Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos, darbštuolytės smile.gif Visų darbeliai nuostabūs wub.gif šauniai darbuojatės 4u.gif Dažnai užsuku pasigrožėti ax.gif
Šį kartą ir aš pasirodau su mažučiu darbeliu:
user posted image
Atsakyti
Fainas rankšluostukas smile.gif
Papildyta:
Tik pacentruoti kitą kartą reikėtų labiau, susiskaičiuoti, bet vistiek patinka smile.gif
Atsakyti
aciu uz pagyrimus, ypac Zeruciui ir Uodegytei.
Uodegyte, man irgi patinka karkartem primityvukai (na akivaizdu). Dar butu smagu daug pinigeliu tureti, kad visokiu imantriu siulu prisipirkti ir kitokiu pribumbasu. Labai noreciau kada ka nors is Just Another Button Company issiuvineti ir prisiuti tas graziasias smagiasias sagas. blush2.gif
Atsakyti
Senai rodziausi, reikia pasirodyti. biggrin.gif Iskart atsiprasau uz nuotrauku kokybe. blush2.gif blush2.gif
Pries pusantru metu buvau pasinesus ant Nimue. Issiuvinejau nykstuka ant backos, o paskui sugalvojau visas tris fejas ant pauksciuku isgimdyti. Kantrybes uzteko dviem. Gulejo jos laukdamos treciosios ir remu graziu is salono. Bet staigiai prisireike dovanos ir staigiai sugalvojau jas padovanoti, juk vis tiek tik dulkeja dezeje. Nupirkau paprastus remelius, ireminau ir kita diena padovanojau. smile.gif
user posted image
Mano antrasis siuvinys. Daug kliurku visokiu pridariau, prisleivinau, bet nebetaisysiu, tegu lieka atminimui, kaip vienas pirmuju siuvimo darbu, o ir is klaidu mokomes. blush2.gif Taigi, maisiukas pirkiniams. Elniuku schema is kazkada pirkto Cross Stitcher zurnalo.
user posted image
(desinys sonas nekreivas, tik kazkaip pakabinau kreivai blush2.gif)
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif Toli,bet tu ir saunuole 4u.gif

remeliai super tinka,labai graziai ziuris wub.gif
tasiukas ir simpatiskas 4u.gif po truputi ismoksi siut,svarbiausia noras yra mirksiukas.gif manes ir niekas nemokino,tik as nuo kokiu sesiu metu,slapcia,pro mociutes siuvenke prasisukdavau,lelem rubelius siudavau biggrin.gif igudziai su laiku ateina,pamatysi,isivaziuosi ir viskas bus OK mirksiukas.gif

Radvileee thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 15 gegužės 2014 - 09:38
Labai aciu, Zeruti. 4u.gif
As irgi vaikysteje nemazai laiko su mociute, kuri nuolat siudavo, praleidau. Deja, man tuo metu labiau rupejo zaisti su lelem, sagom ir panasiai, nei stebeti ja ir mokintis. Ech, dabar ziureciau akis isputusi. blink.gif Bet kartais vis tiek kazkokios padrikos smulkmenos islenda is atminties. Va kad ir mociute mano striguodavo, o ne adatelems smaigstydavo, tai ir as pasistriguoju.

Dabar labai gerai, kad yra Internetas, tas pats youtube, kur visokio velnio pilna. Na po truputi, po truputi ir ismoksiu, ir ranka atmusiu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2014 05 15, 00:12)
aciu uz pagyrimus, ypac Zeruciui ir Uodegytei.
Uodegyte, man irgi patinka karkartem primityvukai (na akivaizdu). Dar butu smagu daug pinigeliu tureti, kad visokiu imantriu siulu prisipirkti ir kitokiu pribumbasu. Labai noreciau kada ka nors is Just Another Button Company issiuvineti ir prisiuti tas graziasias smagiasias sagas.  blush2.gif

