Aš kadangi su Orchdėja baliavojus, tai galiu pasakyt, kad gyvai ji dar gražesnė- akys, plaukai, figūra, labai labai. Erzebet, buciau spalvotas pedkelnes uzsidejus, gal kokias zalsvas...
Atostogoms ir laisvalaikiu pats tas. Man per trumpi būtų tokie, kur užpakalio žandai ir kišenės išlenda, bet niekada gyvenime tokių nenešojau. Tik atimt
Na, rizikuoju likti nesuprasta, bet čia mamytės dienai derinukas
manau čia stilius tik vis dėl to pavasaris gal noretųsi šviesesnių spalvų mamyčių dienai
O Margaret plaukai ją sendina,nors mane užmuškit, gal gyvai,pažįstant žmogų,tai nekrenta į akis, bet nuotraukose prilipdo jums nereikalingą balastą, nesupykit prašau
pasakyk, kokiam rajone gyveni, patykosiu su kirviu Ten foto plaukai buvo nedažyt dar. nu bet jei aš fotkėse atrodau senesnė, nei 47, tada nieko negaliu padaryt.
Aš sau neatrodau
Aš kadangi su Orchdėja baliavojus, tai galiu pasakyt, kad gyvai ji dar gražesnė- akys, plaukai, figūra, labai labai.
Erzebet, buciau spalvotas pedkelnes uzsidejus, gal kokias zalsvas...
Rizikuoju būti atpažinta Nors jau žinau ką galvot - jetus, čia ta kūda barakūda Šortukai subinės nedengia, blondė ir nagai žinokit raudoni... dažniausiai