Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

dzeuse, man gražu pirma nuotrauka, kažkaip paprastai ir natūraliai atrodo ax.gif
Atsakyti
na ir tema išsivystė thumbup.gif čia jau be šansų suspėt paskaityt darosi biggrin.gif tik jaučia širdis, kad tuoj iki pykčių prieita bus smile.gif
Baikštytė wub.gif man nereali ji....aš atsigerėt negaliu. Ir niekaip žiūrėdama nesuprantu -kodėl ji tokia graži biggrin.gif man ji apskritai gal pati gražiausia mano žinoma moteris ....

Kas čia mane paminėjo, kad šortus galėčiau nešiot...oi neee blush2.gif kojos toli gražu "nešortinės" blush2.gif sporto trūkumas, įdegio....aš beveik neįdegu natūraliai, soliariumų nemėgstu, kremų tepliotis irgi ...o dar ir kainuoja visa tai.

Didenybe, jūs vis kartojat, kad rizikuojat būt atpažinta, jūs gal kokia zviazda? g.gif ar čia bijot savų būt atpažinta? mirksiukas.gif
Jūsų plaukai wub.gif prieš pusmetį gal dar ir aš tokius turėjau...paskui labai išslinko, tai nukirpau. Gal vėl kada paauginsiu ...

Patranka blink.gif vo tai undinėlė wub.gif kūnas vertas pagyrų...

Čia aš šiandien, vat tokia apranga man pati pačiausia, paprasta ir patogu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 03 gegužės 2014 - 21:09
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 03, 21:50)
Ir nesutikciau ,kad tai tinginio sukuosena, kasryt pabundu kaip po gero sekso  lotuliukas.gif , lygintuvas nuolat dirba. tinginio sukuosena buvo ilgi - pora minuciu ir kuodukas, Timosenko vainikas a dar kokia nesamone

visą tiesą parašei, apie plaukų priežiūra, todėl ir atsiauginau, nerealiai tinginio šukuosena thumbup.gif thumbup.gif pati praėjau visus variantus ir kare 7 metus nesiojau ir dar 5m. iškarpytus pusilgius verysad.gif ax.gif
Atsakyti
Erzebett, mano naturalūs irgi tokie, ploni, glotnus, bet ju daug, sunkiai garbanojasi.
Vaikeli, nugi labai labai gražiai atrodai, sijonas - jėga, labai thumbup.gif
Papildyta:
Pumpica, labai graži moteris esate,mielo veido, dailios figūros, bet svarkelis man nea...
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 03, 22:02)

Kazkodel manau,kad tas juodas stiliukas - jusu arkliukas 4u.gif , man patinka

QUOTE(pumpica @ 2014 05 03, 22:04)

Va cia suprantu - dzinsai nenuobodziai 4u.gif
Atsakyti

Patranka  blink.gif vo tai undinėlė  wub.gif kūnas vertas pagyrų...

na manau neblogai ir jūs atrodytumėte prie to NEPOLIO pakrantės manau, sportiška viskas pas jus gerai, tik gal jūs ne į tą temą patekote? biggrin.gif profinis mažiau rodo smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 21:08)

Pumpica, labai graži  moteris esate,mielo veido, dailios figūros,  bet svarkelis man nea...

dėkui mirksiukas.gif ai švarkelis tai jo, jau nusibodęs visiem, atgyvenęs reikalas, bet man kažkaip visai dzin, dar neišmesiu tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Erzebet stiliukas nuo jaunu dienu toks, jau daugybe metu ja Deriniuose atsimenu, visad juoda spalva ir kaukoliukai vyravo, stilius iki mirties thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 03, 21:10)
na manau neblogai ir jūs atrodytumėte prie to NEPOLIO pakrantės manau, sportiška viskas pas jus  gerai, tik gal jūs ne į tą temą patekote?  biggrin.gif  profinis mažiau rodo smile.gif  ax.gif

g.gif ta prasme? profilis? kad jis ten nieko nerodo, net nuėjau pažiūrėt biggrin.gif nu man 37 žiemą stuktelėjo, tai lyg ir tinku, neišmeskit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 03, 22:17)
g.gif ta prasme? profilis? kad jis ten nieko nerodo, net nuėjau pažiūrėt  biggrin.gif nu man 37 žiemą stuktelėjo, tai lyg ir tinku, neišmeskit  lotuliukas.gif

profilis-veidukas wub.gif wub.gif čia šią žiemą kur buvo prieš du gerus mėnesius??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 03 gegužės 2014 - 21:24
aš šiandien, vat tokia apranga man pati pačiausia, paprasta ir patogu [/url] smile.gif

Su inkariukais! blink.gif Kaip jūs drįstat? Tokių metų? umn.gif: laugh.gif
Atsakyti
Pumpica thumbup.gif , man ir toks stiliukas labiausisi prie sirdies. Darbo dienom taip nesirengiu, bet laisvalaikiu visadaaaaaa smile.gif
Atsakyti