Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 20:28)
Iš vėjų ir sūraus vandens miesto mudvi biggrin.gif
Inga, labai gražios garbanos, nešiok, kol voratinklis pavirš graikišku riešutu smile.gif

na aišku iš kur tos dainos apie gražiausias mergas? tongue.gif biggrin.gif

čia mano naturalūs wub.gif wub.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 03, 20:32)

gražūs plaukai, matosi, kad yra tankio biggrin.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 03 gegužės 2014 - 19:45
Nu, didenybe, a ko tu nesikerpi kare? Gi atjaunėtum kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 20:40)
Nu, didenybe, a ko tu nesikerpi kare? Gi atjaunėtum kaip biggrin.gif

Kirpsiuosi 4u.gif Rimtai smile.gif Dar pasidžiaugsiu kelis metukus ir rėšiu. O gal ir anksčiau. Dabar dar mano kirpėjas neleidžia lotuliukas.gif Kaip jis sako, tau tinka, dar pabūk Holivudas lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, kokios gražios ir figūringos moterytės susirinkę thumbup.gif Baltai pavydžiu jums, kas galit šortukus ir trumpesnius sijonus nešioti. Pas mane strijos ant kojų ir keliai negražūs, tai šitų dalykų nenešioju jau nuo kokių 27-28 m. Rodos, ir pasportuoju, bet matyt nuo odos struktūros priklauso, ar nuo genų.
Atsakyti
Rėši, tai rėši, aš irgi 38 metų būdama nusirėžiau ir kas? Pradėjau augint vėl, nes ir man diskomfortas buvo, ir aplinkiniai klausė, ko sudurniavau, tuo metu susipažinau su MB, tai pirmą pažinties vakarą paklausę, ar galęčiau plaukus ilgesnius pasiaugint lotuliukas.gif
Atsakyti
O jau Didenybe kokia neispasakyto grozio moteris lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai grazus plaukai, gera spalva, matosi kad nemazai ju yra, liux
Atsakyti
Idomu pasidare ir man isgirsti nuomones is salies.
Trumpiausias pirmas variantas, koki esu turejus, vos siekiantys pecius.
Kuris fasonas labiausiai tinka, maziausiai apvalina zandus..
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Dzeuse, vidurinis, ilgi lygūs plaukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 03, 18:08)
oi kokia graži undinėlė wub.gif  wub.gif
labai gražus įdegis wub.gif  na aišku pasitikėjimas yra pas jūs, sveikinu drinks_cheers.gif  viskas pas jus gražu ypač liemuo tikriausiai natūralus thumbup.gif o dėl push-up  ax.gif  ax.gif taip pat gražu 4u.gif
kokia čia jūra? wub.gif  wub.gif

biggrin.gif ....dėkui smile.gif yra jis,yra jis,niekas neatims to pasitikėjimo,liemuo irgi prie vietos biggrin.gif biggrin.gif push up blink.gif kaip susimoki,taip įdeda biggrin.gif
Čia Napoli wub.gif ,šiemet iirgi lėksiu ,labai jau ten gerai wub.gif
Atsakyti
Man irgi vidurinis g.gif

Glotnūs plaukai ir sklastymas per vidurį man primena rūsčią Pirčiupių motiną. Čia ne apie Dzeusę kalb. Apskritai vyresnėms.
Atsakyti
Didenybės kokie veido bruožai prakilnūs bigsmile.gif

Dzeuse, aš irgi už vidurinį, tik ilgis gali būti visoks - kare iki lūpų, iki smakro, iki pečių, gali ir žemiau pečių. Svarbu griežta linija.
Atsakyti
kokios barakudros blink.gif kur barakudros blink.gif , noreciau i kursus uzsirasyt 4u.gif
Atsakyti