Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

http://www.part.lt/i...2ad0ee19625.JPG

Čia aš dar su natūraliais, nedažytais plaukais pernai, Derinukuose bais kritikuojama buvau dėl jų nedažymo biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2014 05 02, 19:32)
man svarkelis nepatiko, nes toks platokas atrodo, nu figura su juo nelabai graziai gaunasi  ax.gif gal padeti isgelbetu koks grazus zaismingas salikelis ant kaklo priderintas prie rankines  g.gif dabar kazkaip tustoka  ax.gif

Čia vilnonis paltukas, laisvo stiliaus, lengvas, kaip suknelė, jis platus ir toks turi būti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 02, 19:35)
kas ten pas mane kažką iš pryšakio matyt norėjo ? viskas tas pats, nusisukau tyčia,kad diržas matytųs, ba priekį tik sagtis.

Margaret,man jusu plaukai , o ypač spalva irgi nekažką,jei jau apie tai kalbam, man rods nereikia jums pilkšvo atspalvio, jis su žilumu asociojuojas iškart, juolab metelių ne penkiolika,kad ir kaip gaila bebūt.

Aš aš norėjau matyt biggrin.gif
Mat, kaip visoms skirtingai, bandzau ir geltonu atspalviu, nea.Šis geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 02 gegužės 2014 - 18:45
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 02, 20:40)

Čia vilnonis paltukas, laisvo stiliaus, lengvas, kaip suknelė, jis platus ir toks turi būti smile.gif

aga as suprantu kad toks stilius paltuko, as pati labiau megstu kazkiek paliemenuotus arba su dirzu, todel va ir parasiau, bet juk mes skirtingos ir renkames kas kiekvienai patinka drinks_cheers.gif bet is esmes kiek cia matau foto tai visos merginos atrodo gerai, stilingos, susitvarkiusios, nesubobejusios biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš šiaip irgi liemenuotus mėgstu, bet šis toks kitoks ir man jis patinka.

Liusii, daug gražių suknelių turite, aš ilgą tai tik vieną turiu, raudoną. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 02, 20:55)

Liusii, daug gražių suknelių turite, aš ilgą tai tik vieną turiu, raudoną. biggrin.gif

dar turiu viena nauja parsiveziau is Londono neseniai, pasidemonstruosiu kai atsils biggrin.gif man vasara sukneles patogiausia, nes apsivelki ir i trasa, nereikia derinti bliuskuciu, sijonu doh.gif kazkaip ziema atsinesioju dzinsus tai vasara kaifuoju su ilgom suknem biggrin.gif
Atsakyti
špešl Margaretai , bišk pryšakio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 02 gegužės 2014 - 19:43
Nu gražu mama Gita, kai toks vapsvos liemuo, tai dėk, ką nori biggrin.gif Suknelė čia?
Atsakyti
nea, golfas ir sijonas, šalta gi buvo . jau nebe, kazkada vyro delniuku biggrin.gif užtekdavo apglėbimui, daba jau musiet dviejų prireiktų lotuliukas.gif . nors nesiskundziu storiu, nepagalvokit
Atsakyti
Ir aš norėjau iš priekio pamatyt mama-gita derinį g.gif ax.gif

Margaret, dailiai, norėtųsi ir man kažkokio šalikėlio ant kaklo. Iš kur tašė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 02 gegužės 2014 - 20:15
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 02, 09:48)
Bandau. Čia trumpiausi šortyčiai, kuriuos nešioju  cool.gif Bet nesijaučiu labai gerai su jais. Reikia jau gerbti savo amžių  cool.gif Bandysiu ką nors dar rast  cool.gif

Na na, o pačios veidas kodėl užtušuotas? blush2.gif

Gerai jau gerai, parodau trumpam su veidu.

user posted image

Dėl plaukų, anksčiau dažiau, bet galiausiai nusprendžiau atsisauginti savo, ir labai džiaugiuosi, kad užteko kantrybės. Dar nežylu, tai kam vargti su tais dažais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 02 gegužės 2014 - 20:33
QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 02, 22:25)

Gerai jau gerai, parodau trumpam su veidu.

viskas liuks, tik plaukai man ne ax.gif tiksliau nesimato jokio kirpimo, kazka keisciau sioj vietoj biggrin.gif as tai kare nesiojau daug metu, kol nesusipykau su savo kirpeja lotuliukas.gif tai buvo proga pasiauginti plaukus, dabar tokie pusilgiai, kai tik atsibos vel bus kare, nes man tai tobulas kirpimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2014 05 02, 20:44)
viskas liuks, tik plaukai man ne  ax.gif tiksliau nesimato jokio kirpimo, kazka keisciau sioj vietoj  biggrin.gif  as tai kare nesiojau daug metu, kol nesusipykau su savo kirpeja  lotuliukas.gif tai buvo proga pasiauginti plaukus, dabar tokie pusilgiai, kai tik atsibos vel bus kare, nes man tai tobulas kirpimas  biggrin.gif

Tai taip, jau laikas į kirpyklą. Bet paprastai taip ir kerpuosi, per visą ilgį šiek tiek iškarpytai.
Atsakyti
Tašę dukra parvežė dovanų, kazkur Vokietijoj pirko.
Erzebet, grazu, irgi, manau, laikas kirpyklon biggrin.gif
Atsakyti