yra priklijuojamos liemenėlės, gal kasdienai nelabai patogu, bet kai labai reikia
ačiū už gerą žodį mano skraistei
Na visos čia suaugę esam, kad suprastumėm, jog kvaila vaikytis paskutinio mados klyksmo ir išmest drabužį po metų, nes nebemadingas, bet tie patarimai ir nuomonė iš šono žmonių, truputį daugiau sekančių mados tendencijas yra labai vertingi, tada perkant kažkokį naują rūbą žinai į ką atsižvelgti ir pan. Taip kad Didenybė tikiuosi nepabėgs iš temos, kai jau ir minėjau, norėčiau daugiau jos foto pamatyt
QUOTE(migliux @ 2014 05 05, 16:34)
Ties kaklu, nugaroje. Bet kadangi yra gana laisvos, tai ta nugara praktiškai iki pusės atvira. Tai svarstau ar dar pasilikti ar dukrai atiduoti
A, tokiu maikuciu ir as turiu, yra liemenuku, kur permatoma sleikute per kakla eina, ji kaip tik pasislepia po tom juostom.
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 08:47)
Aš neičiau, o jūs kaip norit Ypatingas tuo, kad daug žmonių, maistas ir nuogom liaškom ne vieta.
xa xa, vasara sortai super, visur su jais esu auksta, graziai ziurisi, nors amzius turbut panasiai kaip jusu
QUOTE(pumpica @ 2014 05 05, 16:43)
Taip kad Didenybė tikiuosi nepabėgs iš temos, kai jau ir minėjau, norėčiau daugiau jos foto pamatyt
QUOTE(Heida @ 2014 05 05, 16:25)
Labai grazus sijonas, as ir toki paimciau isvis cia graziai labai atrodo su tais marskineliais, nors kiek uziuriu, tai cia paprasti trikotaziniai.
Trikotaziniai turbut.. kaip tycia su tokiais vaiksto gatvese, bet parduotuvej ju nera.. arba nera tuo metu, kai ieskai..
QUOTE(TaGre @ 2014 05 05, 17:05)
patiko megztukas, mano stilius del sortu as nesioju juos tik sode ar pajury , siaip i gatve nebeinu, ai kazkaip man bridzai geriau limpa
http://public.fotki....w/dsc-0155.html
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 05, 15:44)
A, tokiu maikuciu ir as turiu, yra liemenuku, kur permatoma sleikute per kakla eina, ji kaip tik pasislepia po tom juostom.
O kaip ties nugara?
Nes ties kaklu tai nebėda, netgi panašios spalvos galima būtų rasti. Va įkeliu, gal matysis apie ką aš:
QUOTE(Liusii @ 2014 05 05, 16:57)
patiko megztukas, mano stilius del sortu as nesioju juos tik sode ar pajury , siaip i gatve nebeinu, ai kazkaip man bridzai geriau limpa
labai grazus bridziukai ir siaip bendras vaizdas graziai ziurisi
Migliux, mano ne tokios, nugara labiau uzdara, uzdengia liemenuko nugarine dali.
Na su sitokiom, tai tik priklijuojami kauseliai, bet bus nepatogu nuolat nesioti.. arba be nieko, jei galit taip eit, nera diskomforto ir speneliai 'pasisiause' nesimato..
Liusii, grazus bridzai, turiu ir pati ju nemazai, vienas megstamiausiu rubu pavasari/vasara.
Na su sitokiom, tai tik priklijuojami kauseliai, bet bus nepatogu nuolat nesioti.. arba be nieko, jei galit taip eit, nera diskomforto ir speneliai 'pasisiause' nesimato..
Liusii, grazus bridzai, turiu ir pati ju nemazai, vienas megstamiausiu rubu pavasari/vasara.
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 18:07)
Liusii, tavo šunis... buči buči jam...kaip aš juos visus myliu
o koks sunis tau ten pasimate? as turejau 12 metu dalmatina, teko atsisveikinti lapkriti mums dabar cihuahua turiu
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 05, 18:09)
labai grazus bridziukai ir siaip bendras vaizdas graziai ziurisi
aciu, tie bridziukai ia TAKKO jiems jau kokie 6 metai bet baisiai mylimi , jau net ir paplyso kelienis, ale madingai atrodo