Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(ankata @ 2014 08 29, 08:59)
Ačiū, padėjot apsispręsti, bandysiu imti 18 aidą, teko siuvinėti keletą paveikslų, tai nėra tokia ir smulki, tokia pats tas, o 16 jau per stambu man, persišviečia mežiaga...

Tai imk 32 Evenweave, kas atitinka 16 Aida ir bus akims lengviau, ir medziaga nepersisvies. Na bet jei apsisprendei, tai smagaus siuvinejimo 4u.gif 4u.gif o gal parodysi, ka zadi siuvineti? blush2.gif

Sobieska, labai smagus meskiai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taskuota: 29 rugpjūčio 2014 - 11:25
QUOTE(Taskuota @ 2014 08 29, 12:00)
Tai imk 32 Evenweave, kas atitinka 16 Aida ir bus akims lengviau, ir medziaga nepersisvies. Na bet jei apsisprendei, tai smagaus siuvinejimo  4u.gif  4u.gif o gal parodysi, ka zadi siuvineti? blush2.gif

Sobieska, labai smagus meskiai.  4u.gif

siaip nesu dar siuvinėjus ant evo, nu reiks pasižiūrinėti smile.gif bet jau kainelė už evą išeina doh.gif
noriu siuvineti šį:
user posted image
gal kuri siuvinėjot? kaip rezultatas? smile.gif
Atsakyti
Ankata, paziurek cia smile.gif
http://club.osinka.r...923?&start=6915
Atsakyti
QUOTE(Taskuota @ 2014 08 29, 20:45)

ačiū už nuorodą 4u.gif
super, dar labiau uzsimaniau to paveikslo bigsmile.gif
nelabai kertu rusiskai, bet supratau, kad lyg 120 spalvų pas ją. Pas mane schemoj tik 89 g.gif ar neteisingai supratau ka ten ji rašė...
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2014 08 29, 21:36)
ačiū už nuorodą  4u.gif
super, dar labiau uzsimaniau to paveikslo  bigsmile.gif
nelabai kertu rusiskai, bet supratau, kad lyg 120 spalvų pas ją. Pas mane schemoj tik 89  g.gif  ar neteisingai supratau ka ten ji rašė...

Paziurek, dar radau jos jau ireminta sita darba:
http://lyulnar.galle...tch?a=bgkr-kduZ
Del spalvu nezinau, tik speju, kad gal kokiu kombinuotu spalvu, kur po siuliuka vienos spalvos ir siuliuka kitos yra, tai ji tokiu atveju jas kaip atskiras uzskaite ir taip gavosi 120... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taskuota: 29 rugpjūčio 2014 - 21:02
ačiū visoms už patarimus 4u.gif
pabandžiau gabalėlius įvairių medžiagų pasiuvinėti, tai nerealiai patiko, labai gražiai gula kryželiai ant Zweigart evenweave Jazlyn 29 ct. Gal kas žinot kokią aidą atitinka šis audinys? Būtų lengviau susiskaičiuoti medžiagos dydi smile.gif

Taskuota, net nežinau iš kur ji ištaukė tą 120.. Gal 120 matkiuku siūlų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2014 08 30, 11:45)
ačiū visoms už patarimus  4u.gif
pabandžiau gabalėlius įvairių medžiagų pasiuvinėti, tai nerealiai patiko, labai gražiai gula kryželiai ant Zweigart evenweave Jazlyn 29 ct. Gal kas žinot kokią aidą atitinka šis audinys? Būtų lengviau susiskaičiuoti medžiagos dydi  smile.gif

Taskuota, net nežinau iš kur ji ištaukė tą 120.. Gal 120 matkiuku siūlų  smile.gif

O tu issitikinusi, kad ten 29, o ne 28 evenweave?
http://www.sewandso..../ran2891-0.html
Paziurek pirma zinute, ten paaiskinta. Kadangi evenweave paprastai siuvinejame per du siuliukus, o Aida-per viena, reikia is dvieju padalinti, nes skyluciu iseina dvigubai daugiau.
28 count atitinka 14 Aida...
32 count-16. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuota @ 2014 08 30, 12:30)
O tu issitikinusi, kad ten 29, o ne 28 evenweave?
http://www.sewandso..../ran2891-0.html
Paziurek pirma zinute, ten paaiskinta. Kadangi evenweave paprastai siuvinejame per du siuliukus, o Aida-per viena, reikia is dvieju padalinti, nes skyluciu iseina dvigubai daugiau.
28 count atitinka 14 Aida...
32 count-16.  4u.gif

nu taip, 29 ct: zweigart-evenweave-jazlyn-29-ct
taip, tai bus ten kaip 14 aida.. pabandžiau su juodu siuvineti, tai šviečia kiaurai medžiaga.. nu reik imt 16 aida ir nebesukti galvos ax.gif
Atsakyti
Paveikslas gražus, bet jau dydis ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 08 31, 15:16)
Paveikslas gražus, bet jau dydis ohmy.gif

mano pirmieji darbai buvo dideli.... kažkaip buvo didelis noras kažką įspūdingo padaryt biggrin.gif dabar jau tingiu turbūt, mažesni sueina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 08 19, 12:54)

wub.gif

QUOTE(miss_candy @ 2014 08 24, 17:43)
mano darbelis be vardo ir datos kol kas  4u.gif

simpatiškas 4u.gif

QUOTE(Padangele @ 2014 08 25, 11:35)
kažko ant metrikų patraukė.... naujiena  smile.gif
thumbup.gif

QUOTE(sobieska @ 2014 08 29, 07:33)

wow wub.gif
Atsakyti
Ankata, nerealiai grazus paveikslas bus thumbup.gif tai turbut vienintelis HEAD, kuri cia maciau ir taip krito i aki smile.gif

Dar griztant prie siulu dazymo temos - as kazkada rasiau, kad butent DMC 321 man irgi paleido rozini atspalvi aplink, nors visi mano siulai pirkti Kasiulai parduotuveje, tai nemanau, kad galetu buti netikri unsure.gif
Atsakyti