Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(migliux @ 2014 05 05, 13:40)
Dar noriu paklausti dėl papų. Kaip manote, ar visais atvejais liemenėlė yra būtina? Nekalbu apie darbą, miestą, kalbu apie kurortą ar gamtą. Žinoma viskas priklauso nuo jų būklės, bet vis dėlto?
ax.gif

Manau, kad taip. Jie nebestovi kaip 20 metų. Jei stovi, tai dažniausiai dirbtiniai. Abiems atvejais vulgaru. Nebent yra maudymuko viršus. Net per juos, jei nėra pakietinimo, speneliai išsineša...
Atsakyti
Didenybe, pas mane stovi geriau, nei prieš 20 lotuliukas.gif bet niekur be liemenuko neinu, tik naktį nusiimu. Gal todėl. Mama taip išmokė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 05, 10:32)
Man tai kaip "uzeina" biggrin.gif ,kartais noriu visiskai paprastai,viena spalva,kartais su kokiu piesinuku ant vieno nago biggrin.gif ,nuo nuotaikos priklauso,o ir norisi ivairoves biggrin.gif .

Man irgi tas pats.. nors nesizaviu super margais piesiniais, bet buna atsibosta vienodai, norisi kokio akcento nors ant vieno nago ryskesnio. Visa menesi vaiksciojau su prancuzisku, penktadieniu vaziuosiu papildymo, ka nors ryskaus darysiu. smile.gif

Be liemenuko nesu kojos is namu iskelus.. man tai negrazu niekam - nei storom, nei plonom, nei su papais, nei be papu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 05 gegužės 2014 - 13:20
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 12:17)
Supratau dabar , kad cia rodytis neapsimoka.  Kaip sakoma, po laiko.  Tema nebuvo skirta  aukstajai  madai gvildenti, buvo skirta kasdieniniams deriniams aptarti.

aš irgi tą supratau, nes kai pamačiau, kad dar užėjo stiliaus ikona iš anos temos su kalbom kaip reikia atrodyt pastačius namą, tai... biggrin.gif tikėjau, kad ši tema skirsis nuo anos temos, bus skirta paprastom moterim ne iš aukštosios mados ir nesidominčiom labai ja, kai tikrai galėsim pasidalint nuomonėm ir draugiškai paklaust ar galiu jau taip eit į gatvę ar į darbą, ar jau nebegaliu biggrin.gif be įžeidinėjimų.

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 05, 12:29)

O vieną įmestą fotkę aš nuskopinau mintyse  biggrin.gif Gausiu algą, eisiu medžiot  biggrin.gif

P.S. Drebiu ką galvoju be jokio blizgančio popieriaus. Tokia mano natūra. Kas mane pažįsta, tas tai vertina.

kurią? bigsmile.gif
o jūs Didienybe tai šaunuolė, man labai vertingi jūsų postai smile.gif norėčiau ir daugiau jūsų aprangos pamatyt 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(cap carap @ 2014 05 05, 11:25)
Bobiškai moterys atrodo tuomet, kai su tais pačiais rūbais vaiškto dešimtmečiais (t.y. lengva atspėti kelintais metais buvo jos "aukso amžius" hihihi.gif ir nesuvokia, kad net "klasikinis" rūbas kasmet turi savas tendencijas ir kinta nepriklausomai nuo mūsų pageidavimų.  4u.gif

Geros dienos visoms  4u.gif

norėjau tą patį rašyt, yra moterų, kurios matyt buvo labai sėkmingos, gražios ir giriamos ankstyvoje jaunystėje, o paskui kažkaip užstrigo tame periode, ir varo metai iš metų tą patį stilių, panašiai kaip tie seni metalistai su džinsinėm specofkėm garintom ir praretėjusiais ilgais peisais unsure.gif

QUOTE(migliux @ 2014 05 05, 12:40)
Jau nebespėju net skaityt  biggrin.gif

Dar noriu paklausti dėl papų. Kaip manote, ar visais atvejais liemenėlė yra būtina? Nekalbu apie darbą, miestą, kalbu apie kurortą ar gamtą. Žinoma viskas priklauso nuo jų būklės, bet vis dėlto?
ax.gif

