Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

Grifkai man tiesintuvo nereikia, ji ir taip tiesi, kaip pagalys..ant plauku galu seno chemnio like, uztat jie puciasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 04 gegužės 2014 - 21:05
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 04, 21:03)
Turi namie tiesintuva?Pabandyk ja issitieisinti,manau,kad gautusi tokie vejavaikiski kirpciukai,man labai grazu tokie,kazkodel galvoju,kad is karto sukuosena simta karta pageretu smile.gif .

jo,tiesintuvas atjaunina yess.gif tik labai kenkia verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 04, 19:29)
Tai va, jei būtų ilgesnis ir aš eičiau, bet mimoza įkėlė kas jai gražu, tai turbūt ir metų jai kokie 35, sprendžiu pagal niką g.gif , tai tada toks ilgis liuks, bet gerokai vyresnėms manau per trumpas, o prie foto jokių paaiškinimų neparašė, kad jei ilgesnis ir t.t.

Tuoj bus 4 su 0 topsecret.gif
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 04, 21:57)

Čia mes..bet prieš  3 metus smile.gif

Margareretta,koks veidukas Jusu cia grazus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 04, 19:06)
Kodėl taip griežtai ? Su kita šukuosena, tarkim kerziukais, sijonuką galima į šortus pakeist - ir pirmyn

Taip,ziuriu Jus teisi kaip visada,mama-gita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 04, 21:03)
jo,tiesintuvas atjaunina yess.gif tik labai kenkia verysad.gif

Gerai, kad kirpčiai baisiai greit auga biggrin.gif
Atsakyti
Man tai ir visi plaukai greit auga, nespeju nusikirpti, atrodo, tiek daug nutrumpino, žiūrėk jau ir vėl ant nugaros ilgi tįso....
Atsakyti
Margaretta, kokia dukrytė panaši į mamą bigsmile.gif gražios abi thumbup.gif blondinės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2014 05 04, 21:33)
Tai gal spesiu isia tema. Mama ir dukra  smile.gif

Kaip grazu bigsmile.gif Jusu mergaite labai grazi.
Atsakyti
Ačiū, Tylene, tada dar abi natural blondės buvom, o dabar jau abi dažytos biggrin.gif
Mimoza, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 04, 20:08)
Nera ji jau labai persideginus,nors pagal atspalvi,tai ne soliariumas,o idegio kremas biggrin.gif .

Gali buti, kad ne soliariumas, ne man gincytis, nesu buvus biggrin.gif Bet spalva vistiek labai nevykus idegio kremo...kaip morka ax.gif

QUOTE(griegzde @ 2014 05 04, 20:33)
Na ir tempai. Tik speju skaityti.  O pasirodyt i tema nespejau nei sijono ilgio , nei feiso  nei voratinklio  smile.gif .

Abi labai grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 04, 22:04)
Gerai, kad kirpčiai baisiai greit auga biggrin.gif

Buvau pradejusi visus ,ne tik prieki tiesinti,tai po to metus su aliejais gaivinau.Tai dabar dazniausiai juos glamzau,nes mano garbanojasi cool.gif
Atsakyti
Su plaukais ir as vargstu irgi puciasi, jie panasua kaip pas Margaretta, jie banguojasi , tai grifka taip pat atrodo. Tai dabar nusprendziau kad jos visai nereikia
Margaretta thumbup.gif

Papildyta:
dukryte ir mamyte sako aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas damos,

nesu grazuole, labiau tinka "virs 35" biggrin.gif Netiketai uzmaciau sita tema, idomu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 04, 20:02)
Grazi mamukas, bet arba per daug morku valgo arba soliarumo auka biggrin.gif kazkas baisaus man tokia oda...

Ne morkas valgo, o toks jausmas kad "jodu" purškiasi pries deginimasi biggrin.gif
Atsakyti