Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės, kurioms virš 35 :)

QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 03, 20:04)
Na, rizikuoju likti nesuprasta, bet čia mamytės dienai derinukas  blush2.gif

Giriu naują šukuosena, labai gražu thumbup.gif , ir derinukas nieko visai, gal tik spalvų norėtųsi, matau mėgstat tamsias spalvas.
Atsakyti
uuu Erszbeth , nežinau kas tas raganėlės daiktas antroj fotkėj bigsmile.gif , bet va plaukai thumbup.gif
atrodot indomiai, o suprast kitiems nevisad būtina lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš kadangi su Orchdėja baliavojus, tai galiu pasakyt, kad gyvai ji dar gražesnė- akys, plaukai, figūra, labai labai.
Erzebet, buciau spalvotas pedkelnes uzsidejus, gal kokias zalsvas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 03, 20:04)
Atostogoms ir laisvalaikiu pats tas. Man per trumpi būtų tokie, kur užpakalio žandai ir kišenės išlenda, bet niekada gyvenime tokių nenešojau.
Tik atimt  drinks_cheers.gif

Na, rizikuoju likti nesuprasta, bet čia mamytės dienai derinukas  blush2.gif

manau čia stilius smile.gif tik vis dėl to pavasaris gal noretųsi šviesesnių spalvų mamyčių dienai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 03, 20:09)

O Margaret plaukai ją sendina,nors mane užmuškit, gal gyvai,pažįstant žmogų,tai nekrenta į akis, bet nuotraukose prilipdo jums nereikalingą balastą, nesupykit prašau

pasakyk, kokiam rajone gyveni, patykosiu su kirviu biggrin.gif Ten foto plaukai buvo nedažyt dar. biggrin.gif nu bet jei aš fotkėse atrodau senesnė, nei 47, tada nieko negaliu padaryt. schmoll.gif
Aš sau neatrodau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 20:13)
Aš kadangi su Orchdėja baliavojus, tai galiu pasakyt, kad gyvai ji dar gražesnė- akys, plaukai, figūra, labai labai.

iš kokio jūs čia city esate?? biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 03, 19:13)
uuu Erszbeth , nežinau kas tas raganėlės daiktas antroj fotkėj  bigsmile.gif , bet va plaukai  thumbup.gif
atrodot indomiai, o suprast kitiems nevisad būtina lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif Ten toks daiktas:

user posted image

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 19:13)

O man tos spalvotos pėdkelnės jau pabodę, praeinantis, jeigu dar nepraėjęs, etapas, nebeįdomu kažkodėl.
Atsakyti
Iš vėjų ir sūraus vandens miesto mudvi biggrin.gif
Inga, labai gražios garbanos, nešiok, kol voratinklis pavirš graikišku riešutu smile.gif
Atsakyti
Rizikuoju būti atpažinta lotuliukas.gif
Nors jau žinau ką galvot - jetus, čia ta kūda barakūda lotuliukas.gif Šortukai subinės nedengia, blondė ir nagai žinokit raudoni... dažniausiai lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūsų Didenybė: 03 gegužės 2014 - 19:30
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 03, 20:19)
pasakyk, kokiam rajone gyveni, patykosiu su kirviu biggrin.gif 

su kirviu manęs nepaimsi lotuliukas.gif
Galėtai atrodyt kitaip mirksiukas.gif , bet svarbiausia pačiai gerai, rišam, bo tikrai - man dar reik jaunimą bent į mokslus išleist lotuliukas.gif
Atsakyti
Ką čia atpažinti, kaukėta visa biggrin.gif nU va, čia plaukai liuks.
Tie patys plaukai vienaip atrodo po plovimo, kitaip sekmadienio vakarą biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti