai irgi.
O kam reikia drabstytis?Smagiau pasidaro? Ir taip drabstymusi pilna, darbe, visur, negi dar neigiamu emociju negana?Ar smagu tiesiog is kitu pazvengt?
Beje, perzvelgiau senas temas , Mama Gita ten pati labai nedriso sortus mautis, klause, ar nebus per drasu,,, lotuliukas.gif
Papildyta:
O man grazu permatomos pedkelnes, nusibodo tos matines iki negaliu, iskraipo koju forma, labai nemoteriskai atrodo.Nieko jos nedailina, o prie trumpu rankoviu tai isvis nesusipratimas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 05 gegužės 2014 - 21:08
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 05, 21:20)
thumbup.gif

Postas ne bjaurus, o keistas.. pagal save sprendziat? Turit gera figura, apsirengiat graziai ir galvojat, tegu dabar dusta pavyduoliai..?
Atsakyti
mano kasdieninis darbinis apsirengimas. megstu sukneles, minimalizma ir nepermatomas pedkelnes smile.gif
user posted image
Atsakyti
Bestseller suknele grazi, bet man truksta kokios detales, ar papuosalo, ar ko...
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 05, 22:20)
thumbup.gif

kai dukra klausia mamos patarimo yra tikrai nuostabu, as deje neturiu dukros.. bet su savo mama daznai pasitariu tongue.gif ir jai patariu ir ji man , ji pas mane jaunatviska, sveikai maitinasi, energinga, nors operuota sirdis smile.gif

o as va esu visiskai priesingybe ir niekada zmogui negaleciau drebti i akis, savo nuomane galiu pasakyti bet delikaciai, neizeidziant, na toks jau mano budas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(besteller @ 2014 05 05, 23:08)
mano kasdieninis darbinis apsirengimas. megstu sukneles, minimalizma ir nepermatomas pedkelnes  smile.gif

thumbup.gif super, man patinka, sukneles irgi megstu, nesioju ir ziema ir vasara biggrin.gif pritariu kad truksta kazko ant kaklo - papuosalo ar kokios skareles - salikelio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 05 gegužės 2014 - 21:15
Mano sūnus irgi klausia mano patarimo, ir aš jo, anokia čia naujiena smile.gif
Dukros nėra šalia, bet anksciau irgi tardavomės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 05 gegužės 2014 - 21:14
Man pasirode idomus postai apie sortus ir parduotuves biggrin.gif Jei po darbo keliauju i parduotuve (pakeliui namo), tai bunu su aukstakulniais ir pencil sijonuku, marskinukais. O jei sedziu namuose ir ko pritruksta, tai nulekiu i parduotuve ir su treninginem kelnem ar sortais.
Atsakyti
Kartais būkim biedni, bet teisingi - karalius tai nuogas biggrin.gif

Besteller, aiškios formos, pilka wub.gif Man labai gražu smile.gif Tik negadinkit vaizdo mielais šalikėliais lotuliukas.gif
Atsakyti
Margaretta, dabar yra 'madoj' drabstytis.. ir akcentuoti savo buda, mazdaug kaip sau norit taip - bet As Tokia, O Ne Kitokia..
Visos mokam ir galim pasidrabstyt dar ir kaip.. bet as asmeniskai i SM ateinu pailset ir savo kazkokio negatyvo labai skleisti, nes As Tokia, nenoriu..
Atsakyti