Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 23:32)
Mama Gita, tai cia tie patys naturalūs mano plaukai, kuriuos  jau seniai mane tarkavo  nusidažyt Deriniuose, ką ir padariau. Plaukai tada tiko lygūs, dabar atrodau suvargus, nes voratinklis pagilėjo, vistik 7 metai praėjo. O apranga tuomet tokia buvo madinga, tas džinsinis daiktas pirktas is vero modos, ne is turgaus smile.gif

Tas sarafanas nebuvo niekad madingas,o vero moda tas pats turgus,nesupykit tik mirksiukas.gif Tokiais sarafanais vilkedavo,zinoma,bet tik ne madingosios.O jums reiketu stiliuka pakeist visiskai,pamatytumet koks geris yra sportbatukai, dzemperiai ir pvz.:plesyti dzinsai blush2.gif Jus ne tiek ta sukuosena sendina kiek ,,staramodni,, rubai.Aisku cia ne mano reikalas,bet paziurejus pagalvoju-kaip zmones ir sugeba nusipirkt tokiu rubu... blush2.gif Daug zinau jusu amziaus moteru,bet jos rengiasi stilingai,jaunatviskai ir vaizdas neturi to bobiskumo kuri issaukia jusu stiliukas.Nors viskas kas man grazu buvo,jums buvo negrazu,tai galvoju,kad to stiliaus jau ir nebepakeisit,tiesiog toks skonis. Galvojau parasyt trumputi sakinuka,kad labai man nepatinka bobiskas stilius,bet gavosi ilgiausias diritambas,atleiskit tongue.gif Raset,kad Jums patinka Nomedos Marcenaites bochemiskas vaizdas , o jei patinka reiskia,kad vistiek turit truputi skoni,tai pakopijuokit ja ir gal gausis vaizdelis nenesantis i bobiskuma.
Atsakyti
Mimozza 35, ne diritambas, o ditirambas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, mimoza, kad tiesiai sviesiai biggrin.gif
Nu velnias zino,man atrodo, kad nebobiskai rengiuos, darban negaliu jokiu sportbaciu, nei kokiu bohemisku, o po darbo ..nelabai kur perdaug iseinu ziema,...kelnes man, kai sustambejau, isvis nelabai patinka, daugiau sijonuose tupiu..ir vel gaunasi tie patys darbiniai...vasara sukneles tampau, safari sijonus...
Siaip, labai figura riboja drabuzius...

Atsakyti
QUOTE(mimozza 35 @ 2014 05 04, 03:16)
Tas sarafanas nebuvo niekad madingas,o vero moda tas pats turgus.

Oj, nevarykit ant Vero Modos biggrin.gif Pamenu laikus, kokiais '96-'98ais gal, kai buvo parduotuvė prie Aušros Vartų, vat tada ten buvo aukso kasyklos... cool.gif Tik baisiai brangu atrodė studentiškam amžiuje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 03, 22:02)
Kad ano baisiai nesuvarėt, tai drįstu kelti dar vieną panašų. Palaidinė iš tiesų taip labai nepersišviečia, čia nuo blico.

user posted image

Labai gražu, tinka jums toks stiliukas thumbup.gif , ir dar kartą giriu naują kirpimą. smile.gif

QUOTE(mama-gita @ 2014 05 03, 23:30)

Galima ir reikia, iseisiu i pensija, sedesiu ant suoliuko trauksiu cigara, o apsivilkus busiu draskytais dzinsais arba is po sijono kysos salotines pedkelnes. Matyt boba negimes, ja ir netapsi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif , norėčiau pamatyt jus tokia kreizi babulka. thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 03, 23:36)
Daug matau 45-meciu su killer legs net pavydu. Todel velgi- amzius, ne riba 4u.gif
Cia mano balti trumpi ir mylimi sortai...niekas manes i ilgus sijonus neikis. Nescia budama nusipirkau ilga (maxi) suknele, kazkur ejom su MB, apsirengiau ja, jis pasiziurejo ir sako "jei tu ja vilkesi as niekur neinu..." Suknele islkeliavo atgal i parduotuve tongue.gif

user posted image

Labai gražiai, kojos dailios, šortai irgi. thumbup.gif

Realybe, gražūs plaukai ir kirpimas wub.gif

Jūsų Didenybe, taip pat nuostabius plaukus turite. wub.gif
Papildyta:
Pumpica, kaip pacankė fotkėj su džinsiukais. thumbup.gif
Atsakyti
Mama Gita, tas posakis apie bobą thumbup.gif
Erszebeth, įdomus stilius, ne mano skonio, bet taip viskas suderinta, svarbiausia, kad pačiai patinka
Kažkaip žiemą labai pavargstu nuo tamsių spalvų, vasarą ir pavasarį stengiuosi apseiti be tamsių spalvų
Sea Girl, thumbup.gif

O dėl bobiškos aprangos, tai kas vienai atrodo bobiška, kitai atrodo stilinga ir jaunatviška. Tastes differ smile.gif
O kur dažniausiai apsiperkat? Turit mėgstamą parduotuvę/es?
Atsakyti
Kas liečia Margaret aprangą, tai kažko bobiško aš nematau g.gif , gi ne 35m jai, pagal jos metus mano akimis viskas gerai su apranga dabartine. Aš kai gyvai mačius ją, tai tikrai gerai atrodo ir šukuosena ir rūbai. smile.gif
Atsakyti
man tai juokingiausia, kad darbe mane madiste vadina lotuliukas.gif , o čia visai sudirbot, kaip babulką iš turgaus biggrin.gif
Laisvalaikinis vienas, nu bet kokios liaškos baisios doh.gif

http://www.part.lt/i...a30f70e6901.jpg
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 04, 11:16)
man tai juokingiausia, kad darbe mane madiste vadina lotuliukas.gif , o čia visai sudirbot, kaip babulką iš turgaus biggrin.gif
Laisvalaikinis vienas, nu bet kokios liaškos baisios doh.gif

man tai nebaisios, tos leškos.

o jūs čia dauguma, panašu, klaipėdietės?
Atsakyti
tai, kad tik trys, o gal daugiau yra, tik nepasisako smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 04, 11:02)
Kas liečia Margaret aprangą, tai kažko bobiško aš nematau g.gif , gi ne 35m jai, pagal jos metus mano akimis viskas gerai su apranga dabartine. Aš kai gyvai mačius ją, tai tikrai gerai atrodo ir šukuosena ir rūbai.  smile.gif

blush2.gif ačiū....pasakiau diedui dabar, kad netriu, ką apsirengt lotuliukas.gif tai tik akis išpūtė, sako, baigi spintą sulaužyt jau lotuliukas.gif
Atsakyti
ai, vakar vakare skaičiau per telefą, o kas rašė, tai nežiūrėjau, pamaniau, ten kitos rašė apie sūrius vandenis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 04, 11:30)

blush2.gif ačiū....pasakiau diedui dabar, kad netriu, ką apsirengt lotuliukas.gif tai tik akis išpūtė, sako, baigi spintą sulaužyt jau lotuliukas.gif

Pasakyčiau aš, tai su visu jūriniu konteineriu iškraustytų. blush2.gif
Atsakyti