Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(*Salt* @ 2014 05 05, 13:53)
O jei ji susilaukus vaiku taps tik mama,tai nuosirdziai gaila man jos bus.

na ji mama, tik amžius turbūt ne 35+, šiaip tai ne mano reikalas kiek to amžiaus ir vaikų, žmogus matosi fainas, tik kad iš kito pasaulio. Turiu omeny - aš gyvenime tiek neskyriau ir neskirsiu dėmesio aprangai, madai ir pan. O ir nenoriu...
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 14:38)
Aš nepykstu, bet kiek galima tą bobiškumo temą gvildenti?
Gerai, bobiškai atrodau, bobiška mąstau, gal jau gana?
  Norėtųsi konstruktyvios kritikos, o ne abstrakčių sapalionių apie aukštąją madą, bloginių nuotraukų kėlimo(kompus visos turim) ir pozityvaus pavyzdzio rodymo, o ne is kilometro tolumo ir su eiliniais skiniais, ar sortais.  Kur tie aukstosios mados deriniai?
Visada lengviau kritikuot, nei demonstruoti.

drinks_cheers.gif teisingai,jei kas nori super madingu deriniu demonstravimo tai yra tokia kita tema, o cia mes susirinkome visos kam virss 35 jau ir tiesiog as pati uzvedusi buvau praeita tema - konsultuojames, rodomes, dalinames patarimais drinks_cheers.gif ir nereikia jokiu izeidinejimu, astriu kritiku, juk viska galima pasakyti graziai, neizeidziant 4u.gif man si tema idomi del kasdieninines aprangos pavyzdziu, kaip rengiames mes kasdiena, kas tinka, kas jaunina ir pan biggrin.gif be to nepamirskim kad vienom cia dar tik 35 o kitoms jau 45 - 47 tai jau didelis skirtumas mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 13:17)
Supratau dabar , kad cia rodytis neapsimoka.  Kaip sakoma, po laiko.  Tema nebuvo skirta  aukstajai  madai gvildenti, buvo skirta kasdieniniams deriniams aptarti.
Is pradziu visos puole rodytis, dabar, matau, nebe.  Tos, kurios viską žíno geriau ir seka visas mados tendencijas, nepriima jokios kritikos , nors kažko VAU čia taip ir nepamačiau.

aišku, kad neapsimoka. Bent kol kas čia tik parodomoji programa, kuri geriau atrodo, o ne deriniai.
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 05, 14:56)
Yra spec liemenukai, kur petnešėlės eina kryžmai. O vakarinėms ar pan. suknelėms būna prilipinami kaušeliai  rolleyes.gif

cia jauciu nuo sukneles modelio priklauso, pas mane priekis toks nutises ir marga medziaga, kad ten ne neiziuresi su ar be, o jei suknele su nuoga nugara tai petneseliu neturi matytis, nebent tik tie prilipinami kauseliai, nes jei vienspalve medziaga, tai be liemeneles ne kas butu nutisus ta krutine ar ne
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 05, 11:53)

Juokingas postas buvo biggrin.gif ,kai pacanke moko suaugusias moteris,kaip rengtis biggrin.gif ,tegul ji rengiasi,kaip nori,bet tegul kitu nemokina.Toks vaizdas,jei esi mama,tai turi virsti boba?Kaip rengiausi pries susilaukdama vaiko,taip ir rengiuosi,kad esu mama ,manes neipareigoja pamirsti sijonus,plesytus dzinsus ir t.t. rolleyes.gif .O jei ji susilaukus vaiku taps tik mama,tai nuosirdziai gaila man jos bus.

