Aš čia retai kada rašau, tik skaitau dažnai, bet autoportreto negalėjau nepagirt Super
P.S.: O kaip kilo idėja save išsiuvinėt?
QUOTE(Hmmm... @ 2014 05 22, 11:27)
Aš čia retai kada rašau, tik skaitau dažnai, bet autoportreto negalėjau nepagirt Super
ačiū ....ir visoms ačiū
Kažkaip norėjau siuvinėt didelį darbą, kaip tik buvo padarytos geros kokybės foto...pagavau bemąstančią save, kodėl neišsisiuvinėjus, kol mintis nepabėgo, tempiau medžiagą ant rėmo
QUOTE(sobieska @ 2014 05 22, 02:25)
Kažkaip norėjau siuvinėt didelį darbą, kaip tik buvo padarytos geros kokybės foto...pagavau bemąstančią save, kodėl neišsisiuvinėjus, kol mintis nepabėgo, tempiau medžiagą ant rėmo
As irgi negaliu nepagirti portreto, nors labia retai cia pasisakau Nepaparastai grazu Gal pasikartosiu nezinau kalinta karta, nepykit, bet gal galit man pasakyti kaip paversti nuotrauka kryziuku schema? Gal yra koks nemokamas internetinis puslapis, kur galima pasidaryti? Noreciau issiuvineti teveliu nuotrauka
Nieko naujo nebepasakysiu - laaabai grazus portretas bet dar prie to paties apziurejau ir aplinka, kurioje portretas fotografuotas, ir ispudi paliko
QUOTE(sobieska @ 2014 05 22, 11:25)
ačiū ....ir visoms ačiū
Darbas superinis Labai butu gerai, kad uztektu portreto siuvinejimui geros kokybes foto
lasvegiete- kokybiškas schemas daro profesionalai, nemokamai nebent kleckų krūvą galit gauti (nebent esat labai vykusi dailininkė ir kompiuteristė )
Jei kas dar bendraujat plepesių temoje įmeskit nuorodą, nes po "prisikėlimo" neišliko adresai
Bet kokie visų darbeliai Šaunuolės. Artišoką valgiau, bet matyt nemokėjo paruošti, todėl nepatiko. Tačiau darbas uch, kaip skaniai atrodo
Bet kokie visų darbeliai Šaunuolės. Artišoką valgiau, bet matyt nemokėjo paruošti, todėl nepatiko. Tačiau darbas uch, kaip skaniai atrodo
Siek tiek kvailas klausimas iskilo...
Paveikslo schemoje sako, kad reikalingas Evenweave medziaga 66x88 cm. Klausimas: ar tuose matmenyse jau yra iskaiciuoti keli cm krastams ar man reikia dar kelis cm prideti?
Maziems darbams visuomet sociai palieku krastams, bet va sunkiai randu tinkamo dydzio medziagos siam darbui
Paveikslo schemoje sako, kad reikalingas Evenweave medziaga 66x88 cm. Klausimas: ar tuose matmenyse jau yra iskaiciuoti keli cm krastams ar man reikia dar kelis cm prideti?
Maziems darbams visuomet sociai palieku krastams, bet va sunkiai randu tinkamo dydzio medziagos siam darbui
QUOTE(mona66/1 @ 2014 05 26, 18:15)
Jei kas dar bendraujat plepesių temoje įmeskit nuorodą, nes po "prisikėlimo" neišliko adresai
Karta akcija buvo pardej marinuotu artisoku, tai susigundziau. Ziauriai skanu.
QUOTE(Ohh @ 2014 05 26, 18:38)
Siek tiek kvailas klausimas iskilo...
Gali buti visaip. Pavyzdziui zurnaluose dazniausiai buna taip:
Parasyta ir koks paties paveiksliuko dydis, ir kokios medziagos reiketu, ir kiek kryziuku yra dazniausiai, jei ne, tai per pora minuciu galima susiskaiciuoti kryziukus virsuje ar apacioje ir vienam is sonu...
