Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(Heida @ 2014 05 05, 14:49)
Margaretta, man grazu , isvis megstu raudona spalva.
Dzeuse, ar jau bandei pasimatuot raudona suknele?

Man irgi grazu.
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2014 05 05, 13:40)

Dar noriu paklausti dėl papų. Kaip manote, ar visais atvejais liemenėlė yra būtina? Nekalbu apie darbą, miestą, kalbu apie kurortą ar gamtą. Žinoma viskas priklauso nuo jų būklės, bet vis dėlto?
ax.gif

niekada nėjau be liemenuko, nei 16-os būdama, nei dabar
negražu man schmoll.gif net bjauru

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 15:40)
Nu , bet tikrai dėkime savo kasdieninius  derinius, parodykime, kaip atrodome iseidamos is namų, galima ir pakomentuoti kultūringai  neigiamai, pvz.: tavo sijonas man kažkaip  atgyvenes atrodo, gal keisk kitu..arba: nedera tie batai prie tu kelniu... ir pan. Ar būtinai bobom apsivadinti? Visos čia mes tokios pačios bobos.
Tema NE MADISTEM, kurios štuką, ar dvi  litų po algos pasiėmusios, apsipirkt išeina, o eilinėms Lietuvos moterims su lietuviskais atlyginimais, paskoloms būstui ir pan, kurios geba is šūdo vašką išspaust, t.y. atrodyti kiek įmanoma stilingiau.

Labai teisingos mintys thumbup.gif Man taip pat būtų smagu rasti temą, kurioje pasiplepa paprastos moterys, pasidalina idėjomis, patarimais ar neįžeidžiančiois nuomonėmis galiausiai įkelia nuotrauką mama+dukra kas čia blogo?
Atsakyti
Liomi yra labai fainas žmogus, niekad neįžeis ir boba neišvadins. Nežinau, ko jos ten visos susipykusios ir i dvi stovyklas pasidalinusios. Ji domisi mada ir eksperimentuoja, tai jos hobis.
O mes, mirtingosios prioritetus kitus turime(na, bent jau aš ). biggrin.gif
Papildyta:
Ta spalva yra ryyyškiai raudona, neina su planšetke perteikti jos, ir nuo valymo visai nepablukusi, audinio kokybė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 05 gegužės 2014 - 15:02
QUOTE(Heida @ 2014 05 05, 15:49)
Margaretta, man grazu , isvis megstu raudona spalva.
Dzeuse, ar jau bandei pasimatuot raudona suknele?

Siandien buvau kaip tik parduotuvese, dzinsu ieskojau ir sukneles, sijonus ziurinejau, ne vienos nepasitaike tikros raudonos spalvos, arba bordines (kokia turiu), arba i ruzavuma, taip pat nemaciau cargo sijonu.. kazkur ne ta kryptim matyt vaikstau.. biggrin.gif
Atsakyti
Cargo- tai safari? g.gif Ar maišau?
Atsakyti
Margarettos siandieninis patiko. Tik ta bliuska, kur vakar maciau su zvaigzde, ne. smile.gif
Atsakyti
Pasakysiu bajerį, tą žvaigždę į nugarą atsukau ir ėjau atvirkščia puse lotuliukas.gif
Atsakyti
Nesigilinau kuo senesni dviborčiai paltai skiriasi nuo šiųmečių, tad man gražiai atrodot, Margaretta

Niekada aklai nesekiau mada, man atrodo kvailoka nenešioti rūbo, kuris buvo madingas pries metus ar porą, o šįmet į madą atėjo kažkas kita. Man svarbiau, kad man pačiai tiktų, patiktų ir smagiai jausčiausi

mano šiandieninis (nemoku saves fotografuoti verysad.gif )
user posted image

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 05, 15:44)
Kaip kazkas rase (gal Didenybe..)  g.gif  kad kitos deda su mintim: as atrodau fainai, duskit pavyduoliai..
As taip apie zmones negalvoju.. kad moterys dedamos fotkes su graziom kojom galvoja, duskit ar uzsprinkit kas ziurit..
Man patinka i kitu leskas paziuret smile.gif pati turiu daug celiulitu su sortukais nevaikstau, bet nemanau, kad dabar specialiai kazkas nori pasirodyt, kad kojos idealios, jog 'celiulitines' pavydetu.. biggrin.gif

aha, kazka ir as tokio pamenu, kad rase jog vyresnes su geresnem figurom specialiai rengiasi isryskinanciais drabuziais, kad mazdaug kitos, kurios neturi tokiu figuru, pavydetu. tai pagalvojau, kad nu nejaugi reikia sleptis po maisais, kad neduokdie kazkam nesukelt pavydo g.gif manau kiekviena rengiasi taip, kaip jai paciai jauku ir maziausiai galvoja kaip jausis salia kazkas, kas rengiasi kitaip
Atsakyti
Tagre, faina skraistė, bet palaidinės man norėtųsi vienspalvės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 16:02)
Cargo- tai safari? g.gif Ar maišau?

As zinau cargo sijonus, ivedziau google safari, panasus.. nezinau, kuom jie skirias.. g.gif
Mirtinai noriu sitokio sijono, dar kad butu spalvu visokiu pasirinkimas..
SAFARI SIJONAS
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 16:05)
Pasakysiu bajerį, tą žvaigždę į nugarą atsukau ir ėjau atvirkščia puse lotuliukas.gif

thumbup.gif saunuole, priminei mane pacia mirksiukas.gif man jei netinka kaklo iskirpimas ar reikia spalvos, bet nereikia piesinuko ant pilvo irgi taip darau ax.gif
Atsakyti