QUOTE(Gnulia @ 2014 05 05, 09:55)
kazkaip susijuokiau perskaicius, kad i prekybcentri apsipirkti su sortais ne fasonas
o tai kaip ten eiti? su aukstakulniais ir kostiumeliu???
man tai kaip tik i tokias vietas tik su laisvais drabuziais eiti, nesuvarzytai. kazkodel lt zmones neturi kur eiti, kur pasipuosti ir parodyti savo grazius rubelius, tai ir eina i prekybcentrius ar i miesto parkus su aukstakulniais, klasikiniais kostiumeliais, sijonukais ir tt, o is tiesu, tai ipareigoja tik darbas, oficialus renginiai, o laisvalaikio drabuziai yra tokie, kad butu patogu, kad jaustumeisi gerai ir jei su sortais gerai, tai kodel ne???
Kalbant apie aukstakulnius,jei as vaziuoju i miesta,as ir apsirengiu graziai,su aukstakulniais vaikstau visada,esu zema,todel su jais jauciuosi geriausiai
,tokia,kokia isvaziuoju i miesta,einu ir i parduotuve,ir sportuoti,ir pan.,tai man masinoje laikyti kitus rubus,nes eisiu i parduotuve ir turiu atrodyti,kaip eidama i gamta
?
QUOTE(pumpica @ 2014 05 05, 13:05)
aš irgi tą supratau, nes kai pamačiau, kad dar užėjo stiliaus ikona iš anos temos su kalbom kaip reikia atrodyt pastačius namą, tai...
Juokingas postas buvo
,kai pacanke moko suaugusias moteris,kaip rengtis
,tegul ji rengiasi,kaip nori,bet tegul kitu nemokina.Toks vaizdas,jei esi mama,tai turi virsti boba?Kaip rengiausi pries susilaukdama vaiko,taip ir rengiuosi,kad esu mama ,manes neipareigoja pamirsti sijonus,plesytus dzinsus ir t.t.
.O jei ji susilaukus vaiku taps tik mama,tai nuosirdziai gaila man jos bus.