Margaretta, gražu, kojinės irgi gerai ryškios, man tas tamsumas per žiemą spėja pabosti
Nieduli, ką reiškia O bridžai praėjęs laikmetis.
nemanau, kad bridžai kada nors bus nenešiotinas rūbas - tai patogu ir racionaliau nei šortai, nes ne kiekvienai priimtina visur vaikščioti su šortais (nekalbu apie figūrą)
Margaretta, jei atvirai, aš nebenešiočiau tokio ilgio klostuotų sijonų Ir bliuskutės raštas moraliai pasenęs jau. Soriukas Tiesiog taip manau...
Ir ... Ne veltui paklausiau apie dvieilius švarkus. Dabar nešioju tokį. Manau, kad jūs irgi pirksit. Tik vėliau... Kai akis įpras.
Nenoriu tikrai niekos skaudint. Aš jau čia labai švelniai palyginus su savo kobrišku būdu
http://www.denimjean...terwear-05x.jpg
Nebeteršiu temutės
Ir ... Ne veltui paklausiau apie dvieilius švarkus. Dabar nešioju tokį. Manau, kad jūs irgi pirksit. Tik vėliau... Kai akis įpras.
Nenoriu tikrai niekos skaudint. Aš jau čia labai švelniai palyginus su savo kobrišku būdu
http://www.denimjean...terwear-05x.jpg
Nebeteršiu temutės
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 05, 19:08)
Margaretta, jei atvirai, aš nebenešiočiau tokio ilgio klostuotų sijonų
Kodel ?
QUOTE(pumpica @ 2014 05 05, 13:05)
aš irgi tą supratau, nes kai pamačiau, kad dar užėjo stiliaus ikona iš anos temos su kalbom kaip reikia atrodyt pastačius namą, tai...
Nzn. man tai tik juokingai nuskambejo ir tiek
A ko? Šortus ant nuogų liaškų galima, o sijonų virš kelių(klostes tik prieky, nugaroj-ne)ant 40 denų kojnių negalima? Dvigubi standartai?
Bliuskutės raštas...apskritai ar gali pasenti raštas, kuriame paveikslėliai, susimaišę su gėlėmis ir Paryžiaus vaizdais? Pirkta šiemet Paryžiuje, 80 Eu, nugara juoda. Dukros lauktuvės.
Labai myliu ją ir tikrai nešiosiu, kol tas fasonas iseis is mados, o rastai...dzin.
Bliuskutės raštas...apskritai ar gali pasenti raštas, kuriame paveikslėliai, susimaišę su gėlėmis ir Paryžiaus vaizdais? Pirkta šiemet Paryžiuje, 80 Eu, nugara juoda. Dukros lauktuvės.
Labai myliu ją ir tikrai nešiosiu, kol tas fasonas iseis is mados, o rastai...dzin.
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 05, 20:11)
Kodel ?
Pūstus sijonukus reikia palikti mokinukėms. Ir kojines iki kelių. Ir perlamutrinius šešėlius. Ir lankelius plaukams. Ir timpas. Ai...
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 05, 19:18)
Pūstus sijonukus reikia palikti mokinukėms. Ir kojines iki kelių. Ir perlamutrinius šešėlius. Ir lankelius plaukams. Ir timpas. Ai...
Nera jis toks pustas ar panasus i mokinukiu sijonus.Del kojiniu sutinku,seseliai man is vis nereikalingas dalykas,o del timpu irgi diskutuotina,as dar nesioju,bet as ir jaunesne .
Margaret, paltukas raudonas patiko, paskutinis tavo taip pat.
Liusii su bridžais irgi.
Liusii su bridžais irgi.
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 05, 20:19)
As irgi nesupratau,trumpus sortus nesioja,bet prie sijono,kuris tikrai nera labai trumpas,tai prisikabino .
Niedulis,graziai gyvenat ,o daugiau nieko nesimato,na,dar basutes matosi siek tiek .
Niedulis,graziai gyvenat ,o daugiau nieko nesimato,na,dar basutes matosi siek tiek .
Aš irgi pagalvojau, kad labiau interjeras matosi. Neturiu tokios geros vietos fotografuoti kaip Patranka. Eisiu šmutkes sumesiu į krūvą ir bandykit įsivaizduoti.