QUOTE(*Salt* @ 2014 05 04, 21:03)
Turi namie tiesintuva?Pabandyk ja issitieisinti,manau,kad gautusi tokie vejavaikiski kirpciukai,man labai grazu tokie,kazkodel galvoju,kad is karto sukuosena simta karta pageretu .
jo,tiesintuvas atjaunina tik labai kenkia
Papildyta:
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 04, 19:29)
Tai va, jei būtų ilgesnis ir aš eičiau, bet mimoza įkėlė kas jai gražu, tai turbūt ir metų jai kokie 35, sprendžiu pagal niką , tai tada toks ilgis liuks, bet gerokai vyresnėms manau per trumpas, o prie foto jokių paaiškinimų neparašė, kad jei ilgesnis ir t.t.
Tuoj bus 4 su 0
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 04, 21:57)
Margareretta,koks veidukas Jusu cia grazus
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 04, 19:06)
Kodėl taip griežtai ? Su kita šukuosena, tarkim kerziukais, sijonuką galima į šortus pakeist - ir pirmyn
Taip,ziuriu Jus teisi kaip visada,mama-gita
QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 04, 21:03)
Gerai, kad kirpčiai baisiai greit auga
Margaretta, kokia dukrytė panaši į mamą gražios abi blondinės
QUOTE(griegzde @ 2014 05 04, 21:33)
Tai gal spesiu isia tema. Mama ir dukra
Kaip grazu Jusu mergaite labai grazi.
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 04, 20:08)
Nera ji jau labai persideginus,nors pagal atspalvi,tai ne soliariumas,o idegio kremas .
Gali buti, kad ne soliariumas, ne man gincytis, nesu buvus Bet spalva vistiek labai nevykus idegio kremo...kaip morka
QUOTE(griegzde @ 2014 05 04, 20:33)
Na ir tempai. Tik speju skaityti. O pasirodyt i tema nespejau nei sijono ilgio , nei feiso nei voratinklio .
Abi labai grazios
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 04, 22:04)
Gerai, kad kirpčiai baisiai greit auga
Buvau pradejusi visus ,ne tik prieki tiesinti,tai po to metus su aliejais gaivinau.Tai dabar dazniausiai juos glamzau,nes mano garbanojasi
Su plaukais ir as vargstu irgi puciasi, jie panasua kaip pas Margaretta, jie banguojasi , tai grifka taip pat atrodo. Tai dabar nusprendziau kad jos visai nereikia
Margaretta
Papildyta:
dukryte ir mamyte sako aciu
Margaretta
Papildyta:
dukryte ir mamyte sako aciu
Labas damos,
nesu grazuole, labiau tinka "virs 35" Netiketai uzmaciau sita tema, idomu pasidare
nesu grazuole, labiau tinka "virs 35" Netiketai uzmaciau sita tema, idomu pasidare
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 04, 20:02)
Grazi mamukas, bet arba per daug morku valgo arba soliarumo auka kazkas baisaus man tokia oda...
Ne morkas valgo, o toks jausmas kad "jodu" purškiasi pries deginimasi