Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Del schemu, zinau, kad cia ne schemu paieskos tema, bet kadangi tema merdinti, tai gal niekas nesupyks. rolleyes.gif
Kokiu jums zodiako zenklu reikia?
pvz is sitos nuorodos galima parsisiusti avina, vandeni, vezi ir zuvis.
https://yadi.sk/d/tdQFecqhCtKgQ
Jie yra perrinkti programa Pattern Maker ir turi DMC spalvu kodus, taigi jums reikes programos Pattern Maker. Ja galima parsiusti nemokamai. Po to spaudziat ant nuorodos ir parsisiunciat faila su 4 schemomis. Jos yra suspaustos. Tada su winzip ar winrar atsidarot, isskleidziat taip sakant ir issisaugot pvz ant darbastalio. Pavadinimai yra rusiski, mano kompas rekia, kad nesupranta ir neatidarys. Tada as juos pervadinu lotyniskom raidem ir kompas atidaro. 4u.gif
Atsakyti
Schemas aš jau turėjau, bet man raktų spalvų reiktų DMC. O čia tik prie vandenio yra raktas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciocė: 24 rugsėjo 2014 - 15:21
QUOTE(Ciocė @ 2014 09 24, 16:18)
Schemas aš jau turėjau, bet man raktų spalvų reiktų DMC. O čia tik prie vandenio yra raktas  verysad.gif

Tai kai su PM perdaryta schema, tai raktas visada yra, ir bent jau man visada DMC pasitaike. Paziurek kai atsidarai schema kur yra virsuje VIEW yra I Information ir pamatysi rakta.
user posted image
Ir siaip toje programoje yra idomiu funkciju, kad ir pakeisti zenklus kokiais nori ar net spalvom jau... smile.gif
Atsakyti
Aaaa, dabar jau pamačiau biggrin.gif Ačiū, pasirodo funkcijų šitų nežinojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 09 24, 17:47)
Aaaa, dabar jau pamačiau  biggrin.gif  Ačiū, pasirodo funkcijų šitų nežinojau  4u.gif

prasom. smile.gif
Va is cia galima atsisiusti visus 12 zenklu, tik failas didokas, jei ka.
http://dfiles.eu/files/4twusjuwl
Visu neperziurejau, bet yra ir nuskenuotos schemos ir raktai su DMC atitikmenimis, su ir Pattern Maker programoje, ir net nuotrauka su siulais rinkinyje.
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 09 24, 09:49)
sveika prisijungus, tik čia labai ramu, beveik visos yra išsikėlusios į FB grupes, bet jei kils kokių klausimų, vis tiek bus, kas atsakys  mirksiukas.gif

kokiu būdu galima pas jus į fb pakliūt?
Atsakyti
QUOTE(reasontobehappy @ 2014 09 24, 18:33)
kokiu būdu galima pas jus į fb pakliūt?

aha as irgi noreciau, meginsiu istobulinti savo kryziukus tai reikes kur rodytis ir kritikos laukt bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taskuota: 24 rugsėjo 2014 - 18:51
QUOTE(MMVK @ 2014 09 23, 11:56)
Aš esu siuvinėjusi šitos serijos vėžį.

Gal būtų galima gauti schemutę, bandyčiau ką nors prisitaikyti smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
[quote=sobieska,2014 09 26, 08:27]

Miela. wub.gif
Atsakyti
[quote=Vitute*,2014 09 26, 08:52]
[quote=sobieska,2014 09 26, 08:27]

Miela. wub.gif
[/quote]
Ačiū...kažkaip jaučiu pareigą ČIA rodytis, nes ...iš šio portalo ištekėjo mano šaltinėlis į siuvinėjimo jūras smile.gif
Atsakyti