Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 02, 16:12)
rodausi  biggrin.gif

Giriu kojinių spalvą. Tik jos dar raštuotos? lens.gif Prie suknutės būtų labiau vienspalvės lygios tikę smile.gif
Gražūs plaukai.
Tik.. Atsiauginkit antakius. Nepasiduokit sustabarėjusių bobiškų manikiūrisčių aiškinimams, kad reikia "atverti akis" ir pan. Siauri antakiai sendina. O dabar ir nemadoj. Stipriai nemadoj...
Atsakyti
nu voratinklių tai nematau aš čia...tik va plaukai g.gif jūs prigimtinė tamsiaplaukė? kažkodėl man atrodo, kad ne juodi geriau tiktų g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 02, 15:21)

Tik.. Atsiauginkit antakius.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai kad tie antakiai nebeauga, pas mane jie platūs buvo, kaip pas Brežnevą biggrin.gif , anksti labai pradėjau pešiot, anksčiau dar augo, reikėjo pešiot vis, nu dabar kai jau senai noriu atsiaugit tai jie rupūžės nebeauga doh.gif Na dabar jie šiek tiek platesni, nei toj paskutinej foto, ten praeitą pavasarį fotkinta, pati supratau, kad jie per ploni. doh.gif

Pėdkelnės tai taip su raštu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 02 gegužės 2014 - 15:29
QUOTE(pumpica @ 2014 05 02, 16:22)
nu voratinklių tai nematau aš čia...tik va plaukai  g.gif jūs prigimtinė tamsiaplaukė? kažkodėl man atrodo, kad ne juodi geriau tiktų g.gif

Man akies nerėžė. Toks "ledo karalienės" spalvinis tipas.

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 02, 16:25)
Tai kad tie antakiai nebeauga, pas mane jie platūs buvo, kaip pas Brežnevą biggrin.gif , anksti labai pradėjau pešiot, anksčiau dar augo, reikėjo pešiot vis, nu dabar kai jau senai noriu atsiaugit tai jie rupūžės nebeauga doh.gif

Tik netatuiruokit doh.gif Pabandyki paprašyt kosmetologos/visažistės, kad pamokytų kaip su šešėliais gražiai paryškint. Taip taip, šešėliais mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip esu tamsiaplaukė, darželyje čigone vadindavo, dabar jau nėra jie tokie naturaliai juodi, tik dabar man pačiai per tamsi spalva, prieš saulę biški yra atspalvis rudas, foto tik labai tamsiai atrodo toj kur su suknele, nusitamsinau per daug, aš tai daugiau į rudumą dažau, o dar šviesesnė man netinka, dažyt būtinai turiu, žilų plaukų marios. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 02 gegužės 2014 - 15:51
As irgi noriu nenoriu turiu dazyt, 33 kai pradejo zili listi, per vienus metus kruva..
Pasakykit, kas neturit celiulito ar mazai turit - kaip kovojat.. ziauriai anksti atsirado, greitai tik maxi sijonais galesiu eiti.. sortus jau seniai pamirsus..
Atsakyti
Tai ko mano temą ištrynėt, a? biggrin.gif
Grįžau visa sušalus, vėjas nesveikas... doh.gif
tekit, taršykit..

http://www.part.lt/i...ac7e9f09649.jpg
Papildyta:
Antakiai mano irgi išretėję, dažau cheminiu, bet man akis atvert tai tikrai reikia, nes antakiai mano labai žemi, viršut. vokų jau plastinę dariausi, bo buvau netoli, kaip Kubilius, bet daktaras siūlė dar ir antakius kilstelėti, ale finigų tiek neturėjau biggrin.gif

Aš dar visai nežila, tik nupilkėję plaukai labai, bet mano tėvai abu labai vėlai pražilo...
O patrankos man gražiausias su platėjančiais džinsais, jega thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 02 gegužės 2014 - 16:53
Margaretta, man labai graži Jūsų šukuosena, ir spalva, ir kirpimas 4u.gif Aš be kirpčiukų irgi negaliu mirksiukas.gif

Iš pademonstruotų šukuosenų tarp "tobulos" ir "bobiškos" as tai rinkčiausi pastarąją blush2.gif . Mano galva, tegu geriau būna "bobiška" šukuosena su uždengta kakta, negu "tobuloji", kuri atidengia visas kaktą vagojančias raukšles blush2.gif (Tai taikau tik sau, nes turiu būtent šią problemą) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gomerta: 02 gegužės 2014 - 17:50
Mano problema yra aukšta nuožulni kakta ir ilgoka nosis, buvau kazkada atsiauginus kirpčiukus seniai, tai visi, kaip susitarę rėkė, kad greičiau kirpčiau, nes pavargus ir nedaili atrodau smile.gif Ne visada galima ir reikia aklai sekti mada.
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 02, 17:16)
Pasakykit, kas neturit celiulito ar mazai turit - kaip kovojat.. ziauriai anksti atsirado, greitai tik maxi sijonais galesiu eiti.. sortus jau seniai pamirsus..

man tai jis atsirado kažkur nuo 38, bet pas mane jis tik ant užpakalio ir šlaunų pačiam viršuje, tai man nemaišo...tai sportuoju, tai nesportuoju, kaip užeina...as pilatesą lankau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 02 gegužės 2014 - 17:24
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 02, 18:44)

Grįžau visa sušalus, vėjas nesveikas... doh.gif
tekit, taršykit..

man svarkelis nepatiko, nes toks platokas atrodo, nu figura su juo nelabai graziai gaunasi ax.gif gal padeti isgelbetu koks grazus zaismingas salikelis ant kaklo priderintas prie rankines g.gif dabar kazkaip tustoka ax.gif

nu bet rimtai kaip siandien salta unsure.gif
Atsakyti
kas ten pas mane kažką iš pryšakio matyt norėjo ? viskas tas pats, nusisukau tyčia,kad diržas matytųs, ba priekį tik sagtis.

Patranką su sijonu ir skarele apranga tikrai sendija kažkaip, bet aš suprantu ,kad noris būt visokiai :4u: ir tas nėr blogai.

Margaret,man jusu plaukai , o ypač spalva irgi nekažką,jei jau apie tai kalbam, man rods nereikia jums pilkšvo atspalvio, jis su žilumu asociojuojas iškart, juolab metelių ne penkiolika,kad ir kaip gaila bebūt.

Jei kojos dailios, galima ir superduper mini dėtis, bet... tam tikrose vietose, tam tikrai apžaistus, Didenybės atveju lb gerai manau jie įsipaišė
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 02, 15:32)
mano feisas, metai 37

drinks_cheers.gif gerai atrodai, o kadangi pazistu gyvai tai tik galiu patvirtinti biggrin.gif
Atsakyti