dzeuse, man gražu pirma nuotrauka, kažkaip paprastai ir natūraliai atrodo
na ir tema išsivystė čia jau be šansų suspėt paskaityt darosi tik jaučia širdis, kad tuoj iki pykčių prieita bus
Baikštytė man nereali ji....aš atsigerėt negaliu. Ir niekaip žiūrėdama nesuprantu -kodėl ji tokia graži man ji apskritai gal pati gražiausia mano žinoma moteris ....
Kas čia mane paminėjo, kad šortus galėčiau nešiot...oi neee kojos toli gražu "nešortinės" sporto trūkumas, įdegio....aš beveik neįdegu natūraliai, soliariumų nemėgstu, kremų tepliotis irgi ...o dar ir kainuoja visa tai.
Didenybe, jūs vis kartojat, kad rizikuojat būt atpažinta, jūs gal kokia zviazda? ar čia bijot savų būt atpažinta?
Jūsų plaukai prieš pusmetį gal dar ir aš tokius turėjau...paskui labai išslinko, tai nukirpau. Gal vėl kada paauginsiu ...
Patranka vo tai undinėlė kūnas vertas pagyrų...
Čia aš šiandien, vat tokia apranga man pati pačiausia, paprasta ir patogu
Baikštytė man nereali ji....aš atsigerėt negaliu. Ir niekaip žiūrėdama nesuprantu -kodėl ji tokia graži man ji apskritai gal pati gražiausia mano žinoma moteris ....
Kas čia mane paminėjo, kad šortus galėčiau nešiot...oi neee kojos toli gražu "nešortinės" sporto trūkumas, įdegio....aš beveik neįdegu natūraliai, soliariumų nemėgstu, kremų tepliotis irgi ...o dar ir kainuoja visa tai.
Didenybe, jūs vis kartojat, kad rizikuojat būt atpažinta, jūs gal kokia zviazda? ar čia bijot savų būt atpažinta?
Jūsų plaukai prieš pusmetį gal dar ir aš tokius turėjau...paskui labai išslinko, tai nukirpau. Gal vėl kada paauginsiu ...
Čia aš šiandien, vat tokia apranga man pati pačiausia, paprasta ir patogu
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 03, 21:50)
Ir nesutikciau ,kad tai tinginio sukuosena, kasryt pabundu kaip po gero sekso , lygintuvas nuolat dirba. tinginio sukuosena buvo ilgi - pora minuciu ir kuodukas, Timosenko vainikas a dar kokia nesamone
visą tiesą parašei, apie plaukų priežiūra, todėl ir atsiauginau, nerealiai tinginio šukuosena pati praėjau visus variantus ir kare 7 metus nesiojau ir dar 5m. iškarpytus pusilgius
QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 03, 22:02)
Kazkodel manau,kad tas juodas stiliukas - jusu arkliukas , man patinka
QUOTE(pumpica @ 2014 05 03, 22:04)
Va cia suprantu - dzinsai nenuobodziai
na manau neblogai ir jūs atrodytumėte prie to NEPOLIO pakrantės manau, sportiška viskas pas jus gerai, tik gal jūs ne į tą temą patekote? profinis mažiau rodo
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 21:08)
Pumpica, labai graži moteris esate,mielo veido, dailios figūros, bet svarkelis man nea...
dėkui ai švarkelis tai jo, jau nusibodęs visiem, atgyvenęs reikalas, bet man kažkaip visai dzin, dar neišmesiu tikrai
QUOTE(inga_ @ 2014 05 03, 21:10)
na manau neblogai ir jūs atrodytumėte prie to NEPOLIO pakrantės manau, sportiška viskas pas jus gerai, tik gal jūs ne į tą temą patekote? profinis mažiau rodo
ta prasme? profilis? kad jis ten nieko nerodo, net nuėjau pažiūrėt nu man 37 žiemą stuktelėjo, tai lyg ir tinku, neišmeskit
QUOTE(pumpica @ 2014 05 03, 22:17)
ta prasme? profilis? kad jis ten nieko nerodo, net nuėjau pažiūrėt nu man 37 žiemą stuktelėjo, tai lyg ir tinku, neišmeskit
profilis-veidukas čia šią žiemą kur buvo prieš du gerus mėnesius??
aš šiandien, vat tokia apranga man pati pačiausia, paprasta ir patogu [/url]
Su inkariukais! Kaip jūs drįstat? Tokių metų? :
Pumpica , man ir toks stiliukas labiausisi prie sirdies. Darbo dienom taip nesirengiu, bet laisvalaikiu visadaaaaaa