mona66,tingine tu nusikopink pavadinima ir imesk i paieska,kokios ten sagutes linksmos
O cia mano greitukas,iskeliaus dovanu deziuke pirkau ermitaze,nu ka as zinau,puse valandos knisaus po kruva,kol padoria radau ir dar vyriai vienos spalvos,uzsegimas kitos,kokybe prastoka,daugiau niekad ten nebepirksiu
Mano pažaidimai su levandiniais maišeliais ir servetėlių bandymai
RasuteK nu ir pasidarbavai visi darbeliai labai faini
Ddziuljeta,koks man siltas ir mielas tas paveiksliukas
Zeruti
Ddziuljeta, o tu manai, kad tave taip greitai pamirsti galima ne ne ne Pasiziurejau tavo liniuote - paskutines dieneles jau
Ddziuljeta, o tu manai, kad tave taip greitai pamirsti galima ne ne ne Pasiziurejau tavo liniuote - paskutines dieneles jau
QUOTE(RasuteK @ 2014 05 17, 17:16)
Zeruti
sakai neimanoma puiku
aga dar plius 2 sav gali dasidet ..su manim tai beviltiska
QUOTE(Jurgitita87 @ 2014 05 18, 00:57)
Sveikos. Noriu jusu paklausti ar labai sunku pradeti siuvineti ant lino. Tarkim ant Evenweave medziagos 32 ? Visuomet siuvinedavau ant Aida 16 audinio. Galvoju meginti ant lino...
tikrai nesunku,nereikia to lino bijot pradziai pabandyt pasiimk nedideli motyva,itemk gerai audini ant lankelio ir viskas pasiseks,pamatysi dar vienas mazas patarimas,apsisuk vidine lankelio dali bintu,tada netaip audinys slys.
Labai aciu uz palaikyma As niekada nesiuvinejusi su lankeliu. Tarkim, jeigu didesni paveiksliuka siuvineciau ir lankeli tektu vis perkelti i kita vieta ir jeigu ji uzdeciau ant issiuvinetu kryzeliu vietu jie nesusispaustu, tie kryzeliai?Nesideformuotu? Vis siuvinedavau su tokiu mediniu remu, galvoju jog man butu patogiau su lankeliu
QUOTE(Jurgitita87 @ 2014 05 18, 09:04)
Labai aciu uz palaikyma As niekada nesiuvinejusi su lankeliu. Tarkim, jeigu didesni paveiksliuka siuvineciau ir lankeli tektu vis perkelti i kita vieta ir jeigu ji uzdeciau ant issiuvinetu kryzeliu vietu jie nesusispaustu, tie kryzeliai?Nesideformuotu? Vis siuvinedavau su tokiu mediniu remu, galvoju jog man butu patogiau su lankeliu
tai jei su remu siuvinejot, tai ir toliau taip pat su remu siuvinekit tik jei pabandymui naudosit nedideli evenweave ar lino medziagytes gabaliuka, tai ant remo nebus kaip uzdet
QUOTE(Uodegyte @ 2014 05 16, 13:44)
Turiu kelis motyvus ''ateičiai'' į aplankus įsimetus man tais tos rožytės įstrigo,bandžiau kartą,labai patiko .
čia vienos blogerės keli darbukai,tokie šilti apdirbimu,ir mieli su tom sagutėm
čia vienos blogerės keli darbukai,tokie šilti apdirbimu,ir mieli su tom sagutėm
Gražūs darbeliai Tiek Taviškiai, tiek kiti Įdomu kaip tas rožytes reikia susukt? Sudėtinga?
QUOTE(zerutis @ 2014 05 17, 00:38)
O cia mano greitukas,iskeliaus dovanu deziuke pirkau ermitaze,nu ka as zinau,puse valandos knisaus po kruva,kol padoria radau ir dar vyriai vienos spalvos,uzsegimas kitos,kokybe prastoka,daugiau niekad ten nebepirksiu
Super dėžutė, Zeruti
QUOTE(RasuteK @ 2014 05 17, 13:15)
Mano pažaidimai su levandiniais maišeliais ir servetėlių bandymai
Kvepia levandom Kuo kimšai?
QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 05 17, 14:57)
laba diena kas mane dar pamena?
Aš tai su Tavim dažniau Ali temoj susitinku Mielas, šiltas darbelis laukia ateinančio mažiuko