Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(niedulis @ 2014 05 05, 19:29)
Aš irgi pagalvojau, kad labiau interjeras matosi. Neturiu tokios geros vietos fotografuoti kaip Patranka. Eisiu šmutkes sumesiu į krūvą ir bandykit įsivaizduoti. biggrin.gif

Aha,interjeras -tai labai wub.gif biggrin.gif .Bent jau ant pakabu sukabink biggrin.gif .
Atsakyti

aciu visoms kam patiko mano bridzai ir suo biggrin.gif jo ten yra tu fotkiu ir daugiau ir nebaisu jei kurios susidomejo ir paziurejo tongue.gif

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 19:55)
Prašom visas prisijungti. 4u.gif
Išsilyginau rytdienai:

man sijonas toks nelabai ir ne del ilgio o del paties modelio, tiesiog ne mano skonio g.gif blush2.gif mieliau deviu trapecijos formos sijonus, kazkaip klostuotu niekada nemegau, nes man primena uniforma rolleyes.gif bet jei paciai patinka tai drinks_cheers.gif
QUOTE(niedulis @ 2014 05 05, 20:34)
Liusii, nedrįskit nešioti bridžų. Nešiokit šortus virš kelių. Daug geriau atrodysit. Figūra tai leidžia. O bridžai praėjęs laikmetis.

bigsmile.gif nu pagalvosiu ir pasimatuosiu gal kur, o bridzai man rodos visada madoj ax.gif
Atsakyti
niedulis, nieko neina įžiūrėt, fotkė šonu. g.gif
Atsakyti
Sumečiau šmutkeles.

http://www.part.lt/p...761461fa874.jpg
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 05, 20:21)
Nera jis toks pustas ar panasus i mokinukiu sijonus.Del kojiniu sutinku,seseliai man is vis nereikalingas dalykas,o del timpu irgi diskutuotina,as dar nesioju,bet as ir jaunesne smile.gif .

mano mama timpas nesioja ir ka? ogi nieko, man visai normaliai ji atrodo, nors nei liekna, nei grazias kojas turi, tiesiog laisvalaikiu jai patogu ir tiek
Atsakyti
Niedulis, fainos šmutkės, o jau batai kokie faini. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 05, 20:35)

batai gražūs
o šiaip tai be žmogaus vaizdo nėra
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 05, 20:35)

bateliai super ir svarkelis
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 14:40)

man dazniausiai kliuna ir negrazu tokios juodos permatomos pedkelnes. Nors ir silta,vis tiek man graziau matines su daugiau denu.
O siaip viskas gerai. mirksiukas.gif
Didenybes postai man patinka drinks_cheers.gif Gerai,kai rezia tiesiai,nematau nieko chamisko kol kas thumbup.gif
Margaretta,antras derinys su sijonuku man nepatiko pedkelnes ir sijonas.
Atrodai labai graziai,figura ir viskas kaip ir gerai,bet apacia kazkas ne to. Nors pedkelnes matines ir tokios atrodo daug geriau mirksiukas.gif
nepyk ax.gif 4u.gif
niedulis,grazios smutkes,gaila ant taves nesimato unsure.gif
Atsakyti
Realybe dabar galvoju net, kas geriau, ar, kad pati graziai atrodau, ar kad apačia gerai atrodo? lotuliukas.gif
Aciu uz nuomones, jos skiriasi, kaip ir turi būti. Sijonas visai ne pustas, o beje, pilna bloguose pensininkiu su tikrai pustais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 20:02)
Realybe dabar galvoju net, kas geriau, ar, kad pati graziai atrodau, ar  kad apačia gerai atrodo?  lotuliukas.gif
Aciu uz nuomones, jos skiriasi, kaip ir turi būti. Sijonas visai  ne pustas, o beje, pilna bloguose pensininkiu su tikrai pustais biggrin.gif

atrodo gerai ir virsus ir apacia figuros klausimu bigsmile.gif
Bet man negrazu tokios pedkelnes. Cia mano tokia nuomone tik mirksiukas.gif
o,kad sijonas pustas nesakiau,tiesiog ne mano skonio jis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 05, 21:35)

thumbup.gif patiko

QUOTE(Gnulia @ 2014 05 05, 21:38)
mano mama timpas nesioja ir ka? ogi nieko, man visai normaliai ji atrodo, nors nei liekna, nei grazias kojas turi, tiesiog laisvalaikiu jai patogu ir tiek

ir as turiu timpas nesioju ziema su megztom suknelem biggrin.gif
Atsakyti