Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 04, 10:16)
man tai juokingiausia, kad darbe mane madiste vadina lotuliukas.gif , o čia visai sudirbot, kaip babulką iš turgaus biggrin.gif

o kas tom leškom negerai? man tai viskas gerai. Išvis jūsų metų su tokia figūra...tai tik gyvenk ir žvenk kaip sakoma biggrin.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš išvis pagalvojau čia - kas sumąstė ta cenzą 35-40 g.gif . Jei tu rengeis normaliai iki to amžiaus, rengsies ir toliau normaliai, tikrai stuktelėjus kažkuriam gimtadieniui neimsi bobėti.
Be abejo ,beskonybė įsitrėkšti į super mini suknelę, apsiauti kilerius ir pasileisti plaukus iki šikinės (taip apskritai gal tik maždaug 18-metė gali sau leisti). Bet galima puikiai tą patį mini 'apžaisti' , tuos pačius šortus ir t.t. ir pan.
Metai turėtų tik pliusą suteikt, nes jau pažįsti save, jau gali sau leisti , tau nebereikia mirk-gyvenk būti 'madingai ' .
Tai mūsų metai , mūsų gyvenimas praktiškai tik prasideda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 04, 10:30)
tai, kad tik trys, o gal daugiau yra, tik nepasisako smile.gif
Papildyta:
blush2.gif ačiū....pasakiau diedui dabar, kad netriu, ką apsirengt lotuliukas.gif tai tik akis išpūtė, sako, baigi spintą sulaužyt jau lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Mano diedas, kai taip pasakiau, tai pirsta prie smilkinio pasukiojo , tipo, kvailai pajuokavau lotuliukas.gif Siandien kaip tik pradejau krauti lagamina kelionei, isverciau puse spintos, tai komentuoja, kad "tavo "nera ka apsirengti" jau i drabuzine nebetelpa" hihihi.gif

O su Jusu aprangos stilius tikrai ne bobiskas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Su tais stiliais vėl...yra sportinis, yra bohemiskas, yra klasikinis, yra provincialus, yra...bobiškas? Kaip ir nebuvo tokio biggrin.gif

Nuomonės mūsų visų skiriasi,pvz. Mimoza "deriniuose " pasake, kad vien Liomi rengiasi stiliovai, kitos - nuobodžiai...nu ką žinau...Liomi rengiasi iššaukiančiai ir neįprastai, man paziureti patinka, bet pati taip nė už ką, na bet argi visi turi taip rengtis?
Tikrai ne viską, kas gražu ant kito pažiūrėti, gali sau pritaikyti....

Bobiška apranga, mano akimis, yra tokia:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 04 gegužės 2014 - 12:46
Man bobiskas stilius- tai beformes sukneles, kostiumeliai, primenantys maisus, arba atvirksciai- drabuziai, kurie pabrezia figuros trukumus, kaip tame pavyzdyje su dzinsiniu sijonu, dar placios kelnes ir ant ju palaidi marskiniai ar bliuskos, o is vaikystes istriges bobiskos aprangos atributas- batai "Прощай, молодость"... Tiesa, pastaruosius dabar nebent filmuose apie tarybinius laikus galima pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 04, 11:16)
man tai juokingiausia, kad darbe mane madiste vadina lotuliukas.gif , o čia visai sudirbot, kaip babulką iš turgaus biggrin.gif
Laisvalaikinis vienas, nu bet kokios liaškos baisios doh.gif

Ai,darbe gal bobulkos dirba irnesakyk.gif Foto apatine dalis su dzinsiukais atrodo fainai,o ta bliuze nezinau kur gavot unsure.gif Dar pasakyciau ko jums truksta,bet bijau gauti is pomidoro i kakta ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2014 05 04, 08:56)
Mimozza 35, ne diritambas, o ditirambas mirksiukas.gif

Tikrai taip tas zodeliukstis tariasi,Aciu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(niedulis @ 2014 05 04, 11:39)
Pasakyčiau aš, tai su visu jūriniu konteineriu iškraustytų. blush2.gif

Diedai nieko nesupranta topsecret.gif
Papildyta:
QUOTE(Gomerta @ 2014 05 04, 14:08)
Man bobiskas stilius- tai beformes sukneles, kostiumeliai, primenantys maisus, arba atvirksciai- drabuziai, kurie pabrezia figuros trukumus, kaip  tame pavyzdyje su dzinsiniu sijonu, dar placios kelnes ir ant ju palaidi marskiniai ar bliuskos, o is vaikystes istriges bobiskos aprangos atributas- batai "Прощай, молодость"... Tiesa, pastaruosius dabar nebent filmuose apie tarybinius laikus galima pamatyti  smile.gif

Nu neeee schmoll.gif Suknios linines primenancios maisus yra geris,priderinus stiliovas basutes ,grazia tase mirksiukas.gif Tie batai,,viso gero jaunyste,,tai juk skirti turguose stovet,nors sakyciau visai ugsai mazai nuo ju skiriasi rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip skirtingai zmones supranta tuos pacius dalykus biggrin.gif
beforme suknele mano akimis, grazu ir nebobiska
user posted image

