Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Noriu pasitarti. g.gif Taip jau gavosi, kad mano "Baltoji pelėda" liko be šeimininko. Norėčiau ją parduoti, bet nežinau, kiek tokie darbeliai verti. Suskaičiavau 20609 kryžiukai po 0,03 ct jau 618 Lt. Dar pats rinkinys ir rėminimas 220 Lt. Viso jau 838 Lt. doh.gif Ar tai logiška kaina? Kas tiek mokės? Patarkite kas nors. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2014 09 03, 12:11)
Suskaičiavau 20609 kryžiukai po 0,03 ct jau 618 Lt. Dar pats rinkinys ir rėminimas 220 Lt. Viso jau 838 Lt.  doh.gif  Ar tai logiška kaina? Kas tiek mokės? Patarkite kas nors.  g.gif

kaina jau tokia išeina,
nes čia rankų darbas
vat rasti pirkėją sunkiau
Atsakyti
Svenciu pabaigtuves thumbup.gif originalus dimensions rinkinys
user posted image
Atsakyti
[quote=Tresnia,2014 09 05, 02:15]

10 balų! thumbup.gif Man šitas motyvas irgi labai prie širdies. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 05 rugsėjo 2014 - 06:38
QUOTE(Tresnia @ 2014 09 05, 01:15)
Svenciu pabaigtuves  thumbup.gif originalus dimensions rinkinys

žavios orchidėjos
bravisimo thumbup.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif nors va issiuvinejau ir nezinau kur panaudot... kabint ireminus tai neturiu kur nes visai prie interjiero netinka doh.gif gal pagalvele daryt, bet kad as neisivaizduoju net kaip ten jos siuvasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2014 09 05, 11:03)
Aciu  4u.gif nors va issiuvinejau ir nezinau kur panaudot... kabint ireminus tai neturiu kur nes visai prie interjiero netinka  doh.gif gal pagalvele daryt, bet kad as neisivaizduoju net kaip ten jos siuvasi  blush2.gif

Ar turi siuvimo masina?
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2014 09 05, 02:15)
Svenciu pabaigtuves  thumbup.gif originalus dimensions rinkinys

Ir man patinka šioji orchidėja...jei kas padovanotų tai siuvinėčiau smile.gif

Mano jau rėme

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taskuota @ 2014 09 05, 12:51)
Ar turi siuvimo masina?

taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2014 09 05, 19:18)

Paprasciausias variantas yra daryti voko tipo uzvalkaliuka, be jokiu uztrauktuku ir pan. Internete yra daug video kaip ji pasidaryti. Angliskai vadinasi envelope cushion cover. As dariau pagal sita video (angliskai, bet tu juk UK) https://www.youtube....h?v=FhZnHhbcN-Q
O priekyje reikia is visu pusiu prie siuvinuko prisiuti po gabaliuka medziagos, kad gautusi taip (foto ne mano ir pirmoj kampai nedailus, bet matyti, kaip medziaga pridurta) :
user posted image
user posted image
O galas taip is tos pacios medziagos kaip priekyje arba nebutinai biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taskuota: 05 rugsėjo 2014 - 19:03
Sveikos, labai seniai rašiau, visokių smulkmenų prisiuvinėjau, bet nieko nenufotografavu... čia paskutinis darbukas- raktinė, sau pasidariau, tai galiu ir parodyti:)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(A-Z @ 2014 09 06, 13:16)
Sveikos, labai seniai rašiau, visokių smulkmenų prisiuvinėjau, bet nieko nenufotografavu... čia paskutinis darbukas- raktinė, sau pasidariau, tai galiu ir parodyti:)

wo, kaip grazu ir patriotiska bigsmile.gif
Atsakyti