Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(griegzde @ 2014 05 04, 21:46)
Ne morkas valgo, o toks jausmas kad "jodu" purškiasi pries deginimasi  biggrin.gif

Irgi tikimybe biggrin.gif
Juokas juokais, bet as vienu metu spaudziau savo sultis labai daznai... i diena 2-3 kartus, kiekviena diena, ir kadangi morkos gana pigu ir sveika, ir sultingos, tai naudojau jas beveik kiekvienose vaisiu ar darzoviu sultyse...tai tikrai po kiek laiko pasidarai zmogus kiek ideges, i morkine puse nesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 04, 22:03)

Taip,ziuriu Jus teisi kaip visada,mama-gita 4u.gif

bis.gif

QUOTE(Gafsa @ 2014 05 04, 22:04)
Gerai, kad kirpčiai baisiai greit auga biggrin.gif

irnesakyk.gif , per savaite jau akis bado

Kol maudžiaus kažką gražaus praleidau verysad.gif
Atsakyti
aciu,kam tiko mano plaukai bigsmile.gif
puses nuotrauku jau man neberodo deja..
del Margaret,tai nesuprantu ko gali neleist tokia figura? blink.gif
Liekna moteris wub.gif Leskos normoj didis.gif
Bobiskuma neapibudinsi taip paprastai. Tiesiog kartais taip atrodo ir tiek. O buna,kad ta patį ale bobiska drabuzi gali taip suderint,kad jis neatrodys bobiskas. Bet ne visos ta sugeba,ne visos turi galimybiu.
Liomi stiliukas man patinka,drasus ir isradingas thumbup.gif
O del nagu,man grazu lakuoti nagai,bet nepatinka ilgi. Rozinius nagucius tai ji turejo galvoje,naturalius. Juk jie ir yra siek tiek roziniai biggrin.gif as bent taip supratau.
O man vasara grazu ryskesni nagai,netgi spalvoti. O ziema tamsus arba nude smile.gif
Atsakyti
O kad geriau,idegis,ar baltumas i melynuma lotuliukas.gif ?

As tiesinu tik grifka,visu plauku negadinu,nors jie irgi puciasi,o grifka juk nusikerpa smile.gif .
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

man nesvarbu, ar plaukai ilgi ar trumpi, svarbiausia - sveiki, zvilgantys thumbup.gif
Naguciai man patinka naturaliai atrodantys, priziureti, sutvarkyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 05, 07:11)
O kad geriau,idegis,ar baltumas i melynuma  lotuliukas.gif ?

Geriausia sveikai atrodanti oda smile.gif jeigu jau net nenesa i zmogiska spalva, o panasu i morka tai tada geriau balta smile.gif
O siaip grazu sveikai vasariska spalva, bet su saiku. Kai peroksidiniu plauku savininkiu oda panasi i mulaciu jau irgi ne koks vaizdas ax.gif
Atsakyti
Mano figūra nebloga, kai aš ant kulnų, o kai ant žęmų- nea. Nors kojos ir ilgos, bet tos storos liašųkos jas trumpina.
Man vasarą gražu bespalviai nagai, arba prancuziskas, o ziema- tamus raudonas.
As uz svelnu įdegį, melynos odos tai nemėgstu.
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2014 05 05, 07:23)
Labas rytas  4u.gif

man nesvarbu, ar plaukai ilgi ar trumpi, svarbiausia - sveiki, zvilgantys  thumbup.gif
Naguciai man patinka naturaliai atrodantys, priziureti, sutvarkyti  ax.gif

O mano naturalus buvo tragiski,visiskai neaugo,nuolat skilinejo,sluoksniavosi,tai prisiauginau ir negaliu atsidziaugti,rankos is karto grazesnes pasidare smile.gif .
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 05, 07:30)
Geriausia sveikai atrodanti oda smile.gif jeigu jau net nenesa i zmogiska spalva, o panasu i morka tai tada geriau balta smile.gif
O siaip grazu sveikai vasariska spalva, bet su saiku. Kai peroksidiniu plauku savininkiu oda panasi i mulaciu jau irgi ne koks vaizdas ax.gif

