Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

galima 40+ i taip apsirengt user posted image
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 03, 21:23)
profilis-veidukas wub.gif  wub.gif čia šią žiemą  kur buvo prieš du gerus mėnesius??

aaa supratau biggrin.gif nu tep, vasarį..
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 03, 21:23)
Su inkariukais!  blink.gif Kaip jūs drįstat? Tokių metų? umn.gif: laugh.gif

kalta notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 03, 22:46)

Galima, bet ar reikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 03, 22:48)
aaa supratau  biggrin.gif nu tep, vasarį..

tikra gyvačiuke, kaip ir aš tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 03, 22:46)

Patinka man tokie visokie..

Maniskiai - ''nepadorus' brandziam amziui''.. biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Vat mergaites, jūsų amžiuje atrodžiau taip. Cia man 40.

http://www.part.lt/i...da9dd1fe395.jpg

Bet apie 44-45 labai keičiasi požiūris, atsiranda naturali baimė neatrodyti juokingai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 03 gegužės 2014 - 22:18
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 21:58)
Galima, bet ar reikia? biggrin.gif

O kodel ne? g.gif as jau cia kazko visai nesuprantu...
QUOTE(inga_ @ 2014 05 03, 21:58)
tikra gyvačiuke, kaip ir aš tongue.gif  4u.gif

Taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 03, 23:21)
O kodel ne? g.gif as jau cia kazko visai nesuprantu...

Na, man tiesiog negražu ir tiek biggrin.gif Virš 30-prašau, bet virš 40, tai jau kažkaip biski juokinga...
Papildyta:
Voratinklis įpareigoja smile.gif
Atsakyti
Margaret, va paskutinej foto jusu plaukai atrodo gerai ir spalva ir blizgesio yra ir nera to kazkokio issiputimo neaiskaus, bet apranga g.gif .

Galima ir reikia, iseisiu i pensija, sedesiu ant suoliuko trauksiu cigara, o apsivilkus busiu draskytais dzinsais arba is po sijono kysos salotines pedkelnes. Matyt boba negimes, ja ir netapsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Mama Gita, tai cia tie patys naturalūs mano plaukai, kuriuos jau seniai mane tarkavo nusidažyt Deriniuose, ką ir padariau. Plaukai tada tiko lygūs, dabar atrodau suvargus, nes voratinklis pagilėjo, vistik 7 metai praėjo. O apranga tuomet tokia buvo madinga, tas džinsinis daiktas pirktas is vero modos, ne is turgaus smile.gif

Išduosiu vieną bjaurią paslaptį. Po 40 pradedama senti visai kitais tempais. kas mėnesį randi vis ką nors naujo veide...as iki 38 neturejau ne vienos rauksles, absoliuciai. O kai prasidejo, tai igavo pagreiti. Nors ir tai nesu dar tokia slyva, kaip nekurios mano vienmetes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 03 gegužės 2014 - 22:37
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 22:16)
Bet apie 44-45 labai keičiasi požiūris, atsiranda naturali baimė neatrodyti juokingai...

Daug matau 45-meciu su killer legs net pavydu. Todel velgi- amzius, ne riba 4u.gif

Cia mano balti trumpi ir mylimi sortai...niekas manes i ilgus sijonus neikis. Nescia budama nusipirkau ilga (maxi) suknele, kazkur ejom su MB, apsirengiau ja, jis pasiziurejo ir sako "jei tu ja vilkesi as niekur neinu..." Suknele islkeliavo atgal i parduotuve tongue.gif

user posted image
Atsakyti
nezinau kas kur ir ka tarkavo, sakau tik savo asmenine nuomone, kuri nebutinai su jusu sutapti turi 4u.gif . Matyt as nebuvau madinga verysad.gif , nepamenu tokiu
Atsakyti