Nors panasiau, kad tavo medziaga nurodyta be krastu, nes dazniausiai suapvalina medziagos dydi, geriausia butu pasiskaiciuoti paciai naudojant medziagos kalkuliatoriu. pvz sita: http://yarntree.com/.../xstitchcal.htm. susirasai kiek kryziuku is plocio ir ilgio, kokiu krastu nori ir kitka ir ismeta. tiesa, ten coliai, bet colius lengva konvertuotis i cm. Gal pasigooglinus ir su cm rasi cross stitch fabric calculator...
O del medziagos, tai ji rietimais buna, plotis bene pusantro metro ar panasiai. tai plocio sociai, o ilgio kokio nori gali atkirpti, nors ir 10 metru. Nereklamuoju kasiulai, bet pvz ten po medziaga parasyta: Siuvinėjimui skirta drobė evenweave Jazlyn (28 count), spalva balta (spalvos kodas 100). Gamintojas - firma Zweigart (Vokietija). Sudėtis - 52% medvilnė, 48% modal. Medžiaga yra karpoma. Pasirinkus kiekį 1 vnt. atkirpsime jums 50x70 cm gabaliuką, 2 vnt. - 70x100 cm, 4 vnt. - 100x140 cm.
Labas rytas.
Kokie gražūs darbeliai.
Sobieska aš be žodžių, kokie grožiai, o jau portretas.. Tikriausiai schemą ne pati darėtės? Na labai labai..Tiesa, gal jau ir klausta, kur dedate tiek darbelių? Dovanojate? Nejaugi parduodate? Dar įdomu, koks siuvinėjimo stažas..Na labai jau čia klausimų pažėriau...
Medžiagos paskaičiavimui aš naudoju temos pradžioje nurodytą kalkuliatorių..Rusų kalba cm, niekad dar neapsiskaičiavau
Kokie gražūs darbeliai.
Sobieska aš be žodžių, kokie grožiai, o jau portretas.. Tikriausiai schemą ne pati darėtės? Na labai labai..Tiesa, gal jau ir klausta, kur dedate tiek darbelių? Dovanojate? Nejaugi parduodate? Dar įdomu, koks siuvinėjimo stažas..Na labai jau čia klausimų pažėriau...
Medžiagos paskaičiavimui aš naudoju temos pradžioje nurodytą kalkuliatorių..Rusų kalba cm, niekad dar neapsiskaičiavau
QUOTE(Toli @ 2014 05 27, 00:03)
* Gali buti visaip. Pavyzdziui zurnaluose dazniausiai buna taip:
Parasyta ir koks paties paveiksliuko dydis, ir kokios medziagos reiketu, ir kiek kryziuku yra dazniausiai, jei ne, tai per pora minuciu galima susiskaiciuoti kryziukus virsuje ar apacioje ir vienam is sonu...
Nors panasiau, kad tavo medziaga nurodyta be krastu, nes dazniausiai suapvalina medziagos dydi, geriausia butu pasiskaiciuoti paciai naudojant medziagos kalkuliatoriu.
** O del medziagos, tai ji rietimais buna, plotis bene pusantro metro ar panasiai. tai plocio sociai, o ilgio kokio nori gali atkirpti, nors ir 10 metru. Nereklamuoju kasiulai, bet pvz ten po medziaga parasyta...
Nors panasiau, kad tavo medziaga nurodyta be krastu, nes dazniausiai suapvalina medziagos dydi, geriausia butu pasiskaiciuoti paciai naudojant medziagos kalkuliatoriu.
** O del medziagos, tai ji rietimais buna, plotis bene pusantro metro ar panasiai. tai plocio sociai, o ilgio kokio nori gali atkirpti, nors ir 10 metru. Nereklamuoju kasiulai, bet pvz ten po medziaga parasyta...
* ka tik irodei, kas skaityti nemoku
'Design size: 38 x 58.5 cm
o 'Materials' sarase : 28 Count cream evenweave 68 x 88 cm'
** Kasiulai man visuomet labai patiko. Tik gaila, gyvenu ne Lietuvoje, tai dairausi kitokiu variantu.Galvoju sita imti
Ipratus rinkinius siuvineti ir beveik niekada nesiuvinejus ant evenweave daug klausimu kyla.
QUOTE(MMVK @ 2014 05 27, 08:59)
Labas rytas.
Kokie gražūs darbeliai.
Kokie gražūs darbeliai.
Man sie klausimai kyla kaskart pamacius Sobieskos grozybes