Nu bet ir pavyzdi, Didenybe, imetei, cia jai 58 metai, aišku, kad tokie ilgi netinka, o dar žili
Jo, Baikštytė- jėga, na, aš jau vadinu ilgais, jei zemiau pečių
ačiū už nuomones apie šortus
orchidėja, gražūs plaukai
orchidėja, gražūs plaukai
Inga,iš arčiau
QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 03, 19:29)
Na, jeigu atostoginius šortų variantus rodyt, tai visokių spalvų jie pas mane
na atotogoms tinkamas variantas, jei jūs smagiai jaučiatės
manau šortų ilgis priklauso individualiai nuo pasitikėjimo savimi. Man jau čia per trumpi
QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 03, 19:29)
Kirpkis, kirpkis. Man va vakar pasakė panos, kad reikia, šiandien nubėgau ir nusikirpau
O, kaip čia man išgauti tokį efektą Kažin, per 10 metų spėtų užaugti iki užpakalio?
O, kaip čia man išgauti tokį efektą Kažin, per 10 metų spėtų užaugti iki užpakalio?
Mano užaugtų
Orchidėjos labai gražūs plaukai. Nei pridėt, nei atimt. Nebent atsibos
Įmesiu savo plakuoseną, kai voratiklį retušuosiu
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 03, 19:32)
Niekaip nesuprantu... Kokios spalvos tas sijonas? Koks materiolas? Vilna? Viskozė?
Sijonas gražus. Su anais marškiniais man kontrastuoja marškinių sagutės
Tamsiai pilka su rudu, medžiaga poliesteris, viskozė, elastanas, su pamušalu.
QUOTE(TaGre @ 2014 05 03, 19:37)
Ačiū
o toks plaukų ilgis iki kokio amžiaus cenzo galimas DĖVĖTI- MŪVĖTI ???
QUOTE(inga_ @ 2014 05 03, 18:44)
na atotogoms tinkamas variantas, jei jūs smagiai jaučiatės
manau šortų ilgis priklauso individualiai nuo pasitikėjimo savimi. Man jau čia per trumpi
Atostogoms ir laisvalaikiu pats tas. Man per trumpi būtų tokie, kur užpakalio žandai ir kišenės išlenda, bet niekada gyvenime tokių nenešojau.
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 03, 18:45)
Orchidėjos labai gražūs plaukai. Nei pridėt, nei atimt.
Tik atimt
Na, rizikuoju likti nesuprasta, bet čia mamytės dienai derinukas
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 03, 19:40)
Inga,iš arčiau
oi kokia graži undinėlė
labai gražus įdegis na aišku pasitikėjimas yra pas jūs, sveikinu viskas pas jus gražu ypač liemuo tikriausiai natūralus o dėl push-up taip pat gražu
kokia čia jūra?
Ne nuuu, sulaukė moterys amžiaus, pametė protą
NĖRA AMŽIAUS CENZO. Bet plaukai turi būti prižiūrėti, gražūs ir tikti veidui ,aprangai. Kažkaip gi, neberišam kasos su bantuku ar riožine gumele Kam mėtytis į kraštutinumus.
O Margaret plaukai ją sendina,nors mane užmuškit, gal gyvai,pažįstant žmogų,tai nekrenta į akis, bet nuotraukose prilipdo jums nereikalingą balastą, nesupykit prašau
NĖRA AMŽIAUS CENZO. Bet plaukai turi būti prižiūrėti, gražūs ir tikti veidui ,aprangai. Kažkaip gi, neberišam kasos su bantuku ar riožine gumele Kam mėtytis į kraštutinumus.
O Margaret plaukai ją sendina,nors mane užmuškit, gal gyvai,pažįstant žmogų,tai nekrenta į akis, bet nuotraukose prilipdo jums nereikalingą balastą, nesupykit prašau
QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 03, 20:04)
Visai ne mano stilius. Tyliu