Man atrodo, kad būtina.
Atsakyti
[quote=cap carap,2014 05 05, 12:25]

O, kad jau įpuoliau į temą iš pasyvaus skaitytojo į komentatorius,tai pasakysiu dar dėl tų bobiškumų (abstrakčiai). Bobiškai moterys atrodo tuomet, kai su tais pačiais rūbais vaiškto dešimtmečiais (t.y. lengva atspėti kelintais metais buvo jos "aukso amžius" hihihi.gif ir nesuvokia, kad net "klasikinis" rūbas kasmet turi savas tendencijas ir kinta nepriklausomai nuo mūsų pageidavimų. 4u.gif

labai tiesiai pataikyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 13:17)
Supratau dabar , kad cia rodytis neapsimoka.  Kaip sakoma, po laiko.  Tema nebuvo skirta  aukstajai  madai gvildenti, buvo skirta kasdieniniams deriniams aptarti.
Is pradziu visos puole rodytis, dabar, matau, nebe.  Tos, kurios viską žíno geriau ir seka visas mados tendencijas, nepriima jokios kritikos , nors kažko VAU čia taip ir nepamačiau.

vau cia juk ir nebuvo. bet kuri keldama savo nuotraukas turejo buti pasiruosus kritikai, nes nuomoniu cia labai daug ivairiu.
Jus viena is tu, kurios tos kritikos nebijojo (bent taip atrode), o dabar kazko pasijaute, kad pasidavet g.gif
o mados sekimas velgi - pvz yra pora mamos mergautiniu sukneliu, kurias uzsidejus graziai atrodyciau siandien (nes modeliukai grizta), bet jos pvz is krempleno (na ne ta medziaga, kuria dabar noreciau nesioti) va sitoj vietoj ir pasireiskia ta mados tendencija - galiu siutis tokio pat stiliaus suknyte is kitos medziagos ir tada neatrodys blogai (na, cia mano tokia nuomone, kuri be abejo kazkam bus nepriimtina)
o jei mes kazka nesiojame ir mums atrodo gerai, tai ir gerai, net jei ir nemadinga. bet kartais visai gerai isiklausyt i patarimus ne draugiu, ne artimos aplinkos, o visai svetimu zmoniu ir tada kazka galima nezymiai pakeisti ir atrodyti geriau
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 05, 14:05)
Man irgi tas pats.. nors nesizaviu super margais piesiniais, bet buna atsibosta vienodai, norisi kokio akcento nors ant vieno nago ryskesnio. Visa menesi vaiksciojau su prancuzisku, penktadieniu vaziuosiu papildymo, ka nors ryskaus darysiu. smile.gif

Be liemenuko nesu kojos is namu iskelus.. man tai negrazu niekam - nei storom, nei plonom, nei su papais, nei be papu..

g.gif o jei suknele su nuoga nugara? turiu viena tokia vasarine kur joks liemenukas neisipaiso. o siaip yra kelios tunikos maikiu tipo kur viena ant kitos dedasi, tai irgi be liemenuko patogiau, nes pasislepia ten viskas po klostem, aisku, tai laisvalaikio drabuziai. siaip styrantys speneliai net vyrams vulgaru (mazdaug svetimos tegu eina, bet sava moteris tai jau ne mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 05, 09:55)
kazkaip susijuokiau perskaicius, kad i prekybcentri apsipirkti su sortais ne fasonas  biggrin.gif  o tai kaip ten eiti? su aukstakulniais ir kostiumeliu???  g.gif  man tai kaip tik i tokias vietas tik su laisvais drabuziais eiti, nesuvarzytai. kazkodel lt zmones neturi kur eiti, kur pasipuosti ir parodyti savo grazius rubelius, tai ir eina i prekybcentrius ar i miesto parkus su aukstakulniais, klasikiniais kostiumeliais, sijonukais ir tt, o is tiesu, tai ipareigoja tik darbas, oficialus renginiai, o laisvalaikio drabuziai yra tokie, kad butu patogu, kad jaustumeisi gerai ir jei su sortais gerai, tai kodel ne???