AS JUS MYLIU!!! aciu xxxxxxxx

esu.... triju, isaukletu vaiku mama! wub.gif biggrin.gif

atsiprasau, labai padekot norejau

Atsakyti
QUOTE(pear @ 2014 05 05, 16:19)
aišku, kad neapsimoka. Bent kol kas čia tik parodomoji programa, kuri geriau atrodo, o ne deriniai.

o tai kas tie deriniai tuomet? as manau kad apsirengi eiti kazkur ir tai yra tavo derinys g.gif del atrodymo geriau ar blogiau tai bent jau man tikrai ner reiksmes kuri is cia esanciu atrodo super, as siulau tiesiog pasirodyti ka rengiames mes paprastomis dienomis, galima juk ir be veido ideti, tiesiog pasisemtume vienos is kitu aprangos ideju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pear @ 2014 05 05, 15:19)

Skamba lyg visos nuogos rodos, be rubu.. biggrin.gif
Atsakyti
Susinervijus jau ir namo parėjau lotuliukas.gif
Nu , bet tikrai dėkime savo kasdieninius derinius, parodykime, kaip atrodome iseidamos is namų, galima ir pakomentuoti kultūringai neigiamai, pvz.: tavo sijonas man kažkaip atgyvenes atrodo, gal keisk kitu..arba: nedera tie batai prie tu kelniu... ir pan. Ar būtinai bobom apsivadinti? Visos čia mes tokios pačios bobos.
Tema NE MADISTEM, kurios štuką, ar dvi litų po algos pasiėmusios, apsipirkt išeina, o eilinėms Lietuvos moterims su lietuviskais atlyginimais, paskoloms būstui ir pan, kurios geba is šūdo vašką išspaust, t.y. atrodyti kiek įmanoma stilingiau.
Vat išėjau šiandien su vilnoniu paltuku, jo, atgyvenusiu, prieš kokius 6-7 metus pirktu, bet užtai 95 procentai vilna, grazi spalvyte ir dzin man, kad dabar dvielis užsegimas KITAIP siuvamas, atrodžiau sau visai fain ir dėmesio pakankamai pakeliui sulaukiau lotuliukas.gif
Sakiau nekelsiu, ale dzin, keliu. lotuliukas.gif

http://www.part.lt/i...1dfe74dc444.jpg

http://www.part.lt/i...fd881d8df50.jpg

http://www.part.lt/i...fbbaee39211.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 05 gegužės 2014 - 14:48
QUOTE(Liusii @ 2014 05 05, 14:19)
drinks_cheers.gif teisingai,jei kas nori super madingu deriniu demonstravimo tai yra tokia kita tema, o cia mes susirinkome visos kam virss 35 jau ir tiesiog as pati uzvedusi buvau praeita tema - konsultuojames, rodomes, dalinames patarimais  drinks_cheers.gif ir nereikia jokiu izeidinejimu, astriu kritiku, juk viska galima pasakyti graziai, neizeidziant  4u.gif man si tema idomi del kasdieninines aprangos pavyzdziu, kaip rengiames mes kasdiena, kas tinka, kas jaunina ir pan  biggrin.gif be to nepamirskim kad vienom cia dar tik 35 o kitoms jau 45 - 47 tai jau didelis skirtumas  mirksiukas.gif

Nezinau,kas ji per zmogus,jos nepazistu,komentuoju tik ta posta,kuris man nepatiko smile.gif .
Man 31m.,tikiuosi,nesupyksit,kad cia pasisakau ax.gif .

QUOTE(liomi @ 2014 05 05, 14:24)
AS JUS MYLIU!!! aciu xxxxxxxx

esu.... triju, isaukletu vaiku mama!  wub.gif  biggrin.gif

atsiprasau, labai padekot norejau

Oi,tada atsiprasau biggrin.gif ,nes pagal apsirengima,tai galvojau,kad jus jaunute dar labai,ir kaip negeda taip rengtis 3 vaiku mamai biggrin.gif .Juokauju mirksiukas.gif .
Atsakyti
Kaip kazkas rase (gal Didenybe..) g.gif kad kitos deda su mintim: as atrodau fainai, duskit pavyduoliai..
As taip apie zmones negalvoju.. kad moterys dedamos fotkes su graziom kojom galvoja, duskit ar uzsprinkit kas ziurit..
Man patinka i kitu leskas paziuret smile.gif pati turiu daug celiulitu su sortukais nevaikstau, bet nemanau, kad dabar specialiai kazkas nori pasirodyt, kad kojos idealios, jog 'celiulitines' pavydetu.. biggrin.gif
Atsakyti
Viena posta ne ta pacitavau doh.gif .
Atsakyti
Margaretta, man grazu , isvis megstu raudona spalva.
Dzeuse, ar jau bandei pasimatuot raudona suknele?
Atsakyti