Noriu pasitarti. Taip jau gavosi, kad mano "Baltoji pelėda" liko be šeimininko. Norėčiau ją parduoti, bet nežinau, kiek tokie darbeliai verti. Suskaičiavau 20609 kryžiukai po 0,03 ct jau 618 Lt. Dar pats rinkinys ir rėminimas 220 Lt. Viso jau 838 Lt. Ar tai logiška kaina? Kas tiek mokės? Patarkite kas nors.
QUOTE(Vitute* @ 2014 09 03, 12:11)
Suskaičiavau 20609 kryžiukai po 0,03 ct jau 618 Lt. Dar pats rinkinys ir rėminimas 220 Lt. Viso jau 838 Lt. Ar tai logiška kaina? Kas tiek mokės? Patarkite kas nors.
kaina jau tokia išeina,
nes čia rankų darbas
vat rasti pirkėją sunkiau
Svenciu pabaigtuves originalus dimensions rinkinys
[quote=Tresnia,2014 09 05, 02:15]
10 balų! Man šitas motyvas irgi labai prie širdies.
10 balų! Man šitas motyvas irgi labai prie širdies.
QUOTE(Tresnia @ 2014 09 05, 01:15)
Svenciu pabaigtuves originalus dimensions rinkinys
žavios orchidėjos
bravisimo
Aciu nors va issiuvinejau ir nezinau kur panaudot... kabint ireminus tai neturiu kur nes visai prie interjiero netinka gal pagalvele daryt, bet kad as neisivaizduoju net kaip ten jos siuvasi
QUOTE(Tresnia @ 2014 09 05, 11:03)
Aciu nors va issiuvinejau ir nezinau kur panaudot... kabint ireminus tai neturiu kur nes visai prie interjiero netinka gal pagalvele daryt, bet kad as neisivaizduoju net kaip ten jos siuvasi
Ar turi siuvimo masina?
QUOTE(Tresnia @ 2014 09 05, 19:18)
taip
Paprasciausias variantas yra daryti voko tipo uzvalkaliuka, be jokiu uztrauktuku ir pan. Internete yra daug video kaip ji pasidaryti. Angliskai vadinasi envelope cushion cover. As dariau pagal sita video (angliskai, bet tu juk UK) https://www.youtube....h?v=FhZnHhbcN-Q
O priekyje reikia is visu pusiu prie siuvinuko prisiuti po gabaliuka medziagos, kad gautusi taip (foto ne mano ir pirmoj kampai nedailus, bet matyti, kaip medziaga pridurta) :
O galas taip is tos pacios medziagos kaip priekyje arba nebutinai
Papildyta:
QUOTE(A-Z @ 2014 09 06, 13:16)
Sveikos, labai seniai rašiau, visokių smulkmenų prisiuvinėjau, bet nieko nenufotografavu... čia paskutinis darbukas- raktinė, sau pasidariau, tai galiu ir parodyti:)
wo, kaip grazu ir patriotiska