Man taipogi tokie niekaliukai faini,su sagutėm visokiom user posted image ,o kiek grožių norisi,vos ranka pasiekiami,buvau įsikliopinus rinkinuką,bet va siuntimas brangesnis ,nei pats rinkinukas,ir nuplaukė blush2.gif kad ir crescent coleurs,arba atalie ax.gif brangūs bliaka siūlai biggrin.gif o kiek jų reikėjo,pagal rinkinukus,turint schemą,trūkdavo tik jų .
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2014 05 14, 01:28)
Trupuciuka isdidi ir savimi patenkinta pristatau savo pirmaji SIUVINI-pagalveles uzvalkaliuka.  blush2.gif Stovejo bene penkerius metus mano grazioji baltoji siuvamoji kaip dekoracija, kol pasiryzau... Tegu siules ir ne tiesiausios, bet dovanos gavejai patiko, ypac kai savo varda pamate, ir kai pasakiau, kad sirdele kiekvienam menesi butinai pades per metus savo meile surasti.  tongue.gif

Puiki pagalvėlė wub.gif Tikiu, kad gavėjai labai patiko wub.gif

QUOTE(*Radvileee @ 2014 05 14, 23:10)
Šį kartą ir aš pasirodau su mažučiu darbeliu:

Simpatiškas smile.gif

QUOTE(Toli @ 2014 05 15, 01:21)
Senai rodziausi, reikia pasirodyti.

Nimukės gražios tikrai, bet krepšys labai sužavėjo wub.gif Toks linksmas, nuotaikingas-mielai tokiu nešina žygiuočiau apsipirkti smile.gif

Uodegyte, man atalie labai patinka, bet nesu niekad siuvinėjusi jų. Nors norėčiau kada nors smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif pasigooglinau truputi,pasicekavijau apie kokias cia sagutes Toli rase ax.gif kokiu geruliu prisiziurejau lotuliukas.gif dar nezinojau,kad tokiu yra,bet man laaaaa....bai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2014 05 14, 23:21)
Pries pusantru metu buvau pasinesus ant Nimue. Issiuvinejau nykstuka ant backos, o paskui sugalvojau visas tris fejas ant pauksciuku isgimdyti. Kantrybes uzteko dviem.

Nimue puiks dizainas
fėjukės atrodo puikiai
gal susidūšisi ir trečioji atsiras wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2014 05 15, 17:49)
biggrin.gif  pasigooglinau truputi,pasicekavijau apie kokias cia sagutes Toli rase  ax.gif kokiu geruliu prisiziurejau  lotuliukas.gif dar nezinojau,kad tokiu yra,bet man laaaaa....bai patiko  biggrin.gif

Įmesk nuorodą, o tai beieškodama prapulsiu (reikia laiką taupyti) biggrin.gif biggrin.gif Matai atsnaujinau/atsijauninau (atjungė ir kiek beldžiausi niekaip neprijungė, tai aš antrą dublį pasidariau (tipo klonavausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )) .Gražumas tų darbelių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 05 15, 18:31)
Uodegyte, man atalie labai patinka, bet nesu niekad siuvinėjusi jų. Nors norėčiau kada nors smile.gif

Turiu kelis motyvus ''ateičiai'' į aplankus įsimetus biggrin.gif man tais tos rožytės įstrigo,bandžiau kartą,labai patiko .

user posted image

QUOTE(mona66/1 @ 2014 05 15, 21:54)
Įmesk nuorodą, o tai beieškodama prapulsiu (reikia laiką taupyti) biggrin.gif  biggrin.gif Matai atsnaujinau/atsijauninau (atjungė ir kiek beldžiausi niekaip neprijungė, tai aš antrą dublį pasidariau (tipo klonavausi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )) .Gražumas tų darbelių  4u.gif  4u.gif  4u.gif

https://www.google.l...r...301&bih=657

čia vienos blogerės keli darbukai,tokie šilti apdirbimu,ir mieli su tom sagutėm wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 16 gegužės 2014 - 11:47