Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 16:05)
Pasakysiu bajerį, tą žvaigždę į nugarą atsukau ir ėjau atvirkščia puse lotuliukas.gif

Tai ir pati suabejojai del zvaigzdes.. biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, kam patiko, žinokit, einu namo ir galvoju, nu kiek žmonių dabar į mane žiūrėdami galvoja, kad paltukas senesnis g.gif lotuliukas.gif O ir kam rūpi gilintis, dirsteli trumpam, kad raudona bobikė eina, vyriškis koks nusišypso, ir vualia biggrin.gif
Papildyta:
Va, o aš turiu sijoną, panašų labai, kaip foto, balto lino tokį, ir jau kokie 4 metai nešioju lotuliukas.gif Ir dar nešiosiu. Tik kišenės įleidžiamos, kaži pastebės kas, kad seno pirkimo.. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 05 gegužės 2014 - 15:21
Man net kazkiek kvailokas tas vaikymasis madu,perku tai,kas man grazu,negalvoju,ar dabar madinga tai,ar ne.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 05, 16:10)
Tai ir pati suabejojai del zvaigzdes..  biggrin.gif

Suabejojau, žinok. mirksiukas.gif
Atsakyti
TaGre, man irgi palaidines margumas nelabai ir manau, kad tiesus dzinsai graziau butu.. Skraiste faina. smile.gif

As siauriom apaciom dzinsu zadu is vis atsisakyt, kiek ziuriu i moteris, merginas.. jei ant liasku yra bet kiek mesos, tie dzinsai jas storina ir negrazina.. Tik prie ilgu batu nesiosiu.
Atsakyti
suveikė tas bobiškas mąstymas, kad turi būti tvarkinga, jei sijonas margas ir dar reljefą turi, tai turėtų bliuzė lygi būt, jokio atsainumo, škia biggrin.gif .
Nors siaip, tos juodos akutės susišaukė su batelių laku, bet...
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 05, 16:17)

As siauriom apaciom dzinsu zadu is vis atsisakyt, kiek ziuriu i moteris, merginas.. jei ant liasku yra bet kiek mesos, tie dzinsai jas storina ir negrazina.. Tik prie ilgu batu nesiosiu.

Ir aš tą pastebėjau, jeigu blauzdos irgi ne kūdos, tada išsilygina proporijos ir visai gerai, bet, jei, kaip pas mane, liaškos storos, o blauzdos -ne, tada disproporcija matosi ir negražu, nebent su tunika, ar ilgu švarku.
O su ilgais batais- liuks, nes batai blauzdas pastorina.
Svarbu, kaip ant tavęs atrodo, o ne kas paskutinis mados klyksmas.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 16:13)
Ačiū, kam patiko, žinokit, einu namo ir galvoju, nu kiek žmonių dabar į mane žiūrėdami galvoja, kad paltukas senesnis g.gif  lotuliukas.gif O ir kam rūpi gilintis, dirsteli trumpam, kad raudona bobikė eina, vyriškis koks nusišypso, ir vualia biggrin.gif
Papildyta:
Va, o aš turiu balto lino tokį, ir jau kokie 4 metai nešioju lotuliukas.gif Ir dar nešiosiu. Tik kišenės įleidžiamos, kaži pastebės kas, kad seno pirkimo.. tongue.gif

Aisku, kad pastebes.. lens.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 05, 16:09)
As zinau cargo sijonus, ivedziau google safari, panasus.. nezinau, kuom jie skirias..  g.gif
Mirtinai noriu sitokio sijono, dar kad butu spalvu visokiu pasirinkimas..
SAFARI SIJONAS

Labai grazus sijonas, as ir toki paimciau drinks_cheers.gif isvis cia graziai labai atrodo su tais marskineliais, nors kiek uziuriu, tai cia paprasti trikotaziniai.
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 05, 13:52)
g.gif o jei suknele su nuoga nugara? turiu viena tokia vasarine kur joks liemenukas neisipaiso. o siaip yra kelios tunikos maikiu tipo kur viena ant kitos dedasi, tai irgi be liemenuko patogiau, nes pasislepia ten viskas po klostem, aisku, tai laisvalaikio drabuziai. siaip styrantys speneliai net vyrams vulgaru (mazdaug svetimos tegu eina, bet sava moteris tai jau ne  mirksiukas.gif )

Tai va turiu keletą maikučių surišamų, jas rengiuosi tik kur labai karšta, kelionėse. Joks liemenukas po jomis manau netiktų g.gif

Margaretta, labai gražus paskutinis paltukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2014 05 05, 16:26)
Tai va turiu keletą maikučių surišamų, jas rengiuosi tik kur labai karšta, kelionėse. Joks liemenukas po jomis manau netiktų  g.gif

Margaretta, labai gražus paskutinis paltukas  4u.gif

O kurioj vietoj jos susirisa?
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 05, 15:27)
O kurioj vietoj jos susirisa?

Ties kaklu, nugaroje. Bet kadangi yra gana laisvos, tai ta nugara praktiškai iki pusės atvira. Tai svarstau ar dar pasilikti ar dukrai atiduoti biggrin.gif
Atsakyti
Kartais būna pakietinimai krutineje tokiose bliuzelėse, ar suknelėse, vieta krūtinei įsidėt.
Atsakyti