Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

Margaret derinuką pamiršau pagirti, man viskas gražu. smile.gif
Atsakyti
Inga, pirmojoj foto gerai atrodot thumbup.gif

Orchideja, as ta sijona biski pasiilginus ir sukuosena pasikeitus tai visai eiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 04, 19:22)
Inga, pirmojoj foto gerai atrodot thumbup.gif

ačiū, o kas su kitom blogai margaretta, sostinė nebesimato lotuliukas.gif
tuoj įkelsiu savo vakar dienos plėtotą tėmą su plėšytais džinsais radau foto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 04, 19:22)
Orchideja, as ta sijona biski pasiilginus ir sukuosena pasikeitus tai visai eiciau biggrin.gif

Tai va, jei būtų ilgesnis ir aš eičiau, bet mimoza įkėlė kas jai gražu, tai turbūt ir metų jai kokie 35, sprendžiu pagal niką g.gif , tai tada toks ilgis liuks, bet gerokai vyresnėms manau per trumpas, o prie foto jokių paaiškinimų neparašė, kad jei ilgesnis ir t.t.
Atsakyti
just for fun ax.gif
user posted image
Atsakyti
Mama-gita, viskas gražu, tik nelabai šukuosena matos, kuodukas?
Atsakyti
čia iš praėjusios vasaros, kažkas mandriai sukta pinta buvo , aš čia tik dėl tiltelio įdėjau, kažkaip Inga indėjo, tai prisiminiau ,kad buvau ten pat
Atsakyti
Inga, paltukas man nepatiko biggrin.gif

Mama Gita, tek ir tesimato, kad kūda, kaip smilga ir bliuzonas kazkoks... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 04, 18:02)

35-45 metų moteriškės apsivilktų taip?

Pirmas ir antras derinukas mano skonio, sijonukas labia fainas pirmame, tik avalynę kitokią rinkčiausi
Jau noriu tokio sijono tongue.gif

QUOTE(Gafsa @ 2014 05 04, 18:44)
Taigi visai neseniai buvo trumpi tiesūs

Tiesą pasakius, ją tiesiais plaukais matau pirmą kartą g.gif, net nepažinčiau man gražiau garbanoti

o ta moteriškaitė su mėlynu švarku tikraoi ne 60-metė schmoll.gif

mama-gita, gražu
Atsakyti
sama ty blūzonas tongue.gif
dėmesys į tiltelį , nu į šunį dar galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 04, 19:31)

na tikrai jau iš labai toli foto, tik miražas jūsų blink.gif , tik vėl matau masčio ežeriuką, tikriausiai per velykas biggrin.gif , nes tiek daug žmonių buvo, kaip prie Palangos tilto nesitikėjom ir mes tiek žmonių pamatyti, bet vaizdas ir aplinka sutvarkyta, tai tiesiog nesitiki, smagu smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 04, 19:45)
Inga, paltukas man nepatiko biggrin.gif

Mama Gita, tek ir tesimato, kad kūda, kaip smilga ir bliuzonas  kazkoks... biggrin.gif

ten paprasta pūkinukė tongue.gif
Atsakyti
Kuriai cia Margareta rengiasi bobiskai?Gal nematet tikrai bobisku aprangu biggrin.gif .Kaip tokio amziaus moteris,ji rengiasi pakanakamai gerai.Turiu drauge,jai 30m.,pamatytumet jos apranga,bobisku bobiska lotuliukas.gif .Bet sukuosena jos bobiska,tiksliau grifka man nepatinka,ji labai sendina,jei nesinori atidengti kaktos,tai grifka nesioti tik visiskai istiesinta.
Atsakyti