QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 05, 18:42)
Tai kad jau galvoju pabėgt
Tiesiog mūsų norai ir nuomonės nesutinka, tai ko čia grizint visas
Jei atvirai, tikėjausi čia būtent surasti ateities tendencijas moteriškėms 35+. Nes kartais apsirengi ir suabejoji ant bangos čia ar jau padėt prie konteinerio, nes moraliai pasenęs reikalas. Taip blogų, kolekcijų pilnas internetas, bet juk ten strapalioja paauglės, o mirkt internete laiko nėr. Dėl kai ir suabejoji pvz. Taip, aš ir turiu labai mėgiamų drabužių. Pvz vieną pieštukinį sijoną tąsau gerus 10 metų. Ir dar tąsysiu. Bet kartais galvą paskausta, o ką derint prie jo, kad atrodytų uch!
O dėt kasdieninius ilgamečius derinius. Nu gal... Bet koks tikslas? Aš vaikštau gatvėm. Matau kaip žmonės rengiasi. Jei jau dedat savo fotkę, tai žinokit, kad taip ir rašysiu. Na, įsivaizduokit, kad einat Gedo gatve, o kažkokia boba, t.y. aš, peržvelgia sersa akia, pasikrapšto rankinuke ir nueina. Tai vat jos nuomonę išgirstumėt, kad pvz "strošni batai", "tas sijonas iš kuistuko turbūt", "gražus palčiuks, kaži iš kur"...
Ir dar. Šaibų aš irgi neturiu, kad taškyčiausi, todėl perku atsakingai, noriu žinot kas bus priekyje. Ir nevaikštau kasdiena "ledinė", bet jau kai einu, tai noriu nosį riesdama eit. Arba... arba... Persiprašau, bet man pasakymai mielas šalikėlis arba simpatiškas rankinukas, kad tik nieko bloga nepasakyt, tai...
Nepabėkit suvisam, yra ir daugiau norinčių, kad čia įvyktų ne vien ''derinukai nr2 arkažkątai''
pieštuko sijonai yra gėris, ypač pasibaigiantys ties keliais ar vos žemiau, man jie gražiausiai žiūrisi su palaido stiliaus plono mezgimo palaidinėm , tokiom, kaip Stefanel gamina, pvz
Smėlio laikrodžio formos figūrai gal kažkas tokio
http://www.yoox.com/...p...7EW&sizeId=
jei klubai nėra labai platūs , okojos iiilgos, tada galima ir ilgesnį
http://www.yoox.com/...p...6KU&sizeId=
žodžiu aš už paprastus siluetus, bet įdomius audinius, kirpimą, kokybę ir kad drabužiai mandrumu neužgožtų žmogaus
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 05, 20:20)
bjaurūs postai apie 'duskit pavidoliai ' ir dar kazkoki susilauke siandien demesio buvo mano, nes as megstu drebt i akis ir megstu kai man drebia, todel draugu turiu ne daug , bet tikrus