Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

Dekui uz nuomones, vidurine foto naujausia, dabar tokio ilgio nesioju, tik beda, kad visada reikia tiesinti, nes naturalus pasipute. Jei nusikirpciau trumpai, tai is vis kaip liutas buciau, tektu kasdien su tiesintuvu lygint..
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 03, 21:44)
Kirpsiuosi  4u.gif Rimtai smile.gif Dar pasidžiaugsiu kelis metukus ir rėšiu. O gal ir anksčiau. Dabar dar mano kirpėjas neleidžia  lotuliukas.gif Kaip jis sako, tau tinka, dar pabūk Holivudas  lotuliukas.gif

as va kare nesiojau ilgai nes man tai tobulas kirpimas ir kaip mano kirpeja sako - tinginio sukuosena lotuliukas.gif o dabar atsiauginau ir kazkaip patinka nors zinau kad bus kare kazkada vel biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2014 05 03, 21:12)
as va kare nesiojau ilgai nes man tai tobulas kirpimas ir kaip mano kirpeja sako - tinginio sukuosena  lotuliukas.gif o dabar atsiauginau ir kazkaip patinka nors zinau kad bus kare kazkada vel  biggrin.gif

cia visų tas laukia kare po ilgų plaukų verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 03, 21:09)
Dekui uz nuomones, vidurine foto naujausia, dabar tokio ilgio nesioju, tik beda, kad visada reikia tiesinti, nes naturalus pasipute. Jei nusikirpciau trumpai, tai is vis kaip liutas buciau, tektu kasdien su tiesintuvu lygint..

vienareikšmiškai ilgi tinka jums, na gaila, kad dažnai reikia tiesinti verysad.gif su tokiais plaukais kai pučiasi ir su trumpais butų manau dar daugiau jums vargelio verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
negalejau skaityt temos,kazkas buvo sugede. Nu ir priraset,nebegaliu perskaityt visko doh.gif
Del plauku,man atrodo viskas priklauso,kokie tie plaukai ir kirpimas.
Trumpi dazniausiai sendina,bet yra kam tinka tik tokie. O ilgi nei per kur..
Man graziausiai yra pusilgiai. Baikstytes buitent tokie. thumbup.gif Mano irgi ax.gif
https://fbcdn-sphoto...652266298_n.jpg
sunervino didenybe,kojos tobulos blink.gif
visos jus cia figuringos,net nesitikejau wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 03, 21:08)
kokios barakudros blink.gif  kur barakudros  blink.gif , noreciau i kursus uzsirasyt 4u.gif

manau kur sūrus jūros vanduo ir stiprus vėjas pučia biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Ir vaikšto visos klonuotos su kare lotuliukas.gif
Dabar visos tiesina, kaip stygas, visos iki vienos, net juokas ima. Nu kodėl ? Man tai kuo įvairesnės šukuosenos, tuo gražiau. Yžač dievinu garbanotas moteris, man taip gražu wub.gif
Iki 38 nešiojau ilgus , iki pusės pečių natūraliai tiesius ir glotnius plaukus. Paskui nusikirpau. Patampiau pusmetį, netiko. Tada garbanojau ilgai. Tada išsikarpiau. Kare niekada nebuvo, gal kada pabandysiu...
Papildyta:
Realybe, patiko sukuosena 4u.gif
Atsakyti
Mrs.Patranka, thumbup.gif
Dzeuse, man 1 ir antra nuotrauka, antra labiau smile.gif
man labai gražu plaukai iki pečių ar truputį ilgesni
kažkada,kai buvau labia jauna, turėjau plaukus iki užpakalio, paskui nusikirpau visai trumpai, net vaikai nepažino, turėjau problemų biggrin.gif dabar esu atsiauginusi iki pečių panašiai ir dar truputį auginsiu
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 03, 21:34)
cia visų tas laukia  kare po ilgų plaukų verysad.gif  verysad.gif
Papildyta:

vienareikšmiškai ilgi tinka jums, na gaila, kad dažnai reikia tiesinti verysad.gif  su tokiais plaukais kai pučiasi ir su trumpais butų manau dar daugiau jums vargelio verysad.gif  4u.gif

Taigi.. neisivaizduoju, ka reikes daryt, kai ilgi negraziai jau atrodys..

Pavydziu, kas galit sortus nesiot, grazias leskas turit.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 03, 21:35)
manau kur sūrus jūros vanduo ir stiprus vėjas pučia biggrin.gif  tongue.gif

keikiau keikiau ta veja, o pasirodo ne toks jis ir blogis lotuliukas.gif

Bet tai kokia jautri tema tie plaukai g.gif , yra ne tik kare kirpimas , o ir jojo yra begale variantu, yra spalvos, atspalviai , pagal akis, pagal rauksles, pagal liemenuko ismiera lotuliukas.gif . Nors as pati per metus atsiauginus plaukus iki vidurio nugaros , nusivariau vel kare lotuliukas.gif , man bisk snuki suapvalina.
Ir nesutikciau ,kad tai tinginio sukuosena, kasryt pabundu kaip po gero sekso lotuliukas.gif , lygintuvas nuolat dirba. tinginio sukuosena buvo ilgi - pora minuciu ir kuodukas, Timosenko vainikas a dar kokia nesamone
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 21:39)
Ir vaikšto visos klonuotos su kare lotuliukas.gif
Dabar visos tiesina, kaip stygas, visos iki vienos, net juokas ima. Nu kodėl ? Man tai kuo įvairesnės šukuosenos, tuo gražiau. Yžač dievinu garbanotas moteris, man taip gražu wub.gif
Iki 38 nešiojau ilgus , iki pusės pečių natūraliai tiesius ir glotnius plaukus. Paskui nusikirpau. Patampiau pusmetį, netiko. Tada garbanojau ilgai. Tada išsikarpiau. Kare niekada nebuvo, gal kada pabandysiu...
Papildyta:
Realybe, patiko sukuosena 4u.gif

As tai su mielu noru nesitiesinciau, bet kad plaukai nei garbanoti dorai, nei apytiesiai, o slyksciai pasipute..

Turiu drauge, kurios tiesus, bet vis tiek dar tiesina, jai patinka, kai ne plaukelio nestyro sone ir istiesinus labiau blizga..
Papildyta:
Erszebeth, zymiai graziau dabar plaukai! smile.gif
Atsakyti
Bet tai kaip ėda plaukus tie tiesintuvai..a paskui sakot, su amžium plaukai sugedo lotuliukas.gif
Mažiau tampyt reik,tai nesuges biggrin.gif
Atsakyti
Taip jau yra, garbanotos nori tiesių, tiesiaplaukės garbanotų. Maniškiai tiesūs, kad ir ploni, bet sunkūs ir slidūs, bet kokie pagarbanojimai momentaliai išsileidžia, net lakas bejėgis. Netgi cheminį (norėjau lengvo) nepadarė iš pirmo karto, išsileido. Tenka susitaikyti, nors norėčiau gražiai banguotų (ne smulkiai garbanotų) plaukų.

Kad ano baisiai nesuvarėt, tai drįstu kelti dar vieną panašų. Palaidinė iš tiesų taip labai nepersišviečia, čia nuo blico.

user posted image
Atsakyti