Kalbant apie aukstakulnius,jei as vaziuoju i miesta,as ir apsirengiu graziai,su aukstakulniais vaikstau visada,esu zema,todel su jais jauciuosi geriausiai biggrin.gif ,tokia,kokia isvaziuoju i miesta,einu ir i parduotuve,ir sportuoti,ir pan.,tai man masinoje laikyti kitus rubus,nes eisiu i parduotuve ir turiu atrodyti,kaip eidama i gamta biggrin.gif ?
QUOTE(pumpica @ 2014 05 05, 13:05)
aš irgi tą supratau, nes kai pamačiau, kad dar užėjo stiliaus ikona iš anos temos su kalbom kaip reikia atrodyt pastačius namą, tai...

Juokingas postas buvo biggrin.gif ,kai pacanke moko suaugusias moteris,kaip rengtis biggrin.gif ,tegul ji rengiasi,kaip nori,bet tegul kitu nemokina.Toks vaizdas,jei esi mama,tai turi virsti boba?Kaip rengiausi pries susilaukdama vaiko,taip ir rengiuosi,kad esu mama ,manes neipareigoja pamirsti sijonus,plesytus dzinsus ir t.t. rolleyes.gif .O jei ji susilaukus vaiku taps tik mama,tai nuosirdziai gaila man jos bus.
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 05, 14:52)

g.gif o jei suknele su nuoga nugara? turiu viena tokia vasarine kur joks liemenukas neisipaiso. o siaip yra kelios tunikos maikiu tipo kur viena ant kitos dedasi, tai irgi be liemenuko patogiau, nes pasislepia ten viskas po klostem, aisku, tai laisvalaikio drabuziai. siaip styrantys speneliai net vyrams vulgaru (mazdaug svetimos tegu eina, bet sava moteris tai jau ne  mirksiukas.gif )

Yra spec liemenukai, kur petnešėlės eina kryžmai. O vakarinėms ar pan. suknelėms būna prilipinami kaušeliai rolleyes.gif
Atsakyti
As vel truputi uzginsiu Margareta.Kad jus visos taip uzsivedet,vis apie ta pati,gal tikrai jau ja uzkniso?Ir is vis,is vyresnes moters reikalaujate,kad ji rengtusi turbut,kaip 20- mete?Nes toks vaizdas ir susidaro.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 05, 13:53)
Kalbant apie aukstakulnius,jei as vaziuoju i miesta,as ir apsirengiu graziai,su aukstakulniais vaikstau visada,esu zema,todel su jais jauciuosi geriausiai biggrin.gif

Tai zinoma, teisingai. As ir po darbo labai daznai i prekybcentri uzein u, ir maisus su aukstakulniais ir dalykiniais sijonais tempiu - o ka daryt smile.gif
Va kai masinos nevairavau, tai i darba ir rengdavausi paprasciau, patogiau. O dabar nevengiu nei aukstakulniu, nei sijonu, nei sukneliu smile.gif
Taigi is salies viena zmogu pamacius, negali sakyti, kad jis jau didele klaida daro sededamas kavineje su sortais, ar Maximoj su kalsikiniu kostiumeliu smile.gif Tiesiog, mano manymu, svarbiausia, is esmes neatrodyti issaukianciai, vulgariai, kad rubas daugmaz atitiktu figura. Nors ir tai.... Diskutuotina kiekviena situacija butu.
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 05, 14:56)
Yra spec liemenukai, kur petnešėlės eina kryžmai. O vakarinėms ar pan. suknelėms būna prilipinami kaušeliai  rolleyes.gif

Taip, yra ivairiausiu, mandriausiu liemenuku dabar.. ner bedos prisitaikyt pagal rubus..
Papildyta:
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 05, 14:59)
As vel truputi uzginsiu Margareta.Kad jus visos taip uzsivedet,vis apie ta pati,gal tikrai jau ja uzkniso?Ir is vis,is vyresnes moters reikalaujate,kad ji rengtusi turbut,kaip 20- mete?Nes toks vaizdas ir susidaro.

Margaretta, klause kelis kartus apie bobiskuma, kad parasytu tiesiai sviesiai jai.. taip ta tema isivaziavo ir nusivaziavo..
Atsakyti