Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(sobieska @ 2014 10 06, 06:52)

darbas puikus thumbup.gif
toks romantiškas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 10 06, 07:52)

Vau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P.Sh.: 06 spalio 2014 - 19:39
ačiū labai...už ankščiau smile.gif 4u.gif

user posted image

Istoriją prisiminus
Atsakyti
[quote=sobieska,2014 10 08, 07:53]

Vis žaviuosi puikiai priderintais rėmais. Ar vis ten pat priešais Hiperį rėminta? Tiesiog tobula. smile.gif Koks jo dydis? Rėmas, kiek suprantu ne iš pigiųjų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 08 spalio 2014 - 07:20
[quote=Vitute*,2014 10 08, 08:19]
[quote=sobieska,2014 10 08, 07:53]

Vis žaviuosi puikiai priderintais rėmais. Ar vis ten pat priešais Hiperį rėminta? Tiesiog tobula. smile.gif Koks jo dydis? Rėmas, kiek suprantu ne iš pigiųjų?
[/quote]
Ačiū 4u.gif Taip,ten viena iš brangiausių rėminimo studijų, tačiau viena iš kokybiškiausių smile.gif ...rėmo kraštinės 34-28
Atsakyti
[quote=sobieska,2014 10 08, 08:23]

Aišku, įspūdinga. Aš irgi ten rėminu. Dar ir vienai bendradarbei parekomendavau. Aliejinius paveikslus rėmino - tai liko maloniai nustebinta puikios kokybės. rolleyes.gif Verta nepagailėti pinigėlių rėminimui, nes blogas rėminimas gali visą darbą sugadinti.
Atsakyti
Sveikos siuvinėtojos smile.gif skubiai reikia jūsų pagalbos, kad kuri turit obels šakos siuvinėjimo kryželiu schemą? g.gif
Atsakyti
Sobieska- NUOSTABU!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif as jau pasikartosiu,bet man sitie angeliukai nerealus.schemos,zinoma,nedristu prasyti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sobieska, fantastika! Remai ir abu darbai tarpusavyje dainuote dainuoja, nuostabi harmonija.
QUOTE(burnickiene @ 2014 10 08, 09:53)
Sveikos siuvinėtojos smile.gif skubiai reikia jūsų pagalbos, kad kuri turit obels šakos siuvinėjimo kryželiu schemą?  g.gif

Siaip yra schemu paieskos tema. O tamsta bandet per google paieskoti kokio tipo sakos jums reikia (pvz apple blossom cross stitch)? ju visokiu tipu yra, nuo nedideliu gan vaikisku iki tikrai sudetingu darbu...
Atsakyti
g.gif Radau internete tokią neblogą schemutę. Bet ji spalvota. O mano printeris juodai balta spausdina. Gal yra kokia gudrybė, kaip pakeisti tas spalvas į simbolius?
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2014 10 10, 09:57)
g.gif Radau internete tokią neblogą schemutę. Bet ji spalvota. O mano printeris juodai balta spausdina. Gal yra kokia gudrybė, kaip pakeisti tas spalvas į simbolius?

Gudrybe butu galima daryti, jei butu schema PM programoje, ten keitaliokis simbolius kaip tik fantazija leidzia. O tu bandei nespalvotai atsispausdinti ar ten grynai spalvu kvadraciukai? Arba dar variantas ieskotis sitos schemos kitokiam pavidale. smile.gif
Atsakyti
[quote=Taskuota,2014 10 10, 22:34]

Ačiū. Bandysiu ieškoti ką nors kitą.
Atsakyti