Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

Su basutem- jo. Su siaurom kelnem ir sportbatukais neiseiciau, nebent nakti lotuliukas.gif
Atsakyti
Pietaukaitė visada labai elegantiška, plaukai jai tokie tinka. tiek ilgesni, tiek trumpesni, neįsivaizduoju jos ištiesintais plaukais
Ruda suknelė wub.gif , tik batai tai schmoll.gif man išvis nedera ilgi batai prie tokių apdarų. Mano kolegė birželio mėn dar vaikšto su tais iki kelių pačiais batais kaip ir vasarį
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 04, 17:41)
Jep, Piekautaitės natūraliai garbanoti. Manau, kad ji pati galvoja, jog vienas vargas jai su plaukais  biggrin.gif

Jei plaukai lankstus,na nera visiskai tiesus,tai labai nesunku susimaigyt tokia seveliura su difuzeriu ir trupuciu putu. smile.gif
Cia irgi moteris virs 40... smile.gif user posted image
Papildyta:
QUOTE(TaGre @ 2014 05 04, 17:47)
Pietaukaitė visada labai elegantiška,  plaukai jai tokie tinka. tiek ilgesni, tiek trumpesni, neįsivaizduoju jos ištiesintais plaukais
Ruda suknelė  wub.gif , tik batai tai  schmoll.gif  man išvis nedera ilgi batai prie tokių apdarų. Mano kolegė birželio mėn dar vaikšto su tais iki kelių pačiais batais kaip ir vasarį

tai kad viisokie batuliukai ten tinka-platformos,balerinos,laisvalaikio,net aukstakulniai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 04, 17:45)
Su basutem- jo. Su siaurom kelnem ir sportbatukais neiseiciau, nebent nakti lotuliukas.gif

o kodel? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimozza 35: 04 gegužės 2014 - 16:53
QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 04, 17:48)
Jei plaukai lankstus,na nera visiskai tiesus,tai laai nesunku susimaigyt tokia seveliura su difuzeriu ir trupuciu putu. smile.gif

Visus 50 metų? Manai,neatsibosta? Buvo vieną kartą išsitiesinus, pradėjo vėl garbanotis į vakarėlio pabaigą suktis pradėjo biggrin.gif

35-45 metų moteriškės apsivilktų taip?

user posted image

http://24.media.tumb...t408o1_1280.jpg

http://37.media.tumb...t408o1_1280.jpg

user posted image

i 
Įkeliamų nuotraukų dydis turi neviršyti 640x480 taškų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 04 gegužės 2014 - 19:07
cia ne i tema iski,bet va kokie bobuliukai virs 60 tikrai..ir kaip faina,kai nors kepuryte kokia creizy uzsimeta,o ne sako,ai man netiks... tongue.gif Daugiau nekelsiu visokiu foto is intiko,atleiskit ,kad prisneksciau blush2.gif user posted image
Atsakyti
Ta proga nuėjau ir užsivariau koralinį naglakį
QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 04, 17:43)
tai nebutinai tokie batai,gali ir basutes buti.Galima ir siauras kelnes po ja deti su sportbatukais.

labai faina tokios suknikės su siaurais džinsukais ir sportukais thumbup.gif

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 04, 18:02)
35-45 metų moteriškės apsivilktų taip?

Laisvai, išskyrus kablus , visdėlto mėgstu patogumą
Atsakyti
didenybes visais apsivilkciau, tik kai kuriuos batus keisciau, ir del petnesu pagalvociau...
bet neturiu tiek rubliu tokiems apdarams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 04, 18:14)

labai faina tokios suknikės su siaurais džinsukais ir sportukais thumbup.gif
Laisvai, išskyrus kablus , visdėlto mėgstu patogumą

man ypač ta antra foto mergina wub.gif ir ketvirta meteriske su tuo flysiuku tokia spaliukė wub.gif pirmoj foto tik aš jau tų batų blizgančių nedėčiau, o toliau viskas ten elegantišką thumbup.gif
tik ta mergina su craizy kiepka jau ne mano siliuko ir skonio ir rožinėm lūpom schmoll.gif bet iš profilio kaži ar ten 35 m. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 05 04, 16:47)
Pietaukaitė visada labai elegantiška,  plaukai jai tokie tinka. tiek ilgesni, tiek trumpesni, neįsivaizduoju jos ištiesintais plaukais

Taigi visai neseniai buvo trumpi tiesūs
user posted image
QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 04, 17:05)
cia ne i tema iski,bet va kokie bobuliukai virs 60 tikrai..ir kaip faina,kai nors kepuryte kokia creizy uzsimeta,o ne sako,ai man netiks... tongue.gif Daugiau nekelsiu visokiu foto is intiko,atleiskit ,kad prisneksciau blush2.gif user posted image

Labai panašu į E. Chromčenko cool.gif
user posted image
Papildyta:
O Mikelkevičiūtė mano supratimui rengiasi "neskaniai", kiek teko matyt renginiuose, ne per televiziją- yra joje tos olialia pulpos pasibaigusio galiojimo pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 04, 18:05)
cia ne i tema iski,bet va kokie bobuliukai virs 60 tikrai..ir kaip faina,kai nors kepuryte kokia creizy uzsimeta,o ne sako,ai man netiks... tongue.gif Daugiau nekelsiu visokiu foto is intiko,atleiskit ,kad prisneksciau blush-anim-cl.gif2
: user posted image

Nu šita priekyje tai labai neša į Eveliną Chromčenko rusiškojo L’Officiel žurnalo vyriausiąją redaktorę, g.gif tai ji tikrai ne bobulytė.
Papildyta:
QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 04, 16:39)
neisigyciau,skaitanciu visus postus ax.gif Geriau parodysiu man mielus stiliukus,va...kad butu lengviau suprast kas patinka smile.gif

user posted image

Gal 35-metei ir tinka, bet ne 45-metei ir vyresniai.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 04, 18:57)
Gal 35-metei ir tinka, bet ne 45-metei ir vyresniai.

Kodėl taip griežtai ? Su kita šukuosena, tarkim kerziukais, sijonuką galima į šortus pakeist - ir pirmyn
Atsakyti
Mano akimis per trumpas sijonas, jei ilgesnis, tai valio, būtų gražu.
Atsakyti