Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 05, 08:51)
As irgi ruda vasara bunu, bet i soliariuma manes suristos nieks nenuvarytu... Siaip oda is prigimties gelsva, ir labai greitai idega, be jokiu raudonu nudegimu...veida saugau, tepu spf, bet nori nenori idegus vasara bunu....kojos dar rudesnes buna, mat negerbdama savo amziaus vilkiu trumpais sortais  biggrin.gif  su vaikais per dienas lauke budama bigsmile.gif

Cia NJ valstijoj kokia soliariumine "grazuole" wub.gif  jai tik 42-44 metai.... cool.gif o atrodo min. 65.......
http://nypost.com/20...tanning-salons/

Va va, aš irgi nė už ką į soliariumą neičiau, man patinka šaltuoju metų laiku šviesi oda. Vasarą veidi irgi nedeginu, ištisus metus naudoju kremus veidui su filtru, turiu strazdanų ir pigmentinių dėmių ant veido, tai saugau labai, nors vasarą aišku nori nenori įdega.

Dėl nagų, tai man patinka ryškūs raudoni, visokie violetiniai, iš tamsių vyšniniai, rudi, be jokių didelių margumynų ant jų.
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2014 05 05, 08:24)
Del naguku, tai grazu ir priauginti, kad tik neryskus labai  biggrin.gif
O cia tai jau pavydziu jums  blush2.gif As baltaode, tai net vasara vargstu, ko idegu kazkiek  biggrin.gif
Sianiden salta ryte tikrai buvo, brrr...

O kodel bijai ryskumo smile.gif ?Man grazu ryskus nagai,ryskus rubai,nors juoda irgi dievinu biggrin.gif .
As irgi baltaode,bet idegu greitai,nes pries vasara pavaikstau i soliariuma,truputi idegu,kad sauleje nenusivilciau,o tada jau is karto rudai,bet geriausias soliariumas tai savas kiemas,issidrebi su knyga,arba zole papjauni ir jau ruda biggrin.gif.
Atsakyti
Man ta vadinama "nagų dailė", tai kažkas baisaus...patinka, tik vienspalvis lakavimas.
As vakar, kaip rodziausi, buvau pasiruosus su bateliais eiti, bet ryte apsimoviau asfalto spalvos lakierkas iki kauliuko storu kulnu, nes tikrai salta lauke...
Tuoj pradesiu i soliariuma eiti, kad apsipratinčiau ir galėciau degintis normaliai, as tai baltaode juoda.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 09:21)
Man ta vadinama "nagų dailė", tai kažkas baisaus...patinka, tik vienspalvis lakavimas.
As vakar, kaip rodziausi, buvau pasiruosus su bateliais eiti, bet ryte apsimoviau asfalto spalvos lakierkas iki kauliuko storu kulnu, nes tikrai salta lauke...
Tuoj pradesiu i soliariuma eiti, kad apsipratinčiau ir galėciau degintis normaliai, as tai baltaode juoda.

Man tai kaip "uzeina" biggrin.gif ,kartais noriu visiskai paprastai,viena spalva,kartais su kokiu piesinuku ant vieno nago biggrin.gif ,nuo nuotaikos priklauso,o ir norisi ivairoves biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 10:53)
Tai apie tai ir kalbejau, sortai fain dalykas kurorte, gamtoj, kaime, bet  i prekybcentrį apsipirkti, ar po miestą vaikščioti su trumpučiais sortais -  ne fasonas, kokios tos kojos dailios bebūtų.
Papildyta:
Aš esu atsisakiusi tik trumpučių sijonų, suknyčių, šortų, daugiau irgi nieko, nes daugmaž viskas tinka, nenurašom savęs, tiesiog reikia save pateikti subtiliau, nes su amžumi tampi didesne vertybe, kaip asmenybė, daugiau pasiekusi, daugiau patyrusi, taigi pigiai arodyti nereikia. biggrin.gif

kazkaip susijuokiau perskaicius, kad i prekybcentri apsipirkti su sortais ne fasonas biggrin.gif o tai kaip ten eiti? su aukstakulniais ir kostiumeliu??? g.gif man tai kaip tik i tokias vietas tik su laisvais drabuziais eiti, nesuvarzytai. kazkodel lt zmones neturi kur eiti, kur pasipuosti ir parodyti savo grazius rubelius, tai ir eina i prekybcentrius ar i miesto parkus su aukstakulniais, klasikiniais kostiumeliais, sijonukais ir tt, o is tiesu, tai ipareigoja tik darbas, oficialus renginiai, o laisvalaikio drabuziai yra tokie, kad butu patogu, kad jaustumeisi gerai ir jei su sortais gerai, tai kodel ne???

Atsakyti
Viskas priklauso nuo sortu ilgio, jei jie trumpuciai, kaip pas Erzebett tie oranziniai, tai tikrai su jais ne i prekybcentri...
Kiek zmoniu- tiek nuomonių.
Papildyta:
As tai paprastas sukneles ir sijonukus nesioju, o su sortais(gana ilgais, vos virs kelių )tik į pliažą vaziuoju, namo neturiu, sode nebunu, tai nera daugiau kur.
Kalbos apie kablus ir dalykinius kostiumelius cia nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 10:25)
Viskas priklauso nuo sortu ilgio, jei jie trumpuciai, kaip pas Erzebett tie oranziniai, tai tikrai su jais ne i prekybcentri...

Bet tai kuo tas prekybcentris toks "ypatingas" g.gif
Ir, tarkim, vaziuoju i soda. Tai pakeliui uzsukti i didesne Maxima su tokiais drabuziais ne ne, ginkdie?
Atsakyti
Aš neičiau, o jūs kaip norit lotuliukas.gif Ypatingas tuo, kad daug žmonių, maistas ir nuogom liaškom ne vieta.
Atsakyti
Tokiu atveju, nei amzius, nei sortu ilgis reiksmes neturetu tureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 05, 10:47)
Aš neičiau, o jūs kaip norit lotuliukas.gif  Ypatingas tuo, kad daug žmonių, maistas ir nuogom liaškom ne vieta.

o beveik išvirte papai gražu?dabar dar šalta,o vasara pilna.Jei figura leidzia kodel su sortais negalima.Nebent Jusu darbas vos ne seimui prilygsta,gal pusplike ir nelabai tada 4u.gif
Atsakyti
[quote=Jūsų Didenybė,2014 05 03, 19:32]
Oi,

Pvz. Čia moteriai tinkami plaukai numeta 20 metų.

http://www.dailymail...ixth-grade.html

labai geras pvz ir daznai taip buna, kad parinkus tinkama sukuosena moteris tiesiog is naujo prazysta
Atsakyti
Na, as siek tiek akademinej aplinkoj dirbu, tai tikrai nenoreciau, kad kazkas mano kojas su visais trukumais tyrinetu.
Merginos, čia MANO nuomonė, gal baigiam jau apie tuos šortus. smile.gif
Papildyta:
Beveik išvirtę papai negražu, bet saikinga dekolte- gražu.
Atsakyti