Vilka minit ? neitraukite manes, pilna zmoniu ant svieto.
Perverciau tema, as manau, kad cia labiau kas dailesne ir pas ka voru maziau ant veido, buvo ir su apatiniais rodesi
Nieko nera graziau uz jaunyste, deja. Kaip tai islaikyti? Nera kremo nuo rauksliu, nera veidrodziu meluojanciu, bet esame mes. Niekada nelakuoju ranku nagu, nieko nera graziau uz trumpus, rausvus, mergaitiskus nagus. Cia, islikes tarybu mentalitetas, kai, visam 89-ju vasaros sezonui, i univermaga uzvezdavo sukniu violetiniu ir Damos ispirkdavo per diena, o nesiodavo kasdien. Issiskirti is minios, budavo manipuliuojama ir tai geroji dalis isradingumo, bet budavo nuklydimu - suknele perleisdavo draugei, kuriai netiko dydis, bet nu uz talonus - reik! blogis - permazi drabuziai, blogis - neteisingas makiazas. Tas a la sexy, atidare duris po 90-ju ir prasidejo nesamones - timpos, isversta krutine, mini. Tai nera blogai, bet viskas kruvoje?
Savigarba ir realybe, moters virs 35 palydovas. Jei nesi isradingas, tai nebuk. Itelpa iki 12 klases sijona, 40-mete, bet ar reikia. Kojas blogesnes turi ir kaimynes dukra, 18-likos, tai ko jau man neit, bet.. ar reikia? Klasika visada suzaidzia, mazas twist ir puiku. Pirkti draskytus dzinsus, kad prasyti patarimu kaip vilketi, tai, tikrai, ne pastacius nama, pagimdziusios vaika, pasodinusios medi Damos elgesys.
tai tiek
ai, Erzebeth - lenkiuosi
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 04, 13:25)
Kaip skirtingai zmones supranta tuos pacius dalykus
beforme suknele mano akimis, grazu ir nebobiska
placios kelnes su bliuze, nebobiska tikrai
beforme suknele mano akimis, grazu ir nebobiska
placios kelnes su bliuze, nebobiska tikrai
Tas antras laaabai grazus , tikrai nieko neturiu pries placias kelnes, netgi labai jas megstu, sitame derinyje viskas tobula, ir bliuskute is lengvos medziagytes, super
Sakydama apie bobiskuma, ne tai turejau omeny, pabandysiu paieskoti kokios fotkes, iliustruojancios mano pasakyma...
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 04, 13:26)
pamąsčiau ir aš, kas ta bobiška apranga ...mano nuomone bobiškumo priduoda tas nuosaikumas ir atsargumas visame kame, kažkas tokio, perkeltine prasme, kaip J. Statkevičiaus posakyje- vidutinio aukščio kulniukai lygu vidutinis amžius. Sunku sudėliot, bet aplinkoj matau daug jaunų moterų, gal sutapimas, bet dažnai tai būna vietinės lenkaitės, kurios jau nuo kokių 25-erių pradeda rengtis kaip jų mamos, keistų ryškių spalvų drabužiais, rankinės su blizgiom detalėm, keistai nudažyti (dažnai su bordiniais atspalviais ar ''plunksnelėm'', arba nujuodinti iki mėlynumo, kai akivaizdžiai pati moteris yra šviesaus gymio) ir bet kaip iškarpyti plaukai, pigios blizgančios pėdkelnės, ''šilkinės'' bliuzės, perlamutriniai lūpų dažai, perlamutrinis lakas ir panašiai.
Laisvalaikiui mano galva šauniausias stilius yra panašiai kaip, berods pumpicos foto- su kokybiškais normalios spalvos džinsais be visokių ''navarotų'', džemperiais, švarkeliais ir panašiai.
Laisvalaikiui mano galva šauniausias stilius yra panašiai kaip, berods pumpicos foto- su kokybiškais normalios spalvos džinsais be visokių ''navarotų'', džemperiais, švarkeliais ir panašiai.
Aha, as savo aplinkoje irgi turiu nemazai tokiu pavyzdziu, man rodos, tai paprasciausia beskonybe, nors... bobiskumo savoka irgi atitinka...
Man ryskiausias beskonybes, vulgarumo ir bobiskumo pavyzdys- Raisa Šarkiene. Tokia tikra vulgari boba.