Tai aisku,cia jau krastutinumai biggrin.gif ,bet as vasara tikrai ruda bunu,aisku,saules idegis visai kitoks,grazesnis,nei soliariumo,bet man patinka,kai veidas rudas,nereikia jokio makiazo,oda sveikesne atrodo smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 05, 07:39)

Tai aisku,cia jau krastutinumai biggrin.gif ,bet as vasara tikrai ruda bunu,aisku,saules idegis visai kitoks,grazesnis,nei soliariumo,bet man patinka,kai veidas rudas,nereikia jokio makiazo,oda sveikesne atrodo smile.gif .

As irgi ruda vasara bunu, bet i soliariuma manes suristos nieks nenuvarytu... Siaip oda is prigimties gelsva, ir labai greitai idega, be jokiu raudonu nudegimu...veida saugau, tepu spf, bet nori nenori idegus vasara bunu....kojos dar rudesnes buna, mat negerbdama savo amziaus vilkiu trumpais sortais biggrin.gif su vaikais per dienas lauke budama bigsmile.gif

Cia NJ valstijoj kokia soliariumine "grazuole" wub.gif jai tik 42-44 metai.... cool.gif o atrodo min. 65.......
http://nypost.com/20...tanning-salons/
Atsakyti
sveikos pleputes biggrin.gif

kai eisiu i trasa siandien pabandysiu imesti foto, dar nezinau kuom rengtis g.gif atrodo salta, ryte masinu langus kieme kaimynai gramde doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Asstule @ 2014 05 05, 09:23)
Labas rytas  4u.gif

man nesvarbu, ar plaukai ilgi ar trumpi, svarbiausia - sveiki, zvilgantys  thumbup.gif
Naguciai man patinka naturaliai atrodantys, priziureti, sutvarkyti  ax.gif

del plauku sutinku drinks_cheers.gif as sviesinu tai jie linke sauseti, tenka visokiu kaukiu, alieju deti , nu zodziu dirbu su jais doh.gif o dazyti reikia nes pilna zilu... bet as dazau ne peroksidiniai o kaip siaudu spalva smile.gif o nagai pas mane priauginti, nes savu neturiu geru, bet esu laiminga nes visuomet grazu ir tvarkinga thumbup.gif
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 05, 09:30)

man si problema atkrenta nes is saves esu tokia biski rudaode thumbup.gif tai ir ziema bunu ne i melynuma o vasara tai graziai idegu greit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 05, 07:51)
As irgi ruda vasara bunu, bet i soliariuma manes suristos nieks nenuvarytu... Siaip oda is prigimties gelsva, ir labai greitai idega, be jokiu raudonu nudegimu...veida saugau, tepu spf, bet nori nenori idegus vasara bunu....kojos dar rudesnes buna, mat negerbdama savo amziaus vilkiu trumpais sortais  biggrin.gif  su vaikais per dienas lauke budama bigsmile.gif

Cia NJ valstijoj kokia soliariumine "grazuole" wub.gif  jai tik 42-44 metai.... cool.gif o atrodo min. 65.......
http://nypost.com/20...tanning-salons/

As tai balatode,bet negaliu pakesti savo baltos odos,tai vasaros visada labai laukiu biggrin.gif.
Siaubas blink.gif .
Atsakyti
Del naguku, tai grazu ir priauginti, kad tik neryskus labai biggrin.gif

QUOTE(*Salt* @ 2014 05 05, 08:39)
bet as vasara tikrai ruda bunu

QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 05, 08:51)
As irgi ruda vasara bunu

O cia tai jau pavydziu jums blush2.gif As baltaode, tai net vasara vargstu, ko idegu kazkiek biggrin.gif

QUOTE(Liusii @ 2014 05 05, 08:51)
kai eisiu i trasa siandien pabandysiu imesti foto, dar nezinau kuom rengtis  g.gif atrodo salta, ryte masinu langus kieme kaimynai gramde  doh.gif  biggrin.gif

Sianiden salta ryte tikrai buvo, brrr...
Atsakyti