placios kelnes su bliuze, nebobiska tikrai
user posted image
Atsakyti
pamąsčiau ir aš, kas ta bobiška apranga ...mano nuomone bobiškumo priduoda tas nuosaikumas ir atsargumas visame kame, kažkas tokio, perkeltine prasme, kaip J. Statkevičiaus posakyje- vidutinio aukščio kulniukai lygu vidutinis amžius. Sunku sudėliot, bet aplinkoj matau daug jaunų moterų, gal sutapimas, bet dažnai tai būna vietinės lenkaitės, kurios jau nuo kokių 25-erių pradeda rengtis kaip jų mamos, keistų ryškių spalvų drabužiais, rankinės su blizgiom detalėm, keistai nudažyti (dažnai su bordiniais atspalviais ar ''plunksnelėm'', arba nujuodinti iki mėlynumo, kai akivaizdžiai pati moteris yra šviesaus gymio) ir bet kaip iškarpyti plaukai, pigios blizgančios pėdkelnės, ''šilkinės'' bliuzės, perlamutriniai lūpų dažai, perlamutrinis lakas ir panašiai.
Laisvalaikiui mano galva šauniausias stilius yra panašiai kaip, berods pumpicos foto- su kokybiškais normalios spalvos džinsais be visokių ''navarotų'', džemperiais, švarkeliais ir panašiai.
Atsakyti
Keliu dar vieną bobišką darbinį. Ryt taip pasiruošiau. Su skylėtais džinsais rizikuočiau darbo netekti biggrin.gif
http://www.part.lt/i...9cd5dc53990.jpg

http://www.part.lt/i...97949664613.jpg
Papildyta:
Na na ko man dar trūksta, Mimoza?
Ir labai norėčiau tave pamatyti, sako, geriau vienąsyk parodyt, nei šimtąsyk išgirsti biggrin.gif
Ilga bliuze Pull and Bar, plonycio trikotazo plati palaidine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 04 gegužės 2014 - 13:37
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 04, 12:27)
Aš išvis pagalvojau čia - kas sumąstė ta cenzą 35-40  g.gif . Jei tu rengeis normaliai iki to amžiaus, rengsies ir toliau normaliai, tikrai stuktelėjus kažkuriam gimtadieniui neimsi bobėti.
Be abejo ,beskonybė įsitrėkšti į super mini suknelę, apsiauti kilerius ir pasileisti plaukus iki šikinės (taip apskritai gal tik maždaug 18-metė gali sau leisti). Bet galima puikiai tą patį mini 'apžaisti' , tuos pačius šortus ir t.t. ir pan.
Metai turėtų tik pliusą suteikt, nes jau pažįsti save, jau gali sau leisti , tau nebereikia mirk-gyvenk būti 'madingai ' .
Tai mūsų metai , mūsų gyvenimas praktiškai tik prasideda 4u.gif

Aha,jokiu cenzu nera,juk net senutes kai kurios (cia tikrai ne 35-45 ,,mergytes,,)sugeba atrodyti ne bobiskai,o rafinuotai ir subtiliai,bet tik ne bobiskai.O man juokingiausia,kai drabuziai pasirenkami neatsizvelgiant i figura.Kam apsitempt maikute jei ant juosmens trys rinkes lasiniu,arba kam nesiot dekolte didziausia jei kaklas rauksletas,kam vilket sortus,miniakus jei kojos baisios(va kai kurios mergaites cia gazeles su puikiom kojom ir joms tik nesiot mini ilgius).O vat tie figuriniai nesusipratimai,daznai atrodo,kad butinai nori parodyti tai ko tikrai neturetu rodyti.Ryskinti privalumus ir slepti trukumus,juk tai jau nuo mazens buvo akcentuojama net mergaiciu zurnaluose.Ir dar labai man negrazu,kai moteris (turbut noredama atrodyti sexuoga) iskisa visas neapetitnas vietas ir atrodo vulgari ir nepanasi i uoga,bet i nuvytusia darzove.As cia rasu savo mintis,nepriimkit uz gryna piniga blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 04, 14:25)
Kaip skirtingai zmones supranta tuos pacius dalykus  biggrin.gif
beforme suknele  mano akimis, grazu ir nebobiska
user posted image

placios kelnes su bliuze, nebobiska tikrai

Kaip grazu wub.gif

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 04 gegužės 2014 - 18:53
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pavytusiu darzoviu klubas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 05 04, 14:26)
pamąsčiau ir aš, kas ta bobiška apranga ...mano nuomone bobiškumo priduoda tas nuosaikumas ir atsargumas visame kame, kažkas tokio, perkeltine prasme, kaip J. Statkevičiaus posakyje- vidutinio aukščio kulniukai lygu vidutinis amžius. Sunku sudėliot, bet aplinkoj matau daug jaunų moterų, gal sutapimas, bet dažnai tai būna vietinės lenkaitės, kurios jau nuo kokių 25-erių pradeda rengtis kaip jų mamos, keistų ryškių spalvų drabužiais, rankinės su blizgiom detalėm, keistai nudažyti (dažnai su bordiniais atspalviais ar ''plunksnelėm'', arba nujuodinti iki mėlynumo, kai akivaizdžiai pati moteris yra šviesaus gymio) ir bet kaip iškarpyti plaukai, pigios blizgančios pėdkelnės, ''šilkinės'' bliuzės, perlamutriniai lūpų dažai, perlamutrinis lakas ir panašiai.
Laisvalaikiui mano galva šauniausias stilius yra panašiai kaip, berods pumpicos foto- su kokybiškais normalios spalvos džinsais be visokių ''navarotų'', džemperiais, švarkeliais ir panašiai.

Taip,as irgi daznai pastebiu jaunu merginu su keisto sukuosenom ir rueliais kurie aisiai bobiski.Nesuprantu,kam jaunutei merginai bordiniai plaukai arba bliuze bobutes(cia ne apie vintage).Juk jaunystej taip grazu naturaliai besidraikanti plaukuosena ir veidai ne su tona makiazo.
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 04, 14:44)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pavytusiu darzoviu klubas  lotuliukas.gif

Cia nera tokiu,mama-gita,cia grazios moterytes ax.gif
Atsakyti