Konsultuojamės,rodomės,žydim
QUOTE(Tylene @ 2014 05 02, 13:39)
pumpica, pas tave nei žymės voratinklio metų maximum 27 gražus, lygus veidelis
dėkui, nu yra yra, foto visko neperteikia...et, kad būtų tie 27 su protu 40-imties
Nauja tema
Gal tik temos pvadinime reikejo pamineti ir 40 su biskiu drasiau butu vyresnioms . Nes 35 metu tai dar visai jauna moteris. Nezinau kaip kitom , bet as matau skirtuma kur man buvo 35 ir kur 40 .
Gal tik temos pvadinime reikejo pamineti ir 40 su biskiu drasiau butu vyresnioms . Nes 35 metu tai dar visai jauna moteris. Nezinau kaip kitom , bet as matau skirtuma kur man buvo 35 ir kur 40 .
anos dienos temas prisimenant...megstukeliai ir dzinsai...
sitas jaunatviskiausias
kalbant apie sukuosenas - "a la blinkeviciute" sendina net dvidesimtmetes, o kuodukai, tiesiai nukirpti pusilgiai ar ilgi plaukai atrodo jaunatviskai :9
[quote=Mrs. Patranka,2014 05 02, 14:19]
Papildyta:
tobula:
bobiska:
kalbant apie sukuosenas - "a la blinkeviciute" sendina net dvidesimtmetes, o kuodukai, tiesiai nukirpti pusilgiai ar ilgi plaukai atrodo jaunatviskai :9
[quote=Mrs. Patranka,2014 05 02, 14:19]
Papildyta:
tobula:
bobiska:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 02, 15:19)
Mest šalikėlį von Atrodo, kad slepi randą nuo strumos ar esi panelė mokytoja (sena pana dar)...
Su patėjančiais džinsais atrodai prasčiau nei su tais kitais Ta prasme, su anais labai gražiai atrodai
Blinkevičiūtės šukuosena buvo gražu 1996 metais. Dabar ji jau praeityje. Kaip ir keturkampės plytos pavidalo batų nosys...
Papildyta:
QUOTE(besteller @ 2014 05 02, 15:41)
Net širdis atsigavo, kad ne aš viena taip matau
Sveikos,
mama gita, patiko, norėtųsi ir iš priekio pamatyt.
Pumpica ,gražuolė, jaunesnė atrodai .
jūsų didenybe, gražios kojos.
Na ką reikia ir man savo pensinykės voratinklius parodyt , kad būtų bendras vaizdas. Kiek laiko galima redaguot postą savo? kad galėčiau ištrint foto, nenoriu laikyt ilgai.
mama gita, patiko, norėtųsi ir iš priekio pamatyt.
Pumpica ,gražuolė, jaunesnė atrodai .
jūsų didenybe, gražios kojos.
Na ką reikia ir man savo pensinykės voratinklius parodyt , kad būtų bendras vaizdas. Kiek laiko galima redaguot postą savo? kad galėčiau ištrint foto, nenoriu laikyt ilgai.
QUOTE(besteller @ 2014 05 02, 14:41)
va čia mano siekiamybė, auginu dabar iškarpytą priekį, kad būtų toks vaizdas nedaug jau liko
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 02, 13:46)
Mest šalikėlį von Atrodo, kad slepi randą nuo strumos ar esi panelė mokytoja (sena pana dar)...
Su patėjančiais džinsais atrodai prasčiau nei su tais kitais Ta prasme, su anais labai gražiai atrodai
Blinkevičiūtės šukuosena buvo gražu 1996 metais. Dabar ji jau praeityje. Kaip ir keturkampės plytos pavidalo batų nosys...
Papildyta:
Papildyta:
Šalikėlio nemesiu,nes tai atatranka rankinei
Platėjantys klasika,ir laaabai geri ,o tie kur tau patiko,tai man ne visai nepatinka,mečiau tik kaip pvz
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 02, 16:02)
Šalikėlio nemesiu,nes tai atatranka rankinei
Platėjantys klasika,ir laaabai geri ,o tie kur tau patiko,tai man ne visai nepatinka,mečiau tik kaip pvz
Tada prasek viršutines sagas
AŠ platėjančių vengiu, nes užpakalis didelis ir riestas. Su platėjančiais džinsais jis dar labiau praplatėja...
Ir iš viso... Neturėjau problemų su celiulitu, kol nepradėjau kasdien jų nešiot (pasikeitė darbo pobūdis ir vietoj suknelių, sijonų ant viršaus dėviu specovkę). Manau, kad jie stabdo kraujotaką, o nuo to ir visas šitas biesas
rodausi voratinklius, trumpam, prašau necituoti, trinsiu. pirma foto per jūros šventę daryta, antra šiemetinės velykos. Vasarą bus 43.
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 02, 15:46)
ne viena tikrai, labai geri pavyzdžiai įdėti, o tas jūsų kuodukas pajūryje, labai jaunatviškai atrodo