Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(dzeuse @ 2014 05 05, 16:09)
Migliux, mano ne tokios, nugara labiau uzdara, uzdengia liemenuko nugarine dali.
Na su sitokiom, tai tik priklijuojami kauseliai, bet bus nepatogu nuolat nesioti.. arba be nieko, jei galit taip eit, nera diskomforto ir speneliai 'pasisiause' nesimato.. biggrin.gif

Dėkui. Įvertinsiu vaizdą dar kartą smile.gif Diskomforto tai tikrai nėra, o tik komfortas biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai grazu thumbup.gif .Gaila,kad man netinka bridzai,labai kojas trumpina,o as ir taip mazute biggrin.gif .
Atsakyti
Aš tai bridžus labai nešiodavau, dabar kažkaip nusibodę, gal reikėtų vasarai pasižiūrėti ...Liusii labai tinka thumbup.gif
Chichuacua gi tavo fainuolis.... wub.gif meiliūzas oro_buckis.gif Dievinu meilius šunis.
Papildyta:
Patiko dar derinys su šviesiu paltuku ir kailine kepuryte. Ir dar su ta žydra ilga suknyte. Labai daug ūgis ir figūra duoda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 05 gegužės 2014 - 16:35
Liusii, va toks apsirengimas man prie dūšios 4u.gif ir gražiai atrodo, ir patogu
mėgstu bridžus, labiau nei šortus
niekaip nesupratau kur ten šuo lotuliukas.gif
Atsakyti
Liusii, labai graziai atrodot, bridzai grazus, tinka labai.
p.s. as ir matau jusu suniukus, kaip ir visas kitas 47 nuotraukas ax.gif
Atsakyti
Tagre, tam Liusii albume daug fotkių, yra ir šuo, ir ne vienas, o cieli du biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu kazkam uzkliuvo nuotrauka su dukra kad idejau . biggrin.gif As gal norejau svarkeli parodyt biggrin.gif

QUOTE(Liusii @ 2014 05 05, 14:19)
drinks_cheers.gif teisingai,jei kas nori super madingu deriniu demonstravimo tai yra tokia kita tema, o cia mes susirinkome visos kam virss 35 jau ir tiesiog as pati uzvedusi buvau praeita tema - konsultuojames, rodomes, dalinames patarimais  drinks_cheers.gif ir nereikia jokiu izeidinejimu, astriu kritiku, juk viska galima pasakyti graziai, neizeidziant  4u.gif man si tema idomi del kasdieninines aprangos pavyzdziu, kaip rengiames mes kasdiena, kas tinka, kas jaunina ir pan  biggrin.gif be to nepamirskim kad vienom cia dar tik 35 o kitoms jau 45 - 47 tai jau didelis skirtumas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
taip taip, paskui jau apžiūrėjau ir aš, tik iš pradžių atsiverčiau tą pačią nuotrauką ir pradėjau šunų ieškoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2014 05 05, 18:19)
Dėkui. Įvertinsiu vaizdą dar kartą smile.gif Diskomforto tai tikrai nėra, o tik komfortas  biggrin.gif

Prasau
user posted image

Sveikos merginos, prasau priimti i savo kompanija .
Kolkas tik skaitau - ieskau ideju ax.gif . Paskutiniu metu "nesusidraugauju" su apranga blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2014 05 05, 17:37)
Prasau
user posted image

Sveikos merginos, prasau priimti i savo kompanija .
Kolkas tik skaitau - ieskau ideju  ax.gif . Paskutiniu metu  "nesusidraugauju" su apranga    blush2.gif .

O, ačiū
Atsakyti
Prašom visas prisijungti. 4u.gif
Išsilyginau rytdienai:

http://www.part.lt/i...59bb2d42977.jpg

http://www.part.lt/i...1f665e82185.jpg
palaidinėj yra raudonos ,violetines ir tokios, kaip pedkelnese spalvos.

Griegzde, parodyk svarką ir kas prie svarko lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 05 gegužės 2014 - 18:08
Margaretta grazu thumbup.gif
Atsakyti