Dekui uz nuomones, vidurine foto naujausia, dabar tokio ilgio nesioju, tik beda, kad visada reikia tiesinti, nes naturalus pasipute. Jei nusikirpciau trumpai, tai is vis kaip liutas buciau, tektu kasdien su tiesintuvu lygint..
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 03, 21:44)
Kirpsiuosi Rimtai Dar pasidžiaugsiu kelis metukus ir rėšiu. O gal ir anksčiau. Dabar dar mano kirpėjas neleidžia Kaip jis sako, tau tinka, dar pabūk Holivudas
as va kare nesiojau ilgai nes man tai tobulas kirpimas ir kaip mano kirpeja sako - tinginio sukuosena o dabar atsiauginau ir kazkaip patinka nors zinau kad bus kare kazkada vel
QUOTE(Liusii @ 2014 05 03, 21:12)
as va kare nesiojau ilgai nes man tai tobulas kirpimas ir kaip mano kirpeja sako - tinginio sukuosena o dabar atsiauginau ir kazkaip patinka nors zinau kad bus kare kazkada vel
cia visų tas laukia kare po ilgų plaukų
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 03, 21:09)
Dekui uz nuomones, vidurine foto naujausia, dabar tokio ilgio nesioju, tik beda, kad visada reikia tiesinti, nes naturalus pasipute. Jei nusikirpciau trumpai, tai is vis kaip liutas buciau, tektu kasdien su tiesintuvu lygint..
vienareikšmiškai ilgi tinka jums, na gaila, kad dažnai reikia tiesinti su tokiais plaukais kai pučiasi ir su trumpais butų manau dar daugiau jums vargelio
negalejau skaityt temos,kazkas buvo sugede. Nu ir priraset,nebegaliu perskaityt visko
Del plauku,man atrodo viskas priklauso,kokie tie plaukai ir kirpimas.
Trumpi dazniausiai sendina,bet yra kam tinka tik tokie. O ilgi nei per kur..
Man graziausiai yra pusilgiai. Baikstytes buitent tokie. Mano irgi
https://fbcdn-sphoto...652266298_n.jpg
sunervino didenybe,kojos tobulos
visos jus cia figuringos,net nesitikejau
Del plauku,man atrodo viskas priklauso,kokie tie plaukai ir kirpimas.
Trumpi dazniausiai sendina,bet yra kam tinka tik tokie. O ilgi nei per kur..
Man graziausiai yra pusilgiai. Baikstytes buitent tokie. Mano irgi
https://fbcdn-sphoto...652266298_n.jpg
sunervino didenybe,kojos tobulos
visos jus cia figuringos,net nesitikejau
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 03, 21:08)
kokios barakudros kur barakudros , noreciau i kursus uzsirasyt
manau kur sūrus jūros vanduo ir stiprus vėjas pučia
Ir vaikšto visos klonuotos su kare
Dabar visos tiesina, kaip stygas, visos iki vienos, net juokas ima. Nu kodėl ? Man tai kuo įvairesnės šukuosenos, tuo gražiau. Yžač dievinu garbanotas moteris, man taip gražu
Iki 38 nešiojau ilgus , iki pusės pečių natūraliai tiesius ir glotnius plaukus. Paskui nusikirpau. Patampiau pusmetį, netiko. Tada garbanojau ilgai. Tada išsikarpiau. Kare niekada nebuvo, gal kada pabandysiu...
Papildyta:
Realybe, patiko sukuosena
Dabar visos tiesina, kaip stygas, visos iki vienos, net juokas ima. Nu kodėl ? Man tai kuo įvairesnės šukuosenos, tuo gražiau. Yžač dievinu garbanotas moteris, man taip gražu
Iki 38 nešiojau ilgus , iki pusės pečių natūraliai tiesius ir glotnius plaukus. Paskui nusikirpau. Patampiau pusmetį, netiko. Tada garbanojau ilgai. Tada išsikarpiau. Kare niekada nebuvo, gal kada pabandysiu...
Papildyta:
Mrs.Patranka,
Dzeuse, man 1 ir antra nuotrauka, antra labiau
man labai gražu plaukai iki pečių ar truputį ilgesni
kažkada,kai buvau labia jauna, turėjau plaukus iki užpakalio, paskui nusikirpau visai trumpai, net vaikai nepažino, turėjau problemų dabar esu atsiauginusi iki pečių panašiai ir dar truputį auginsiu
Dzeuse, man 1 ir antra nuotrauka, antra labiau
man labai gražu plaukai iki pečių ar truputį ilgesni
kažkada,kai buvau labia jauna, turėjau plaukus iki užpakalio, paskui nusikirpau visai trumpai, net vaikai nepažino, turėjau problemų dabar esu atsiauginusi iki pečių panašiai ir dar truputį auginsiu
QUOTE(inga_ @ 2014 05 03, 21:34)
cia visų tas laukia kare po ilgų plaukų
Papildyta:
vienareikšmiškai ilgi tinka jums, na gaila, kad dažnai reikia tiesinti su tokiais plaukais kai pučiasi ir su trumpais butų manau dar daugiau jums vargelio
Papildyta:
Taigi.. neisivaizduoju, ka reikes daryt, kai ilgi negraziai jau atrodys..
Pavydziu, kas galit sortus nesiot, grazias leskas turit..
QUOTE(inga_ @ 2014 05 03, 21:35)
manau kur sūrus jūros vanduo ir stiprus vėjas pučia
keikiau keikiau ta veja, o pasirodo ne toks jis ir blogis
Bet tai kokia jautri tema tie plaukai , yra ne tik kare kirpimas , o ir jojo yra begale variantu, yra spalvos, atspalviai , pagal akis, pagal rauksles, pagal liemenuko ismiera . Nors as pati per metus atsiauginus plaukus iki vidurio nugaros , nusivariau vel kare , man bisk snuki suapvalina.
Ir nesutikciau ,kad tai tinginio sukuosena, kasryt pabundu kaip po gero sekso , lygintuvas nuolat dirba. tinginio sukuosena buvo ilgi - pora minuciu ir kuodukas, Timosenko vainikas a dar kokia nesamone
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 21:39)
Ir vaikšto visos klonuotos su kare
Papildyta:
Papildyta:
As tai su mielu noru nesitiesinciau, bet kad plaukai nei garbanoti dorai, nei apytiesiai, o slyksciai pasipute..
Turiu drauge, kurios tiesus, bet vis tiek dar tiesina, jai patinka, kai ne plaukelio nestyro sone ir istiesinus labiau blizga..
Papildyta:
Erszebeth, zymiai graziau dabar plaukai!
Taip jau yra, garbanotos nori tiesių, tiesiaplaukės garbanotų. Maniškiai tiesūs, kad ir ploni, bet sunkūs ir slidūs, bet kokie pagarbanojimai momentaliai išsileidžia, net lakas bejėgis. Netgi cheminį (norėjau lengvo) nepadarė iš pirmo karto, išsileido. Tenka susitaikyti, nors norėčiau gražiai banguotų (ne smulkiai garbanotų) plaukų.
Kad ano baisiai nesuvarėt, tai drįstu kelti dar vieną panašų. Palaidinė iš tiesų taip labai nepersišviečia, čia nuo blico.
Kad ano baisiai nesuvarėt, tai drįstu kelti dar vieną panašų. Palaidinė iš tiesų taip labai nepersišviečia, čia nuo blico.