Margaret derinuką pamiršau pagirti, man viskas gražu.
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 04, 19:22)
Inga, pirmojoj foto gerai atrodot
ačiū, o kas su kitom blogai margaretta, sostinė nebesimato
tuoj įkelsiu savo vakar dienos plėtotą tėmą su plėšytais džinsais radau foto
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 04, 19:22)
Orchideja, as ta sijona biski pasiilginus ir sukuosena pasikeitus tai visai eiciau
Tai va, jei būtų ilgesnis ir aš eičiau, bet mimoza įkėlė kas jai gražu, tai turbūt ir metų jai kokie 35, sprendžiu pagal niką , tai tada toks ilgis liuks, bet gerokai vyresnėms manau per trumpas, o prie foto jokių paaiškinimų neparašė, kad jei ilgesnis ir t.t.
just for fun
Mama-gita, viskas gražu, tik nelabai šukuosena matos, kuodukas?
čia iš praėjusios vasaros, kažkas mandriai sukta pinta buvo , aš čia tik dėl tiltelio įdėjau, kažkaip Inga indėjo, tai prisiminiau ,kad buvau ten pat
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 04, 18:02)
Pirmas ir antras derinukas mano skonio, sijonukas labia fainas pirmame, tik avalynę kitokią rinkčiausi
Jau noriu tokio sijono
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 04, 18:44)
Taigi visai neseniai buvo trumpi tiesūs
Tiesą pasakius, ją tiesiais plaukais matau pirmą kartą , net nepažinčiau man gražiau garbanoti
o ta moteriškaitė su mėlynu švarku tikraoi ne 60-metė
mama-gita, gražu
sama ty blūzonas
dėmesys į tiltelį , nu į šunį dar galima
dėmesys į tiltelį , nu į šunį dar galima
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 04, 19:31)
na tikrai jau iš labai toli foto, tik miražas jūsų , tik vėl matau masčio ežeriuką, tikriausiai per velykas , nes tiek daug žmonių buvo, kaip prie Palangos tilto nesitikėjom ir mes tiek žmonių pamatyti, bet vaizdas ir aplinka sutvarkyta, tai tiesiog nesitiki, smagu
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 04, 19:45)
Inga, paltukas man nepatiko
Mama Gita, tek ir tesimato, kad kūda, kaip smilga ir bliuzonas kazkoks...
Mama Gita, tek ir tesimato, kad kūda, kaip smilga ir bliuzonas kazkoks...
ten paprasta pūkinukė
Kuriai cia Margareta rengiasi bobiskai?Gal nematet tikrai bobisku aprangu .Kaip tokio amziaus moteris,ji rengiasi pakanakamai gerai.Turiu drauge,jai 30m.,pamatytumet jos apranga,bobisku bobiska .Bet sukuosena jos bobiska,tiksliau grifka man nepatinka,ji labai sendina,jei nesinori atidengti kaktos,tai grifka nesioti tik visiskai istiesinta.