Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(Gnulia @ 2014 05 05, 12:09)
Pvz. Čia moteriai tinkami plaukai numeta 20 metų.
http://www.dailymail...ixth-grade.html
labai geras pvz ir daznai taip buna, kad parinkus tinkama sukuosena moteris tiesiog is naujo prazysta

Nu čia jau visai tie ilgi plaukai negražu, o su nukirptais, tai liuks, man patinka toks kirpimas.
Atsakyti
[quote=dzeuse,2014 05 03, 20:49]
Idomu pasidare ir man isgirsti nuomones is salies.
Trumpiausias pirmas variantas, koki esu turejus, vos siekiantys pecius.
Kuris fasonas labiausiai tinka, maziausiai apvalina zandus..

vidurinis
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 10:47)
Aš neičiau, o jūs kaip norit lotuliukas.gif  Ypatingas tuo, kad daug žmonių, maistas ir nuogom liaškom ne vieta.

Nesupykit, bet jūsų ne tik apsirengimas bobiškas, bet ir požiūris unsure.gif Galima pagalvoti, jog tomis leškomis per produktus brauko cool.gif
...

O, kad jau įpuoliau į temą iš pasyvaus skaitytojo į komentatorius,tai pasakysiu dar dėl tų bobiškumų (abstrakčiai). Bobiškai moterys atrodo tuomet, kai su tais pačiais rūbais vaiškto dešimtmečiais (t.y. lengva atspėti kelintais metais buvo jos "aukso amžius" hihihi.gif ir nesuvokia, kad net "klasikinis" rūbas kasmet turi savas tendencijas ir kinta nepriklausomai nuo mūsų pageidavimų. 4u.gif

Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 05 gegužės 2014 - 11:51
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 11:16)
Na, as siek tiek akademinej aplinkoj dirbu, tai tikrai nenoreciau, kad kazkas mano kojas su visais trukumais tyrinetu.
Merginos, čia MANO nuomonė, gal baigiam jau apie tuos šortus. smile.gif
Papildyta:
Beveik išvirtę papai negražu, bet saikinga dekolte- gražu.

man tokius trukumus bigsmile.gif grazi,daili,plaukai gražus.aš tavo metu,tik 100kg trauliu
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2014 05 05, 12:25)
Nesupyki, ebt ne tik apsirengimas bobikšas, bet ir požiūris  unsure.gif

Ačiū už komplimentus, ir aš Jus myliu 4u.gif
Visos čia mes bobos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2014 05 05, 12:25)

O, kad jau įpuoliau į temą iš pasyvaus skaitytojo į komentatorius,tai pasakysiu dar dėl tų bobiškumų (abstrakčiai). Bobiškai moterys atrodo tuomet, kai su tais pačiais rūbais vaiškto dešimtmečiais (t.y. lengva atspėti kelintais metais buvo jos "aukso amžius" hihihi.gif ir nesuvokia, kad net "klasikinis" rūbas kasmet turi savas tendencijas ir kinta nepriklausomai nuo mūsų pageidavimų.  4u.gif

Geros dienos visoms  4u.gif

drinks_cheers.gif

Tie patys dvieiliai švarkai visai kito pasiuvimo. Dabar bateliai vėl smailiom nosytėm, bet tos nosytės vis tiek kitokios, naujoviškos. Net spalvoti džinsai. Ką žinau... Jie buvo aukštumoj prie 15-18 metų. Spalvotų kelnių audinys dabar kitas, fasonas irgi visai kitoks. Platėjantys džinsai buvo prieš 14 metų, bet dabartiniai platėjantys vėl yra kitokie. Tas pats džinsų padraskymas skiriasi...

Soriukas, bet žinokit, aš esu priešė visokių "žavių veltų auskariukų ir apyrankių", megztų suknelių, kurias lygiai taip pat sėkmingai nešiotų ir mūsų mamos jaunystėj ar nertų rankinukų. Tegu jie kainuoja, tegu būna juose darbo įdėta, bet soriukas cool.gif
Atsakyti
Jei mano spalvotus dzinsus minty turi, tai jie , deja, ne senos gamybos, o pernai metu pirkimo visi. tongue.gif Prieš 10 metų jie visi buvo žemo liemens, tada irgi turėjau. O dabartiniai visi su normaliu liemeniu.
M man maži, bet L man gerokai didoki, todėl nešu juos siaurinti ir galiu pakoreguoti, ar jie slimai bus. ar tiesus, ar klasikiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 05 gegužės 2014 - 11:52
Supratau dabar , kad cia rodytis neapsimoka. Kaip sakoma, po laiko. Tema nebuvo skirta aukstajai madai gvildenti, buvo skirta kasdieniniams deriniams aptarti.
Is pradziu visos puole rodytis, dabar, matau, nebe. Tos, kurios viską žíno geriau ir seka visas mados tendencijas, nepriima jokios kritikos , nors kažko VAU čia taip ir nepamačiau.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 13:17)
Supratau dabar , kad cia rodytis neapsimoka.  Kaip sakoma, po laiko.  Tema nebuvo skirta  aukstajai  madai gvildenti, buvo skirta kasdieniniams deriniams aptarti.
Is pradziu visos puole rodytis, dabar, matau, nebe.  Tos, kurios viską žíno geriau ir seka visas mados tendencijas, nepriima jokios kritikos , nors kažko VAU čia taip ir nepamačiau.

Margareta, ko pyksti? biggrin.gif

Kokius tu derinius matai, kai dedamos fotkės mamos su dukra? Kaip vaikas dera prie motinos?

O su kritika tai yra taip, kad moterys jau subrendę. Kartais norisi pastabų, nes viskas gyvenime inertiška ir labai sveika žvilgsnis iš šono. Kas iš tų katučių "atrodot kaip mergytės".

O vieną įmestą fotkę aš nuskopinau mintyse biggrin.gif Gausiu algą, eisiu medžiot biggrin.gif

P.S. Drebiu ką galvoju be jokio blizgančio popieriaus. Tokia mano natūra. Kas mane pažįsta, tas tai vertina.
Atsakyti
Aš nepykstu, bet kiek galima tą bobiškumo temą gvildenti?
Gerai, bobiškai atrodau, bobiška mąstau, gal jau gana?
Norėtųsi konstruktyvios kritikos, o ne abstrakčių sapalionių apie aukštąją madą, bloginių nuotraukų kėlimo(kompus visos turim) ir pozityvaus pavyzdzio rodymo, o ne is kilometro tolumo ir su eiliniais skiniais, ar sortais. Kur tie aukstosios mados deriniai?
Visada lengviau kritikuot, nei demonstruoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 05 gegužės 2014 - 12:52
Jau nebespėju net skaityt biggrin.gif

Dar noriu paklausti dėl papų. Kaip manote, ar visais atvejais liemenėlė yra būtina? Nekalbu apie darbą, miestą, kalbu apie kurortą ar gamtą. Žinoma viskas priklauso nuo jų būklės, bet vis dėlto?
ax.gif
Atsakyti
Dėl liemenėlės, tai priklauso nuo dydžio. Aš kai D nešioju, tai man būtina, nenoriu, kad toks sunkus daiktas nutįstų. O kai maži, tai kodėl ne?
Atsakyti