Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

Man gražu bespalvis, tamsiai raudonas, arba prancūziškas manikiūras, ir vos paauginti nagai. Kieko pirštai ilgi, gražu ir visai trumpi.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 04, 14:35)
Keliu dar vieną bobišką darbinį. Ryt taip pasiruošiau. Su skylėtais džinsais rizikuočiau darbo netekti biggrin.gif

Papildyta:
Na na ko man dar trūksta, Mimoza?
Ir labai norėčiau tave pamatyti, sako, geriau vienąsyk parodyt, nei šimtąsyk išgirsti biggrin.gif
Ilga bliuze Pull and Bar, plonycio trikotazo plati palaidine.

Margaretta,visai neblogai soliuosit ryt i darbeli,tik kodel maikutei ar bliuskutei reikejo tos zaigzdes,ypac kai sijonas ne lygios spalvos tongue.gif Bet visai nieko.Neperkrauta,tik nepasikabinkit ant kaklo kokios auksines ar sidabrines grandineles su standartiniu pakabu biggrin.gif O as save, gal kada isidrasinusi ikelsiu, truputi nepatoginuosi,kad paskui visokiu uodegu is pazystamu neisigyciau,skaitanciu visus postus ax.gif Geriau parodysiu man mielus stiliukus,va...kad butu lengviau suprast kas patinka smile.gif user posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 04 gegužės 2014 - 19:03
patinka ir man, bet , kai reikia pirkt, derint, kitaip gaunasi. Nukirpk galvą ir savo įmesk, kai matai zmogų, patį derinantį, kitoks vaizdas galvoj darosi...
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 04, 16:41)
patinka ir man, bet , kai reikia pirkt, derint, kitaip gaunasi. Nukirpk galvą ir savo įmesk, kai matai zmogų, patį derinantį, kitoks vaizdas galvoj darosi...

Imesiu,kai tik prisifotkinsiu,neturiu net su kuo fotkint siuo metu.Man patinka suknutes su ilgais batais,kerziukai su siaurais dzinsais,romantiskas stiliukas daznai,klasika ,kaip,kad Liomi sake su tvist (vadinu ja vinimi) detale,maikonai tokie biski vaikiski,tunikos graziais rastais,megstu lina,drobe,oda,kailius.Nors renkis kaip nori,jei esu pavargus,plaukuosena ir veiduosena nesutvarkyta,tai prarandu puse zavesio lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2014 05 04, 15:06)
Mimozza35, Jus puiki  4u.gif

Aciu,Jus irgi,patiktu su jum sopintis biggrin.gif
P.s.Margaretta,o kaip jums si suknute?user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimozza 35: 04 gegužės 2014 - 16:14
Naturalias medziagas ir as megstu. ta suknutė graži, nors, įtariu, man, turinčiai plačius klubus, ji liptų į viršų. ir tokie batai...vaizdas yra, bet savijauta su jais šiltą dieną tai lotuliukas.gif
Ir išvis man šiltą vasarą batai su aulais , o dar basa koja, tai kažkoks nesusipratimas, grazu paziuret, bet kaip nesiot? Ne mano kojoms biggrin.gif
Atsakyti
Dėl nagų griūnu kryžium!!! Jei kada nusilakuosiu rožavai, tai tada galėsit ir grifką kaip Pikūlei prisiūt lotuliukas.gif Nekenčiu rožinių, nude ar dar kokios nematomos spalvos cool.gif Fu!!! Kas tinka vienai, visiškai netiks kitai. Mano nagai raudoni, bordo, ryškiai bordo, tamsiai violetinia dar kokie, prancūziškas ir panašiai. Toks mano stilius. Man taip patinka.

Ir reiktų gal tikrai skirstyti. Viena, kai tau 35-45, kita, kai 50... Nes juk tie penkiolika metų, tai 35-15 lygu 20 tongue.gif

Tiesa, medžio nesu sodinusi. Tik gyvatvorę hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 04, 17:06)
Imesiu,kai tik  prisifotkinsiu,neturiu net  su kuo fotkint siuo metu.Man patinka suknutes su ilgais batais,kerziukai su siaurais dzinsais,romantiskas stiliukas daznai,klasika ,kaip,kad Liomi sake su tvist (vadinu ja vinimi) detale,maikonai tokie biski vaikiski,tunikos graziais rastais,megstu lina,drobe,oda,kailius.Nors renkis kaip nori,jei esu pavargus,plaukuosena ir veiduosena nesutvarkyta,tai prarandu puse zavesio lotuliukas.gif
Papildyta:

Aciu,Jus irgi,patiktu su jum sopintis biggrin.gif
P.s.Margaretta,o kaip jums si suknute?user posted image

arba sita sukuosena?user posted image
P.s.sudejau tokius kelis niurokus derinius ,o kaip su spalvom graziai galima suzaist.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimozza 35: 04 gegužės 2014 - 16:31
Apie ką šneku biggrin.gif
35, tai čia jokio diferencijavimo nuo 18 nereikia, viskas eina, kaip uoga. O 45 ir toliau jau tiesiog reikalauja derinimo su voratinkliu, nors tu ką... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 04, 17:28)
arba  sita sukuosena?

PIEKAUTAITE, gražius plaukus iš savęs jai ten garbanos tokios manau wub.gif wub.gif
Dieviškai graži moteris ypač stilius, nekalbu apie kūryba wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Piekautaitės natūraliai garbanoti plaukai, čia taip nė joks cheminis nepadarys ,nors, mano galva, ilgesni jai tiko labiau. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 04 gegužės 2014 - 16:42
Jep, Piekautaitės natūraliai garbanoti. Manau, kad ji pati galvoja, jog vienas vargas jai su plaukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 04, 17:24)
Naturalias medziagas ir as megstu. ta suknutė graži, nors, įtariu, man, turinčiai plačius klubus, ji liptų į viršų. ir tokie batai...vaizdas yra, bet savijauta su jais šiltą dieną tai lotuliukas.gif
Ir išvis man šiltą vasarą batai su aulais , o dar basa koja, tai kažkoks nesusipratimas, grazu paziuret, bet kaip nesiot? Ne mano kojoms biggrin.gif

tai nebutinai tokie batai,gali ir basutes buti.Galima ir siauras kelnes po ja deti su sportbatukais.
Atsakyti