QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 23:32)
Mama Gita, tai cia tie patys naturalūs mano plaukai, kuriuos jau seniai mane tarkavo nusidažyt Deriniuose, ką ir padariau. Plaukai tada tiko lygūs, dabar atrodau suvargus, nes voratinklis pagilėjo, vistik 7 metai praėjo. O apranga tuomet tokia buvo madinga, tas džinsinis daiktas pirktas is vero modos, ne is turgaus
Tas sarafanas nebuvo niekad madingas,o vero moda tas pats turgus,nesupykit tik Tokiais sarafanais vilkedavo,zinoma,bet tik ne madingosios.O jums reiketu stiliuka pakeist visiskai,pamatytumet koks geris yra sportbatukai, dzemperiai ir pvz.:plesyti dzinsai Jus ne tiek ta sukuosena sendina kiek ,,staramodni,, rubai.Aisku cia ne mano reikalas,bet paziurejus pagalvoju-kaip zmones ir sugeba nusipirkt tokiu rubu... Daug zinau jusu amziaus moteru,bet jos rengiasi stilingai,jaunatviskai ir vaizdas neturi to bobiskumo kuri issaukia jusu stiliukas.Nors viskas kas man grazu buvo,jums buvo negrazu,tai galvoju,kad to stiliaus jau ir nebepakeisit,tiesiog toks skonis. Galvojau parasyt trumputi sakinuka,kad labai man nepatinka bobiskas stilius,bet gavosi ilgiausias diritambas,atleiskit Raset,kad Jums patinka Nomedos Marcenaites bochemiskas vaizdas , o jei patinka reiskia,kad vistiek turit truputi skoni,tai pakopijuokit ja ir gal gausis vaizdelis nenesantis i bobiskuma.