Pumpica atrodo puikiai
QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 04, 13:41)
Aha,jokiu cenzu nera,juk net senutes kai kurios (cia tikrai ne 35-45 ,,mergytes,,)sugeba atrodyti ne bobiskai,o rafinuotai ir subtiliai,bet tik ne bobiskai.O man juokingiausia,kai drabuziai pasirenkami neatsizvelgiant i figura.Kam apsitempt maikute jei ant juosmens trys rinkes lasiniu,arba kam nesiot dekolte didziausia jei kaklas rauksletas,kam vilket sortus,miniakus jei kojos baisios(va kai kurios mergaites cia gazeles su puikiom kojom ir joms tik nesiot mini ilgius).O vat tie figuriniai nesusipratimai,daznai atrodo,kad butinai nori parodyti tai ko tikrai neturetu rodyti.Ryskinti privalumus ir slepti trukumus,juk tai jau nuo mazens buvo akcentuojama net mergaiciu zurnaluose.Ir dar labai man negrazu,kai moteris (turbut noredama atrodyti sexuoga) iskisa visas neapetitnas vietas ir atrodo vulgari ir nepanasi i uoga,bet i nuvytusia darzove.As cia rasu savo mintis,nepriimkit uz gryna piniga
Auksiniai zodziai
Mimozza35, Jus puiki
QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 04, 13:50)
Juk jaunystej taip grazu naturaliai besidraikanti plaukuosena ir veidai ne su tona makiazo.
net ir gerokai vyresniam amžiuje nei aptariamas galima atrodyt ne bobiškai ir tik su lašeliu makiažo
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 04, 14:44)
prašom pakeisti temos pavadinimą
Margaretta, man gražu, tik trūksta kokio papuošalo
Tas derinukas su plačiom kelnėm labai labai, tik aš taip nesirengčiau
Įmetu savo plaukus sorry, veidrodis kažkoks dėmėtas
QUOTE(liomi @ 2014 05 04, 15:02)
Niekada nelakuoju ranku nagu, nieko nera graziau uz trumpus, rausvus, mergaitiskus nagus. ....
Pirkti draskytus dzinsus, kad prasyti patarimu kaip vilketi, tai, tikrai, ne pastacius nama, pagimdziusios vaika, pasodinusios medi Damos elgesys.
Pirkti draskytus dzinsus, kad prasyti patarimu kaip vilketi, tai, tikrai, ne pastacius nama, pagimdziusios vaika, pasodinusios medi Damos elgesys.
surukęs veidelis ir vaikiški nagučiai ? tai tada ir barbės sijonėlis tinka
perku drąskytus, patarimo neklausiu , vaikus pagimdžiau , nei namo nei medžio nepastačiau - iki Damos nitianet . Ką daryt ką daryt
Margaret, kai pamaciau foto ant suniuko, tai pagalvojau - olala, ojoj sudauzei sirdziu - ojojoj ir isvis - visada tariesi, isklausai, pasigincyji sveikai - va taip ir turi buti, padorus ieskojimas Dailiai atrodai siandien, dirziuka, gal, i teisma paduociau, bet - dailu tikrai
Papildyta:
* suruges veidelis ir naguciai su deimantais ir gelytem vaikiski naguciai jau irgi nebus vaikiski naguciai, i save jau tokiam amziui jie lenkti Kalbu apie tvarkingus sviekus nagus.
** as nesulau nieko, nenusiteikite priesiskai, as nieko niekam nesiulau
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 04, 12:13)
* surukęs veidelis ir vaikiški nagučiai ? tai tada ir barbės sijonėlis tinka
** perku drąskytus, patarimo neklausiu , vaikus pagimdžiau , nei namo nei medžio nepastačiau - iki Damos nitianet . Ką daryt ką daryt
** perku drąskytus, patarimo neklausiu , vaikus pagimdžiau , nei namo nei medžio nepastačiau - iki Damos nitianet . Ką daryt ką daryt
* suruges veidelis ir naguciai su deimantais ir gelytem vaikiski naguciai jau irgi nebus vaikiski naguciai, i save jau tokiam amziui jie lenkti Kalbu apie tvarkingus sviekus nagus.
** as nesulau nieko, nenusiteikite priesiskai, as nieko niekam nesiulau
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 04, 15:14)
ačiū, Tagre, stambi apyrankė ant rankos ir auskarai, visas violetines spalvos, manau, kakla reik palikt tusčią.
neįžiūrėjau
O man taip gražu trumpi lakuoti nagai